Een heerlijk avondje KKD!

Een heerlijk avondje KKD!

29-03-2024

Heb jij genoten van het Nederlands Elftal in de wedstrijden tegen Schotland en Duitsland? We kunnen het ons deels voorstellen. Wat wel duidelijk is, is dat het aftellen naar het EURO 2024 begonnen is. Maar niet voordat de mooiste voetbalcompetities in Europa worden beëindigd. In de meeste competities staan nog zo’n 10 wedstrijden op het programma, waarvan Oddsbeater.nl jou dagelijks op de hoogte houdt. Vandaag herpakken we de reguliere Previews en focussen we ons volledig op de Nederlandse Keuken Kampioen Divisie. Claim je plek op de bank, zap naar het schakelprogramma op ESPN en maak snel gebruik van onze gloednieuwe wedtips.

​Helmond Sport - Willem II

We beginnen deze Vrijdag Preview met de trotse koploper Willem II. De Tilburgers stevenen af naar promotie en hebben inmiddels 7 minder verliespunten dan nummer 3 FC Groningen. Met nog 7 wedstrijden op de teller moet dit toch een eenvoudig klusje zijn voor de lijstaanvoerder. Vandaag speelt Willem II een Brabantse derby tegen Helmond Sport. Helmond staat 12e en ging na een uitstekende fase onderuit in de laatst gespeelde wedstrijd tegen Top OSS. Kunnen zij zich herpakken en hierdoor verrassen tegen dé favoriet voor promotie? 

Asian Handicap +0,5 - Helmond Sport 

Helmond Sport mag dan geen aanspraak maken op promotie, duels in het GS Staalwerken Stadion gaan volop voor de wind. Al 6 wedstrijden op rij is men ongeslagen, waarbij onder andere knap werd afgerekend met De Graafschap en NAC Breda. Willem II presteert wisselvallig wanneer men buitenshuis speelt en won maar 2 van de laatste 4 uitduels. Wij denken daarom dat Helmond Sport voor een kleine verrassing gaat zorgen en Willem II van winnen gaat afhouden. Een Asian Handicap +0,5 voor Helmond Sport levert je bij bet365 een quotering van 2,05 op.  

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

ADO Den Haag – FC Groningen

Als er een club in vorm is, dan is het wel FC Groningen. De Groningers kenden een uiterst moeizame start van het voetbalseizoen, maar staan inmiddels op de 3e plek genesteld. Dit hebben de noorderlingen onder andere te danken aan een zeer sterke reeks van 4 zeges op rij. Vandaag staat er een intense kraker tegen nummer 4 ADO Den Haag op het programma. De Hagenezen kunnen hierdoor de 3e plek heroveren in het geval van een zege in het eigen Bingoal Stadion. Weet ADO weer eens te winnen?

Meer dan 3,5 doelpunten

Van alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kijken wij het meeste uit naar het duel tussen ADO en Groningen. Waarom? Omdat de wedstrijden van beide ploegen de laatste weken bomvol doelpunten zitten. Zo vielen er alleen al in de laatste 13 duels van ADO Den Haag 3 of meer treffers. En bij Groningen? Daar vielen in totaal 19 doelpunten in de laatste 4 duels. Kortom, een garantie voor goals! Wij gaan voor meer dan 3,5 doelpunten. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,95 op.

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.​

Jong PSV – Roda JC Kerkrade

Deze Vrijdag Preview wordt afgesloten in het zuiden van Nederland, waar Jong PSV en Roda JC het tegen elkaar opnemen op de Herdgang. Roda JC maakt nog altijd een uitstekende kans op promotie, terwijl Jong PSV zoals bekend eigenlijk nergens anders voor speelt dan de ontwikkeling van jonge spelers. Wint Roda JC de laatste 7 wedstrijden van het seizoen? Dan zijn ze verzekerd van een plekje in de Eredivisie voor het seizoen 2024-2025.

Meer dan 2,5 doelpunten – Roda JC Kerkrade

Wij hebben het grootste vertrouwen in Roda JC Kerkrade. Dit heeft deels te maken met de prestaties van de nummer 2 van de Keuken Kampioen Divisie. Anderzijds vallen de prestaties van Jong PSV de laatste weken bijzonder tegen. Zo kregen zij in de laatste 3 duels maar liefst 10 tegentreffers om de oren. En Roda JC? Dat scoorde 6 keer in de laatste 2 duels. Om die reden kiezen wij voor meer dan 2,5 doelpunten van Roda JC Kerkrade. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,90 op.

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.
logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën