FC Twente-Lazio voorspellingen en tips

FC Twente-Lazio voorspellingen en tips

22-10-2024

Voor FC Twente gaat op donderdagavond de derde wedstrijd in de Europa League van start. En toegegeven, de Tukkers hebben wel eens een makkelijker programma gehad. Na Manchester United en Fenerbahçe staat nu het thuisduel tegen Lazio Roma op het programma. De vraag is of FC Twente kan herstellen na het onnodige puntverlies tegen hekkensluiter RKC Waalwijk. Tegenstander Lazio Roma staat vijfde in de Serie A, reden genoeg voor de Enschedeërs om de borst flink nat te maken. Hier komt onze voorspelling!

€77 aan Free Bets bij 711!

Wedden op FC Twente-Lazio maakt dit bijzondere duel mogelijk nog specialer. Zeker als jij de juiste keuzes maakt en mogelijk profiteert van onze winstgevende wedtips. Het wordt allemaal nog mooier als je gaat wedden bij bookmaker 711, een online casino dat sinds kort over een geweldig Sportsbook beschikt. Zeker omdat je na het registreren geniet van een fantastische welkomstbonus van €77. Deze bestaat uit 7 Free Bets van €11. Maak vandaag nog een account aan en pak deze giga bonus!

FC Twente-Lazio voorbeschouwing

Vorig jaar oogstte FC Twente niets dan lof met het behalen van de 3e plek in de Eredivisie. Wat volgde was een matige vertoning in de Champions League-voorronde, waardoor de Tukkers in de Europa League uitkomen. Hierin presteert de ploeg van Joseph Oosting prima. Toch gaat het in de Eredivisie een stuk minder goed. Na negen duels staat FC Twente al op 12 verliespunten. En dat is simpelweg te veel voor een ploeg die graag mee wil doen om de bovenste plekken. Kunnen ze de rug rechten en drie punten pakken tegen de Romeinen?

Lazio Roma leed afgelopen weekend duur puntverlies in de Serie A. De 'lichtblauwen' uit Rome kennen een uitstekend seizoen en hadden bij een zege op Juventus zowaar op een gedeelde eerste plek in Italië gestaan. Dankzij een vroege rode kaart van Alessio Romagnoli en een late treffer van Juventus bleven de drie punten echter in Turijn. Zonde, want Lazio Roma won hiervoor . Net als de tot nu toe gespeelde wedstrijden in de Europa League tegen Dinamo Kiev en Nice. Ben jij klaar voor de FC Twente - Lazio Roma wedtips?

FC Twente-Lazio wedtips

Het valt ons op dat er in thuiswedstrijden van FC Twente dit seizoen weinig gescoord wordt. Sterker nog, in de laatste vijf duels in de Grolsch Veste vielen er geen enkele keer meer dan twee doelpunten. Reden genoeg voor Oddsbeater.nl om hier op in te spelen. Wij gaan voor een zuinige overwinning voor FC Twente of Lazio. Of wordt het toch een schamel gelijkspelletje? Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij BetMGM een quotering van 1,93 op.

Check de actuele Europa League odds in onze Oddsvergelijker.

FC Twente-Lazio odds

Bij FC Twente kan eigenlijk heen om Sem Steijn. De blonde aanvallende middenvelder is momenteel de topscorer van de Eredivisie en acteert hiermee op een zeer hoog niveau. Ook tegen RKC Waalwijk was het weer raak voor de Hagenees. Wij denken dat de nummer 14 van FC Twente ook nu weer het net gaat vinden. Simpelweg omdat de Tukkers tijdens elk duel wel weten te scoren. Een nieuwe treffer van Sem Steijn levert je bij bet365 een quotering van 3,40 op.

Check de actuele Europa League odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën