FC Twente tegen Feyenoord

FC Twente tegen Feyenoord

29-01-2023

Gisteren waren we getuige van de leukste wedstrijd van het seizoen. AZ en FC Utrecht maakte er een waar spektakel van en dat resulteerde in een prachtige 5-5. Vandaag krijgen we vier wedstrijden in de Eredivisie en we beginnen al om 12:15 met FC Twente-Feyenoord. Dat belooft wat! Verder is er heel veel voetbal, met name in de FA Cup, La Liga, Bundesliga, Serie A en Ligue 1. Wij hebben wederom drie wedstrijden uitgekozen en voorzien jou weer van de beste wedtips!

FC Twente-Feyenoord

Koploper Feyenoord gaat op bezoek in Twente met zes punten voorsprong ten opzichte van de Tukkers. Zijn het er na vandaag nog drie of weet Feyenoord het gat uit te breiden? Beide ploegen draaien in ieder geval een fantastisch seizoen tot nu toe en maken de competitie tot nu toe erg spannend. Met het gelijkspel van AZ gisteren zijn er mogelijkheden voor beide ploegen om te profiteren.

Draw no bet Feyenoord

Feyenoord is op dit moment de koploper en speelt erg stabiel. Als we kijken naar de odds dan is Feyenoord niet de favoriet, maar liggen de odds nagenoeg gelijk. Dat vinden wij opmerkelijk, want wij zien Feyenoord toch wel als de lichte favoriet. Een gelijkspel zou een logische weddenschap zijn voor deze wedstrijd, maar dat is niet het type weddenschap wat wij leuk vinden om te spelen. Wij denken dat er lichte value op Feyenoord zit, dus kiezen wij voor een draw no bet voor Feyenoord. Bij een eventueel gelijkspel krijgen wij dan onze inzet terug. Bij Jack’s krijg je hiervoor een quotering van 1,87 en dat vinden wij erg aantrekkelijk!

Excelsior-Ajax

Het was het weekje wel in Amsterdam. Vorige week werd de Klassieker gelijkgespeeld en vervolgens werd er midweeks voor de zesde keer op rij gelijkgespeeld tegen FC Volendam in eigen huis. Een schandalig resultaat wat leidde tot het ontslag van trainer Alfred Schreuder. Vandaag staat John Heitinga voor de groep en wij zijn benieuwd wat dat voor gevolgen gaat hebben voor de opstelling. Durft hij Tadic te passeren, komt Wijndal weer een keer in actie en krijgt Conceição misschien weer de kans? We gaan het zien om 14:30!

Beide teams scoren

Afgelopen donderdag voorspelden wij al dat beide teams zouden gaan scoren in de wedstrijd Ajax-FC Volendam. De grootste reden daarvoor is het feit dat Ajax in de laatste 12 wedstrijden (inmiddels dus 13) slechts één keer de nul wist te houden. Er staat een nieuwe trainer voor de groep, maar dat wil niet zeggen dat alle problemen inmiddels zijn opgelost. Eerder dit seizoen eindigde Ajax-Excelsior in 7-1. Wij zien beide teams vandaag opnieuw scoren en bij Unibet krijg je daar een mooie quotering van 1,82.

Real Madrid-Real Sociedad

Voor de laatste wedstrijd maken we een uitstapje naar La Liga. FC Barcelona wist gisteren nipt te winnen en verstevigde daarmee de koppositie. Vandaag is het de beurt aan Real Madrid en Real Sociedad om het gat kleiner te maken. Verrassend genoeg is dit een wedstrijd tussen de nummer twee en drie van de competitie. Real Sociedad doet het dus erg goed dit seizoen en staat slechts 3 punten achter de Koninklijke, wel met een wedstrijd meer gespeeld. Real Madrid heeft na een sterke seizoenstart flink wat punten laten liggen en moet nu dus in de achtervolging. Kan Real Madrid het gat verkleinen tot drie punten?

Sørloth schiet op doel

De man in vorm bij Real Sociedad is voormalig FC Groningen speler Alexander Sørloth. In zijn laatste vijf wedstrijden in La Liga scoorde hij elke wedstrijd. Tegen Real Madrid wordt dat natuurlijk een zware klus, maar een schot op doel moet toch haalbaar zijn. Dit lukte hem dit seizoen in 11 van de 14 wedstrijden in La Liga. Bij Jack’s krijg je een quotering van 1,88 voor minimaal één schot op doel en dat lijkt toch vrij hoog!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën