Feyenoord en PSV weer terug in actie!

Feyenoord en PSV weer terug in actie!

15-09-2023

Hoe herpakt Feyenoord zich vandaag na de onderbreking door de interlands? Geeft PSV de tot nu toe fantastische vorm een goed gevolg in de thuiswedstrijd tegen NEC Nijmegen? En weet West Ham United ook een goed resultaat te boeken tegen landskampioen Manchester City? Dit zijn 3 vragen die vandaag bij veel voetballiefhebbers in het hoofd zullen zitten. Oddsbeater bereidt je voor op deze 3 duels en voorziet je, zoals we dit dagelijks doen, van 3 wedtips. Vullen die betslips!

Feyenoord - SC Heerenveen

Na een zeer matige start van het seizoen heeft regerend landskampioen Feyenoord de vorm weer te pakken. De laatste 2 duels in de Eredivisie werden overtuigend gewonnen. Vandaag spelen de Rotterdammers na een onderbreking van 2 weken in de eigen Kuip tegen SC Heerenveen. De Friezen begonnen het seizoen uitstekend, maar gingen de laatste 2 duels enigszins pijnlijk onderuit tegen Sparta en Go Ahead Eagles. Houdt Feyenoord de 3 punten in huis en kunnen ze zich in alle rust voorbereiden op het Champions League duel met Celtic?

Meer dan 1,5 schoten op doel - Santiago Giménez

Zo goed als Santiago Giménez het seizoen 2022-2023 eindigde, zo goed is hij begonnen aan de huidige voetbaljaargang. Hij was trefzeker in de laatste 3 duels en maakte in deze duels in totaal 5(!) goals. Wat dat betreft zit het met de vorm van de Mexicaan wel snor. Na een ietwat rommelige interlandperiode voor zijn land verwachten wij dat hij zich vandaag weer opricht en veel gevaar zal stichten voor het doel van Andries Noppert. Wij gaan voor meer dan 1,5 schoten op doel. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,83 op.

Check de actuele Eredivisie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

PSV - NEC

Na de wedstrijd van Feyenoord om 16.30 uur, is het om 20.00 uur de beurt aan titelconcurrent PSV. De gedeeld koploper van de Eredivisie won tot nu toe alle wedstrijden van het seizoen en neemt het vandaag op tegen NEC, de club uit Gelderland die een seizoen wel eens beter is gestart. Godzijdank was daar de overwinning op RKC Waalwijk en het gelijkspel op bezoek bij Sparta. Wie weet wat de supporters in het geval van een nederlaag zouden uitspoken. PSV gaat als een trein en maakt zich op voor de Champions League wedstrijd tegen Arsenal. Reizen de Eindhovenaren met een goed gevoel naar Londen af?

PSV wint zonder tegendoelpunt

Wij denken dat PSV vandaag een eenvoudige overwinning gaat boeken. Ondanks dat er altijd wel iets valt aan te merken op de defensie van de Brabanders, zag het er tegen RKC Waalwijk toch alleraardigst uit. Bovendien wist NEC al 4 uitduels op rij niet te winnen. Daarom verwachten wij hoe dan ook een zege voor de thuisploeg, waarbij we ook gaan voor een schoon doel voor doelman Benitez. Net als vorig jaar tijdens de 3-0 zege. PSV dat wint zonder tegendoelpunt levert je bij bet365 een quotering van 2,10 op.

Check de actuele Eredivisie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.  ​

West Ham United - Manchester City

In Engeland staat vandaag een heuse topper op het programma. Iets wat we eigenlijk elke week wel zien. Deze keer niet een topper qua namen, maar eentje qua rangschikking. Nummer 4 West Ham United ontvangt namelijk koploper Manchester City in het eigen London Stadium. Dat City lekker is gestart mag geen verrassing zijn. West Ham United daarentegen versterkte zich aanzienlijk en pakte 10 punten uit de eerste 4 duels. Leuk om te zien is het aandeel dat Edson Alvarez hierin heeft. De middenvelder lijkt zich eenvoudig aan te passen aan het Engelse tempo en beukt er weer lustig op los. Kunnen The Hammers stunten tegen The Citizens?

Beide teams scoren - JA

Wij denken dat zowel West Ham United als Manchester City vandaag een doelpunt gaan maken. Allereerst omdat dit gebeurde in alle 4 de gespeelde wedstrijden van West Ham United dit seizoen. Daarbij valt ook op dat City moeite heeft met het houden van de heilige ‘0’. Zo scoorden zowel Sheffield United als Fulham tegen de giganten uit Manchester. Wij durven het aan en hebben hoge verwachtingen van beide teams. Beide teams scoren - JA levert je bij Circus een quotering van 1,75 op.

Check de actuele Premier League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën