Frankrijk-België voorspellingen en tips

Frankrijk-België voorspellingen en tips

08-09-2024

Voor Frankrijk en België is de cyclus na EURO 2024 afgelopen vrijdag officieel van start gegaan. De meeste spelers zijn het seizoen bij hun clubs weer begonnen, terwijl we ons deze twee weken mogen focussen op de Nations League. Waar de Belgen het toernooi perfect van start gingen, kreeg Frankrijk een aardige zwieper van Italië. Op maandagavond 20.45 uur staat de clash tussen deze twee buurlanden op het programma. Wij zijn er uiteraard als de kippen bij en trakteren jou op prachtige wedtips.

7 x €11 Free Bets

Waar je ook voor het eerst binnenstapt, er gaat weinig tot niets boven een welkomstcadeau. Of dit nu een lekkere lolly, een gratis cocktail of een kraslot is, we worden er allemaal blij van. Uiteraard speelt 711 hier ook op in. Zodra jij je namelijk aanmeldt bij deze nieuwe aanbieder van sportweddenschappen, krijg je een welkomstbonus van €77 die bestaat uit 7 Free Bets van €11. Deze kun je vervolgens direct gebruiken voor het plaatsen van jouw favoriete weddenschappen. Dat is nog eens een bonus!

Afgelopen vrijdag hebben we kunnen zien dat Frankrijk zeer matig is begonnen aan de Nations League. De eerste groepswedstrijd in groep 2 van League A ging namelijk met 3-1 verloren tegen Italië. In eigen huis welteverstaan. En dat terwijl Les Bleus al na 13 seconden op een 1-0 voorsprong kwam door een treffer van jongeling Barcola. Het betekende de tweede nederlaag op rij voor Frankrijk, aangezien de wedstrijd tegen Spanje in de halve finale op het EK ook verloren ging. Krijgt Frankrijk te maken met een kleine vormdip? En wat betekent dit voor de positie van Didier Deschamps? 

De groep waarin België en Frankrijk fungeren is er eentje om van te watertanden. Zeker voor de spelers van Israël. Zij spelen het komende jaar namelijk zes wedstrijden tegen drie grote voetballanden. De eerste van deze wedstrijden ging met 3-1 verloren tegen België. Hierin was Kevin de Bruyne de grote meneer door twee treffers te produceren. De derde treffer kwam op naam van Youri Tielemans. Dit betekent dat de druk er vandaag vol op staat bij de Fransen, aangezien een nieuwe nederlaag tegen de Rode Duivels zomaar eens funest kan zijn voor de titelaspiraties in de Nations League. Hier komt de Frankrijk-België voorspelling!

Frankrijk - België wedtips

Op het EK hebben we kunnen zien dat Frankrijk achterin als een huis stond. Behalve in de wedstrijd tegen Spanje dan. Hierin kregen zij twee treffers om de oren, waaruit blijkt dat ook de Franse achterhoede kwetsbaar kan zijn wanneer het de juiste tegenstanders treft. Het lukte Italië namelijk zelfs om drie keer te scoren bij de grootmacht. Om die reden denken wij dat België het ook voor elkaar gaat krijgen om het net te vinden. Net als de thuisploeg overigens. Beide teams scoren - JA levert je bij Circus een quotering van 1,87 op.

Check de actuele Nations League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Frankrijk - België odds

Noem het een funbet of een realistische bet, maar een quotering van 6,00 voor een doelpunt van Kevin de Bruyne kan je simpelweg niet laten lopen. Zeker niet omdat de sterspeler en aanvoerder van onze zuiderburen nog tweemaal trefzeker was tegen Israël. Wij denken dat de spelmaker van Manchester City in een goede vorm verkeert en ook tegen de Fransen het net gaat vinden. Al is het alleen maar om te profiteren van die bizarre odds. Een treffer van Kevin de Bruyne tegen Frankrijk levert je bij bet365 een quotering van 6,00 op.

Check de actuele Nations League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën