Fortuna Sittard-PSV voorspellingen en tips

Fortuna Sittard-PSV voorspellingen en tips

21-09-2024

De kritiek die PSV afgelopen week kreeg naar aanleiding van de nederlaag tegen Juventus in de Champions League was niet mals. Sterker nog, er werd maar weer eens gerept over de Mickey Mouse League. Vandaag reist PSV af naar Limburg om het tegen Fortuna op te nemen. Leiden de Eindhovenaren voor het eerst puntverlies na het debacle van Turijn? Of zetten ze de winning mood gewoon door? Hier komen onze voorspellingen!

50x je inzet als PSV wint!

Wedden op Fortuna Sittard-PSV wordt nog leuker als je dit doet bij BetMGM. Allereerst geniet je van odds die je kunt vergelijken met de odds van Unibet en 711, waardoor je weet dat het met de potentiële winsten wel goed zit. Daarnaast geniet je bij deze nieuwe aanbieder van sportweddenschappen van een zeer gunstige welkomstbonus. Als jij een account aanmaakt, dan krijg je 50x je inzet voor overwinning van PSV! Maak vandaag nog een account aan en gebruik het direct voor het inzetten op de Eredivisie dit weekend!.

Fortuna Sittard-PSV voorbeschouwing

Het eerste half uur speelde Fortuna Sittard eigenlijk een behoorlijke wedstrijd tegen Ajax. Sterker nog, het is dat de paal in de weg stond want anders schoot Alen Halilovic zomaar de 1-1 tegen de touwen in de Johan Cruijff ArenA. Wat echter zorgelijker is, is de afwezigheid van Kristoffer Peterson. De Zweed raakte geblesseerd aan zijn hamstring en moet het duel met de koploper overslaan. Tot overmaat van ramp kreeg verdediger Rodrigo Guth een rode kaart voor het neerhalen van een doorgebroken speler. Kortom, Danny Buijs kampt met personele problemen.

Het moet Peter Bosz niet lekker hebben gezeten. Een kansloze 3-1 nederlaag tegen Juventus terwijl zijn ploeg eindelijk eens hoog wil meedraaien in het Miljardenbal. Toch vielen spelers als Joey Veerman, Johan Bakayoko en Luuk de Jong flink door de mand en werden de Eindhovenaren weer even met beide voetjes op de vloer gezet. Lukt het in de Eredivisie wel om de winnende reeks vast te houden? Hier komt onze voorspelling.

Fortuna Sittard-PSV wedtips

Als wij op zoek gaan naar een bepaalde lijn in uitslagen, dan pak je vanzelfsprekend de meest recente historie erbij. Bij het zien van de wedstrijden van Fortuna Sittard kunnen we er niet omheen dat het opvalt dat er vaak maar een ploeg doelpunten maakt. In de laatste zeven wedstrijden was de weddenschap Beide teams scoren - NEE namelijk winstgevend. Ditzelfde geldt voor de laatste twee Eredivisie-duels van PSV. Beide teams scoren - NEE levert je bij BetMGM een quotering van 1,79 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

Fortuna Sittard-PSV odds

Wij gaan er zomaar vanuit dat PSV vandaag weer een of meerdere keren gaat scoren. Een speler die hier doorgaans een grote rol in speelt is Guus Til. De oud-aanvaller van AZ Alkmaar, Feyenoord en Spartak Moskou scoorde in zijn laatste drie wedstrijden in de Eredivisie. Wat verder opvalt is dat hij in deze drie wedstrijden telkens minimaal twee schoten op doel loste. Wij denken dat hij dit ook tegen Fortuna Sittard gaat doen. Meer dan 1,5 schoten op doel levert je bij bookmaker 711 een quotering van 3,55 op.

​Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.​

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën