Feyenoord richting de top

Feyenoord richting de top

10-11-2022

Ook op de 10e van de maand schrijven wij gewoon weer een interessant artikel over voetbal voor jou. Wij zijn dagelijks terug te vinden met voorbeschouwingen op de meest interessante voetbalwedstrijden van de dag, waarbij we elke dag tips geven die jij kunt toevoegen aan jouw betslip. Hier gaan we tijdens het WK in Qatar gewoon mee door, waardoor jij tijdens de poulefase wel twee artikelen met bijzonder veel wedtips krijgt te lezen!

Voordat het zover is staan er ook vanavond een aantal mooie potjes op het programma. Feyenoord ontvangt Cambuur, Juventus gaat op bezoek bij hekkensluiter Hellas Verona en in Spanje gaat Cadiz op bezoek bij Real Madrid. Vergeet de quoteringen niet te vergelijken in onze Oddsvergelijker. De verschillen tussen quoteringen per bookmaker kunnen flink oplopen. En dit heeft grote gevolgen voor jouw potentiële winst.

Feyenoord - Cambuur Leeuwarden

We beginnen als vanouds in de Eredivisie. Door eerdere Europese verplichtingen staat er vanavond een inhaalwedstrijd voor Feyenoord op het programma. En wel tegen het laaggeklasseerde Cambuur Leeuwarden. De Rotterdammers kenden vorige week een uiterst prettige week, waarin zij zich plaatste voor de tweede ronde van de Europa League. Daarna werd eenvoudig van Volendam gewonnen, waardoor de ploeg van Arne Slot keurig bovenin meedraait. Cambuur verloor afgelopen weekend opnieuw en staat hierdoor 17e.

Feyenoord wint zonder tegendoelpunt

Feyenoord presteert goed en niemand vindt het leuk om naar De Kuip te moeten. Althans wel qua beleving, niet omdat er nu zo vaak iets te halen valt. Dit zal zeker niet gelden voor Cambuur, aangezien de Friezen al 4 wedstrijden op rij niet meer wisten te scoren. Voor ons reden genoeg ook vandaag te verwachten dat Feyenoord gaat winnen, zonder dat Cambuur het net gaat vinden. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,08 op.

Real Madrid - Cadiz

We maken snel de overstap naar La Liga, waar het inmiddels Real Madrid is dat in de achtervolging is bij FC Barcelona. Eerder dit seizoen waren de rollen omgedraaid. Echter zit Real Madrid in een zeer matige fase, waardoor ze voor aanvang van deze wedstrijd maar liefst 4 punten minder hebben dan de Catalanen. Gelukkig voor hen komt nummer 19 Cadiz op bezoek. Het goede gevoel dient snel terug te zijn bij De Koninklijke, waardoor er niets anders geldt dan een overwinning.

Beide teams scoren - JA

Het gaat te ver om te zeggen dat Cadiz makkelijk het net vindt. Wel moet gezegd worden dat Real Madrid over het algemeen moeite heeft met Cadiz. Real Madrid wist de laatste 2 twee edities in eigen huis tegen Cadiz niet te winnen. Sterker nog, Real Madrid scoorde niet eens tegen de degradatieklant. Toch zien wij Real Madrid deze pot absoluut scoren, waarbij gezegd moet worden dat Real Madrid dit seizoen nog geen enkele thuiswedstrijd de ‘0’ wist te houden. Wij verwachten daarom dat ook Cadiz vanavond gaat scoren. Als Rayo Vallecano er zelfs 3 kan maken, dan is er wat mogelijk. Beide teams scoren levert je bij bet365 een quotering van 2,25 op.

Hellas Verona - Juventus

Het lijkt erop dat Juventus de weg omhoog weer heeft gevonden. De Oude Dame wist de laatste 4 duels in de Serie A te winnen en staat hierdoor op een 5e plaats. Opvallend daarbij is dat de ploeg van Massimiliano Allegri zelfs al 4 wedstrijden zonder tegendoelpunten zit. Dat is slecht nieuws voor hekkensluiter Hellas Verona. De ploeg uit de stad van de liefde heeft nog maar 5 punten verzameld en moet daarom vrezen voor degradatie. Een pijnlijke constatering voor de oud-ploeg van Sofyan Amrabat.

Minder dan 2,5 doelpunten

Wij verwachten vanavond goals. In de laatste 7(!) uitwedstrijden van Juventus in de Serie A vielen namelijk minder dan 2,5 doelpunten. Il Bianconero houdt het zakelijk achterin, waarbij gezegd moet worden dat ze voorin ook niet bepaald uitblinken. Overigens vielen er in de laatste 4 onderlinge potjes ook 3 te noteren, waarbij maximaal 2 goals vielen. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij bet365 een quotering van 1,90 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën