Even geen WK, maar de KKD

Even geen WK, maar de KKD

11-12-2022

Tussen het geweld van alle wedstrijden op het WK door staat er zowaar een speelronde in de Keuken Kampioen Divisie op het programma. De teleurstelling van de uitschakeling van Nederland is nog amper geland, echter is het vandaag zaak ons even te richten op potjes in het Koning Willem II Stadion, de Vijverberg en de Koel. Er worden vandaag acht wedstrijden op het 2e niveau van Nederland gespeeld. Wij lichten er drie uit en voorzien jou per wedstrijd van een wedtip.

Willem II - NAC Breda

De kraker van vandaag gaat tussen Willem II en NAC Breda. Niet direct omdat beide ploegen nu zo hoog staan, maar vooral gezien het feit dat beide clubs elkaars grootste rivalen zijn. Willem II staat namelijk 9e plek, terwijl NAC Breda helaas voor hen op een troosteloze 15e plaats terug is te vinden. Willem II wist de laatste 3 wedstrijden niet te winnen, terwijl het voor de ploeg uit Breda al vijf wedstrijden geleden is dat de 3 punten binnen werden gehaald. Kan Willem II enigszins aansluiten bij de subtop? Of weet NAC Breda eindelijk weer eens te winnen.

Meer dan 2,5 doelpunten

Wij verwachten vandaag een doelpuntrijke wedstrijden. Als we kijken naar de uitwedstrijden die NAC Breda dit seizoen heeft gespeeld, dan zien we dat er met enige regelmaat flink met scherp wordt geschoten. In de 8 uitwedstrijden van NAC Breda werden er maar liefst 32 goals gemaakt. Dit betekent een gemiddelde van 4 doelpunten per wedstrijd. Bovendien kwam het maar in 1 van die 8 wedstrijden voor dat de lijn van meer dan 2,5 doelpunten niet werd gehaald. Wij verwachten dat hij vandaag wel wordt gehaald. Meer dan 2,5 doelpunten levert je bij Jack's een quotering van 1,85 op. Lekker toch?

Roda JC - Heracles Almelo

Natuurlijk kunnen we deze KKD Preview niet voorbijgaan aan koploper Heracles Almelo. De Heraclieden hebben een voorsprong van 2 punten op naaste achtervolger PEC Zwolle. Roda JC staat op een 8e plek. Een terechte plek, aangezien de uitslagen erg wisselvallig zijn. Zo werden er van de laatste 5 wedstrijden maar liefst 3 verloren. Dit kan en mag een ploeg met promotiewensen absoluut niet overkomen. Toch blijft een uitwedstrijden in Limburg lastig, aangezien de thuisploeg 5 van de 7 thuiswedstrijden won of gelijk speelde. Helpt Roda JC PEC Zwolle in het zadel? Of blijft Heracles gewoon bovenaan staan?

Meer dan 2,5 doelpunten

Net als bij de wedstrijden van NAC Breda zien we dat wedstrijden van Heracles Almelo bijzonder doelpuntrijk. Een wedstrijd met veel doelpunten was voor het WK dan ook een vaste wedtip van ons op de gemiddelde vrijdagavond. Een schouderklopje voor ons, aangezien al deze weddenschappen op Heracles werden gewonnen. Wij verwachten om deze redenen ook vandaag een wedstrijd met meer dan 2,5 doelpunten, een lijn die de ploeg uit Overijssel in de laatste 8 wedstrijden met gemak behaalde. Meer dan 2,5 doelpunten levert je bij bet365 een quotering van 1,80 op.

VVV-Venlo - MVV Maastricht

De laatste wedstrijd waar we vandaag op in gaan is een ware Limburgse Derby. VVV-Venlo neemt het namelijk op tegen MVV Maastricht, een wedstrijd tussen de nummer 3 en 6 van de Keuken Kampioen Divisie. Vooral de prestatie van de uitploeg is noemenswaardig, aangezien niemand de ploeg van Maurice Verberne als hoogvlieger had ingeschat. De ploeg staat maar 4 punten achter koploper Heracles en wist voor de winterstop knap met 1-0 te winnen van het in vorm zijnde Almere City. Kan MVV haar goede vorm doorzetten? Of is het VVV-Venlo van trainer Rick Kruijs de betere?

Asian Handicap +0,5 - MVV Maastricht

Als we de bookies mogen geloven, dan is MVV zwaar de underdog. Toch opvallend voor een ploeg die tot nu toe 8 punten meer heeft behaald. Een ander opvallend gegeven is het feit dat VVV-Venlo het voornamelijk van wedstrijden buiten de Koel moet hebben. Van de laatste 5 thuiswedstrijden werd er namelijk geen eentje gewonnen. Dit geeft ons reden genoeg te verwachten dat MVV Maastricht vanavond minimaal een puntje gaat halen. Een Asian Handicap +0.5 voor MVV Maastricht levert je bij bet365 een quotering van 2,05 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën