Frankrijk - Italië voorspellingen en tips

Frankrijk - Italië voorspellingen en tips

04-09-2024

De vierde editie van de Nations League is begonnen en we hebben al vroeg in het seizoen kunnen genieten van leuke wedstrijden. Ook op vrijdag 5 september staat ons weer meer dan genoeg moois te wachten, terwijl we stiekem uitkijken naar de verrichtingen van het Nederlands Elftal van Ronald Koeman. Voor nu focussen we ons eerst op Frankrijk - Italië, een wedstrijd die zowel op EURO 2000 als WK 2006 als finale fungeerde. Dit duel wordt gespeeld op vrijdag 6 september om 20.45 uur. Wij zijn er als de kippen bij en trakteren jou op wedtips voor Frankrijk- Italië.

Pak die Bet MGM Free Bets!

Voordat we je meer vertellen over de kraker tussen Frankrijk en Italië, eerst wat informatie over een gloednieuwe bookmaker die je absoluut moet proberen. We hebben het over BetMGM, een aanbieder van sportweddenschappen die gebruikmaakt van dezelfde odds als 711 en Unibet. Kortom, de odds zijn om van te smullen. Dat is nog niet alles, aangezien je na het aanmelden en het verrichten van een storting van €10 of meer direct profiteert van een welkomstbonus van €50. Deze bestaat uit 5 Free Bets van €10. En die wil jij ook gebruiken toch? Creëer daarom een account bij BetMGM en mis deze trein niet! 

Frankrijk - Italië voorbeschouwing 

Je hebt Nederland - Duitsland, Spanje - Portugal, Brazilië - Argentinië en natuurlijk Frankrijk - Italië. We hebben het over een absolute kraker op het hoogste voetbalniveau. Beide landen kennen een rijk verleden, waren meermaals de beste van Europa en de wereld en spelen vandaag tegen elkaar in groep 2 van de Nations League. Samen met België en het verrassende Israël gaan zij uitmaken wie zich in 2025 mag gaan opmaken voor de Final Four.

Frankrijk speelde een bijzonder EK in Duitsland. Het scoren lukte maar mondjesmaat en goed voetbal was ver te zoeken. Dit had mede te maken met de neusblessure die Kylian Mbappe al vroeg in het toernooi opliep. Eigenlijk zagen we alleen een goed Frankrijk in de halve finale tegen Spanje. Helaas voor hen was Spanje nog beter en namen de Fransen afscheid voordat de finale gespeeld werd. Met een nieuwe fase waarin Didier Deschamps nog altijd de leiding heeft, hopen we met z’n allen op beter voetbal.

Italië stelde hevig teleur op EURO 2024. De verwachtingen waren al laag, maar dat men in de achtste finale roemloos onderuit ging tegen Zwitserland hadden we ook weer niet verwacht. Echter ging het bereiken van de achtste finale al met horten en stoten aangezien Italië in de groepswedstrijd tegen Kroatië pas in de slotseconde die o, zo belangrijke gelijkmaker wist te maken. Op z’n Italiaans dus. Het moge duidelijk zijn dat de Italianen niet in hun beste fase zitten. Weet de ploeg van Luciano Spalletti zich te herpakken in de Nations League? Vorig jaar behaalden de Zuid-Europeanen nog knap de Final Four.  

Frankrijk - Italië voorspelling 

Het valt op dat de duels tussen Frankrijk en Italië de laatste jaren zeer aantrekkelijk zijn. Al moeten we zeggen dat ook de eerder genoemde finales in 2000 en 2006 geweldig waren. In de laatste drie onderlinge duels vielen er in totaal 11 treffers, wat leidt tot een gemiddelde van 3,67 doelpunten per wedstrijd. Wij denken dat we er vandaag opnieuw minimaal drie te zien krijgen. Net als in die drie laatste ontmoetingen. Meer dan 2,5 doelpunten levert je bij Circus een quotering van 1,91 op.  

Check de actuele Nations League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Frankrijk - Italië odds

We hebben tijdens EURO 2024 gezien dat Marcus Thuram van Inter Milan niet in zijn grootste vorm stak. Toch heeft de jonge krachtpatser en tevens zoon van Lilian Thuram de vorm inmiddels aardig te pakken. Zo scoorde hij al vier keer in zijn eerste drie Serie A-duels van dit jaar. Zowel tegen Genoa als Atalanta Bergamo scoorde de spits tweemaal. Wij denken dat hij ervan droomt om tegen Italië, het land waar hij speelt, te scoren. Een doelpunt van Marcus Thuram levert je bij bet365 een quotering van 3,25 op.

Check de actuele Nations League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën