Feyenoord terug in het miljardenbal!

Feyenoord terug in het miljardenbal!

18-09-2023

Het is groot feest in Rotterdam vandaag, want de Champions League is eindelijk terug in De Kuip. Vanavond trapt Feyenoord af in het Miljardenbal en speelt het in eigen huis tegen Celtic. In een poule waar verder Lazio Roma en Atlético Madrid spelen is het daarom extreem belangrijk dat de ploeg van Arne Slot de groepsfase op juiste wijze aftrapt. Natuurlijk hebben we ook andere potjes die we behandelen. Wat te denken van Paris-SG - Borussia Dortmund en FC Barcelona - FC Antwerp? Klaar voor 3 mooie wedtips?

Feyenoord - Celtic 

De kans is immens groot dat we vanavond te maken krijgen met een kolkend stadion. Niet voor niets is Europees voetbal in Rotterdam de laatste jaren bijna altijd een garantie voor succes. De Rotterdammers openen vanavond tegen Celtic, de huidige koploper van de Schotse Premier League. Met 13 uit 5 is er daarbij alweer een gaatje van 4 punten op rivaal Rangers geslagen. Feyenoord begon het seizoen moeizaam, maar liet afgelopen weekend tegen SC Heerenveen (6-1 winst) zien dat het met de vorm inmiddels wel snor zit. Maar hoe gaan de Feyenoorders vanavond voor de dag komen zonder echte spits? 

Beide teams scoren - JA 

Ondanks dat Feyenoord vanavond de grote favoriet is, verwachten wij dat ook Celtic een aantal keer gevaarlijk voor de dag komt. Niet voor niets staan er een aantal geweldige Aziatische spelers in de vaste basiself van de Schotten. Bovendien kreeg Feyenoord minimaal 1 tegendoelpunt in 3 van de laatste 4 officiële thuisduels. Bovendien lukte het Feyenoord al 6 wedstrijden in de Champions League op rij niet om de ‘0’ te houden. Beide teams scoren - JA levert je bij Circus een quotering van 1,72 op. 

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Paris-SG - Borussia Dortmund

In groep F, de poule des doods, strijdt Frans landskampioen Paris-SG vanavond in het eigen Parc-des-Princes tegen de nummer 2 van Duitsland: Borussia Dortmund. Met ook Newcastle United en AC Milan in de groep is het van groot belang dat beide ploegen een goed resultaat neerzetten. De Fransen zijn het seizoen echter niet al te sterk begonnen. In de eerste 5 duels in de Ligue 1 werd maar 2 keer gewonnen. Dortmund won maar 2 van de eerste 4 duels in Duitsland en lijkt voornamelijk achterin met de nodige problemen te zitten. Welke ploeg is vanavond het sterkst?

Meer dan 1,5 schoten op doel - Donyell Malen

Bij de Nederlanders zijn alle ogen vanzelfsprekend gericht op de verrichtingen van Donyell Malen. De oud-PSV’er is het seizoen weer lekker begonnen en scoort er flink op los. Hij blijkt daardoor altijd weer een plaag voor de verdediging van de tegenstander te zijn. Aangezien de Parijzenaren het achterin ook niet helemaal lekker hebben staan, verwachten wij dat Malen vanavond minimaal 1 keer op doel gaat schieten. Meer dan 1,5 schoten op doel van Donyell Malen levert je bij Unibet een quotering van 1,98 op.


Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

FC Barcelona - FC Antwerp

​Wat zullen Mark van Bommel en Marc Overmars zichzelf in de handjes wrijven. Samen met de complete entourage van FC Antwerp reizen zij vandaag af maar FC Barcelona, de club waar beide heren een geweldige tijd hebben beleefd. Voor de Belgen is het sowieso een belevenis om nooit te vergeten. Want wie had verwacht dat FC Antwerp zich een weg naar de groepsfase van de Champions League zou knokken? Wel is duidelijk dat men met FC Barcelona een tegenstander in bloedvorm treft. Kijk alleen al naar de 5-0 zege op Real Betis van afgelopen weekend. Kunnen de Belgen stunten?

FC Barcelona wint zonder tegendoelpunt 

Wij gaan vandaag voor een weddenschap waarmee we in het verleden al talloze keren succes boekten. FC Barcelona staat sinds vorig jaar bekend als de ploeg die amper tegendoelpunten om de oren krijgt. Oké, de wedstrijd tegen Villarreal van eind augustus was wellicht een uitschieter. Toch hielden de Catalanen in La Liga bijvoorbeeld 7 keer de ‘0’ in 8 duels. Wij denken dat FC Antwerp vanavond ook niet tot scoren komt, terwijl Barça wel gewoon wint. Barcelona dat wint zonder tegendoelpunt levert je bij bet365 een quotering van 2,00 op.  


Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën