Een heerlijke Champions League avond

Een heerlijke Champions League avond

21-02-2023

Ook vandaag staat weer volledig in het teken van de UEFA Champions League. Na gisteren de wedstrijd tussen Liverpool en Real Madrid te hebben gezien, zien we vandaag opnieuw een tweetal mooie potjes. Ten eerste gaat Manchester City op bezoek bij het Duitse RB Leipzig. Daarnaast zien we dat Inter Milan het Portugese FC Porto ontvangt. Opnieuw een avondje vol topteams, waarbij wij gaan proberen jou van de juiste wedtips te voorzien. Vandaag krijg jij er 4!

RB Leipzig - Manchester City 

We trappen af met het treffen tussen RB Leipzig en Manchester City. De Duitse nummer 5 staat bekend om attractief power-voetbal. Na een zeer matige seizoensstart leek het erop alsof de ploeg uit het oosten van Duitsland zich weer ging mengen om de titel. Twee zeer matige resultaten tegen Union Berlin en 1 FC. Köln zorgen ervoor dat Leipzig inmiddels 4 punten achter de 3 koplopers staan. Manchester City leek de koppositie weer over te nemen van Arsenal door knap met 3-1 te winnen in het Emirates Stadium. Echter werd er afgelopen weekend 1-1 gespeeld tegen Nottingham Forest, waardoor Arsenal weer bovenaan staat. Wat dat betreft lijken The Citizens toch nog niet de ongenaakbare ploeg die ze graag willen zijn. 

Beide teams scoren – JA 

We hebben vandaag te maken met twee zeer aanvallende teams. Dit zorgt ervoor dat beide ploegen met grote regelmaat voor het vijandelijke doel zijn te vinden. En dus weten te scoren. Hierdoor kom je al snel op een voorspelling als Beide teams scoren op de proppen. Absoluut geen gek idee, aangezien dit RB Leipzig in alle 6 de Champions League wedstrijden overkwam. Daarom pakken wij deze lijn vrolijk door en gaan we opnieuw voor Beide teams scoren - JA. Dit levert je bij Jack’s een quotering van 1,70 op.

Check de actuele Champions League quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Meer dan 0.5 schoten op doel – Rodri

Vorige week hebben wij je de tip gegeven om in te zetten op een schot van Rodri. De middenvelder van Manchester City kent een prima seizoen en is veelal betrokken bij gevaar. Met name uit corners en vrije trappen. Aangezien de Spanjaard zoveel in de vijandelijke ’16’ komt, verwachten wij ook tegen RB Leipzig minimaal 1 schot op doel voor Rodri. Dit levert je bij Unibet een quotering van 4,30 op.

Inter Milan - FC Porto

We sluiten deze Preview af met de wedstrijd tussen Inter Milan en FC Porto. Beide ploegen staan wat betreft de nationale competities niet op de plek waar ze willen staan, maar hebben het toch maar mooi voor elkaar met een plekje bij de laatste 16 van Europa. FC Porto kent een ongekende fase en wist maar liefst 19 van de laatste 22 officiële wedstrijden te winnen. Die overige 3 eindigden overigens in een gelijkspel. Ook Inter Milan verkeert in een goede vorm en won 4 van de laatste 5 wedstrijden. Kan FC Porto ook in Milaan weer voor de volle buit zorgen?

Minder dan 2,5 doelpunten

Ondanks het feit dat FC Porto de laatste weken zo dominant is, blinken de Portugezen niet bepaald uit in het maken van veel doelpunten. Aangezien ze ook bijzonder weinig weggeven, spelen zij wedstrijden met bijzonder weinig doelpunten. In 5 van de laatste 6 wedstrijden van FC Porto vielen namelijk minder dan 3 doelpunten. Sowieso zien we in de Champions League veel wedstrijden die weinig goals opleveren. Waarschijnlijk worden de grootste troeven pas in de terugwedstrijden uit de kast getoverd. Wij gaan daarom voor minder dan 2,5 doelpunten bij Inter Milan tegen FC Porto. Dit levert je bij Circus een quotering van 1,69 op. 

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Meer dan 1,5 schoten op doel - Lautaro Martinez

De laatste tip die wij je geven is dat Lautaro Martinez vandaag meer dan 1,5 schoten op doel gaat lossen. De Argentijnse aanvaller ondergaat een prima seizoen en laat wekelijks zien dat je hem absoluut niet uit het oog mag verliezen. Zo schoot hij tijdens zijn laatste 4 wedstrijden meer dan 1,5 keer op doel, waarvan er ook nog eens een flink aantal achter de keeper belandde. Wij gaan daarom opnieuw voor meer dan 1,5 schoten op doel van Martinez. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,88 op. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën