FC Den Bosch-Vitesse voorspellingen en tips

FC Den Bosch-Vitesse voorspellingen en tips

17-10-2024

Er zullen maar weinig mensen zijn die hadden verwacht dat de eerste periodetitel in de Keuken Kampioen Divisie naar FC Den Bosch zou gaan. De Brabanders spelen al jaren geen rol van betekenis in het Nederlandse voetbal en kwamen eigenlijk vooral in het nieuws vanwege supportersrellen en racisme. Inmiddels doet de club het fantastisch en gaat het aan kop in de competitie. Vrijdagavond 20.00 staat er echter een nieuwe test te wachten in de vorm van Vitesse. Wij vertellen je meer over deze wedstrijd en geven je een paar mooie wedtips.

7 x €11 Free Bets

​Wedden op de Keuken Kampioen Divisie is een van de meest interessante dingen die je kunt doen. De competitie zit wekelijks vol spektakel en precies dit maakt het inzetten op wedstrijden leuk. Heb jij nog geen account bij 711? Dan is dit jouw kans om te profiteren van een geweldige welkomstbonus bij deze gloednieuwe aanbieder van sportweddenschappen. Een registratie levert jou namelijk 7 Free Bets van €11 op. Anders gezegd, een welkomstbonus van in totaal €77. Dat is nog eens een warm welkom!

FC Den Bosch-Vitesse voorbeschouwing

Vorig jaar 19e na 38 wedstrijden en inmiddels koploper van de KKD. Het kan gek lopen in het Nederlandse voetbal. We hebben het natuurlijk over FC Den Bosch, de tot nu toe succesvolle club van trainer David Nascimento. De oud-speler van FC Utrecht en RKC Waalwijk heeft het na een zinderende ontknoping voor elkaar gekregen om een groot aantal punten te verzamelen. De vraag is natuurlijk of deze ploeg het vol kan houden. Is Vitesse de volgende ploeg die ze weten te verslaan?

Vorig jaar verraste Vitesse vriend en vijand door te degraderen uit de Eredivisie. Dit jaar gaat het allesbehalve beter. Ook op een lager niveau wil het maar niet lukken voor de Arnhemmers. De ploeg van John van den Brom momenteel op een 19e (!) plek. Een tragische periode voor de ploeg die zijn thuiswedstrijden in het Gelredome speelt. Geen van de laatste vijf duels werd gewonnen, waardoor wij benieuwd zijn of ze kunnen presteren op de Vliert. Hier komt onze voorspelling.

FC Den Bosch-Vitesse wedtips

Vitesse presteert gewoon slecht, maar toch valt er niet te klagen over de amusementswaarde van hun wedstrijden. Zo vielen er in de laatste vier Keuken Kampioen Divisie duels steeds drie of meer doelpunten. Met 17 doelpunten uit vier duels ligt het gemiddelde in deze duels namelijk op meer dan vier doelpunten per duel. Wij gaan ook tijdens dit duel voor meer dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij BetMGM een quotering van 1,67 op.

Check de actuele KKD odds in de Oddsvergelijker.

FC Den Bosch-Vitesse odds

Het klinkt natuurlijk nog altijd vreemd, maar FC Den Bosch is bij uitstek de favoriet voor het behalen van de drie punten. Een van de redenen hiervoor is de nog altijd erg jonge selectie waarmee Vitesse wekelijks op de proppen komt. Een van de lichtpuntjes aan de kant van de Arnhemmers is David Jonathans. Zo scoorde hij in drie van de laatste vier uitduels van Vitesse. Wij verwachten dat Vitesse gaat scoren aangezien ze dit in alle negen competitieduels deden. Met uiteraard een treffer van David Jonathans. Dit levert je bij 711 een quotering van 3,15 op.

Check de actuele KKD quoteringen in de Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën