Een weekend met mooie Bet Builders

Een weekend met mooie Bet Builders

12-05-2023

Het voetbalseizoen nadert zijn einde en toch verwennen we je opnieuw met een bet365 Bet Builder preview. We hebben de 3 mooiste wedstrijden voor je uitgezocht, waarbij we een mooie selectie hebben samengesteld. Er zijn nu eenmaal van die gebeurtenissen die je bijna vanzelfsprekend kunt noemen. Daarnaast blijft het gokken de bekende spanning met zich meebrengen, waarbij grote winsten voor de hand liggen. Deze week kiezen we voor Manchester United - Wolverhampton Wanderers, Feyenoord - Go Ahead Eagles en Everton - Manchester City.

Manchester United - Wolverhampton Wanderers

We trappen af met Manchester United dat het op zaterdagmiddag opneemt tegen Wolverhampton. United kent een matige fase en ziet grote rivaal Liverpool de laatste weken steeds dichterbij komen. Hierdoor staat deelname aan de Champions League op de tocht, waardoor het eerste seizoen van Erik ten Hag opeens als heel mager kan worden beschouwd. Wolverhampton Wanderers leek zich lang zorgen te moeten maken om degradatie. Inmiddels staan The Wolves op een veilige 13e plek en kunnen zij het seizoen op alle gemak uitspelen.

De Bet Builder tip voor dit weekend

De wedstrijden van Manchester United op Old Trafford zijn de laatste weken weinig doeltreffend. In de laatste 4 wedstrijden in het Theatre of Dreams vielen namelijk maar 4 doelpunten. Dit laat zien dat het scoren enigszins moeizaam gaat, waarbij gezegd moet worden dat tegenstanders ook al 4 wedstrijden op rij niet weten te scoren. Daarom gaan we voor minder dan 3 doelpunten, waarbij de kopsterke Casemiro minimaal 1 schot op doel lost. De Braziliaan is levensgevaarlijk bij standaardsituaties en lost met grote regelmaat een schot op doel. Tot slot denken we dat ook Wolverhampton Wanderers niet scoort in Manchester. Net zoals dat Southampton, Brentford, Everton en Aston Villa dat onlangs niet lukte.

De Bet Builder Minder dan 3 doelpunten - meer dan 0,5 schoten op doel van Casemiro - 0 doelpunten Wolves levert je bij bet365 een quotering van 6,50 op.

Feyenoord - Go Ahead Eagles

Op zondag is het aan Feyenoord om voor de 16e keer in de historie landskampioen van Nederland te worden. Hiervoor dient te worden afgerekend met Go Ahead Eagles, een opgave die ongetwijfeld positief wordt afgerond. Go Ahead Eagles is al lang en breed veilig, waardoor er niets op het spel staat voor de ploeg uit Deventer. De Rotterdammers wonnen de laatste 5 duels in de eigen Kuip, terwijl de ploeg van René Hake juist maar 1 potje uit de laatste 8 uitduels wist te winnen.

Bet Builder Feyenoord - GAE

De grote man aan de zijde van Feyenoord is de Mexicaanse spits Santiago Giménez. De spits scoort er al 8 wedstrijden op rij lustig op los, waardoor wij ook vandaag zeker een goaltje verwachten. Daarnaast valt op dat Feyenoord al 3 wedstrijden op rij minimaal 1 tegendoelpunt tegen krijgt in eigen huis. Sterker nog, van de laatste 9 duels in De Kuip hield Feyenoord maar 2 keer de ‘0’. Daarom verwachten wij dat beide teams vandaag gaan scoren. Tot slot verwachten wij meer dan 0,5 schoten op doel van Willum Willumsson, een lijn die de IJslander de laatste 2 wedstrijden met speels gemak behaalde.

De Bet Builder Doelpunt van Santiago Giménez - beide teams scoren - meer dan 0,5 schoten Willum Willumsson levert je bij bet365 een quotering van 8,00 op.

Everton - Manchester City

Na de fantastische wedstrijd tussen Real Madrid en Manchester City in het Santiago Bernabeu reizen The Citizens van Pep Guardiola vandaag af naar Goodison Park. Hier speelt de regerend landskampioen tegen Everton, de ploeg die afgelopen week zowaar met 1-5 wist te winnen bij Brighton Hove & Albion. Deze zege was broodnodig, aangezien The Toffees op de rand van degradatie balanceren. City wist de laatste 10 Premier League duels te winnen, terwijl Everton juist voor het eerst in 8 duels weer eens wist te winnen. Zet Manchester City een nieuwe stap richting de titel?

De Bet Builder wedtip

De grote man van Everton tegen Brighton was buitenspeler Dwight McNeill. Met 2 doelpunten en een door hem voorbereide eigen goal had hij een bizar groot aandeel in de 5 gemaakte goals. Wij denken dat hij ook vandaag in eigen huis minimaal 1 schot op doel gaat lossen. Daarnaast verwachten wij dat Manchester City, net als in 4 van de laatste 5 thuisduels, meer dan 2 keer gaat scoren. Tot slot gaan we voor beide teams die scoren. City kreeg een tegendoelpunt in 5 van de laatste 7 duels in het Etihad Stadion, terwijl Everton ongetwijfeld veel vertrouwen heeft gehaald uit de 5 gemaakte doelpunten van afgelopen maandag.

De Bet Builder Meer dan 0,5 schoten op doel Dwight McNeill - meer dan 2 doelpunten Manchester City - beide teams scoren levert je bij bet365 een quotering van 8,50 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën