Gaat NEC weer eens winnen?

Gaat NEC weer eens winnen?

04-11-2022

Wat hebben we intens kunnen genieten van een prachtige avond voor het Nederlands voetbal. Naast eerder Ajax, wisten zowel PSV, Feyenoord als AZ Alkmaar hun wedstrijden in Europa gisteren te winnen. Dit betekent dat we na het WK 2022 in Qatar nog kunnen genieten van 4 Nederlandse teams in de volgende fase van de Europa- en Conference League. Een ware opsteker voor het Nederlands voetbal.

Wij gaan ons echter al weer snel focussen op het moment van de dag. Want ook op deze vrijdag staan er weer de nodige potjes uit binnen- en buitenland op het programma. In de Eredivisie gaat NEC Nijmegen op bezoek bij Cambuur Leeuwarden. In de Keuken Kampioen Divisie zien we dat Heracles Almelo op bezoek gaat bij Willem II en tot slot pakken we de wedstrijden tussen het ijzersterk presterende MVV Maastricht dat het in eigen huis opneemt tegen Helmond Sport. Wij bereiden je voor op deze 3 wedstrijden en geven je drie wedtips.

Cambuur Leeuwarden - NEC Nijmegen

We trappen af met het treffen tussen de nummer 16 en 15 van de Eredivisie. Zowel Cambuur Leeuwarden als NEC Nijmegen presteren niet naar wens en zijn momenteel helaas verwikkeld in de strijd tegen degradatie. Voor de bezoekers uit Nijmegen is dat het daarbij al 11 wedstrijden geleden dat zij voor het laatst een wedstrijd wisten te winnen. Cambuur won er maar eentje van de laatste 8. Het is hoe dan ook duidelijk dat dit een bijzonder belangrijke pot is voor beide ploegen. Maakt NEC een reuzensprong naar de 10e plek? Of neemt Cambuur afstand van de laatste twee plekken?

Oussama Tannane - Meer dan 1,5 schot op doel

De man in vorm bij NEC Nijmegen is Oussama Tannane. We weten allemaal dat de beste man fantastisch kan voetballen. Het blijft alleen altijd de vraag hoe lang hij het weer blijft volhouden. Wel is hij de laatste potjes steevast betrokken bij een hoop gevaar van de ploeg van Rogier Meijer. Om die reden verwachten wij dat hij ook tegen Cambuur, dat niet bekend staat om haar sterke achterhoede, meermaals het doel onder vuur gaat nemen. Meer dan 1,5 schot op doel van Oussama Tannane levert je bij bet365 een quotering van 2,10 op.

Willem II - Heracles Almelo

Voor de tweede pot van vandaag gaan we naar twee vergelijkbare ploegen die alleen wel een treetje lager spelen: Willem II en Heracles Almelo. De degradanten van vorig jaar zijn momenteel terug te vinden op een 5e en 1e plek. Waar Heracles een lange tijd leek af te stevenen op een eenvoudig seizoen gingen de Almeloërs vorige week zowaar met 3-2 onderuit bij Almere City, waarna de naaste concurrenten tot op 1 punt zijn genaderd. Willem II presteert net even te wisselvallig, maar wist de laatste 3 wedstrijden wel 7 punten te pakken. Gooit Willem II de competitie vanavond helemaal op z’n kop?

Meer dan 2,5 doelpunten

Voor ons is duidelijk dat er vanavond meer dan 2,5 keer wordt gescoord. Dit gebeurde tot nu toe in 12 van de 13 wedstrijden KKD wedstrijden van Heracles. Bij Willem II gebeurde dit tijdens 7 van de laatste 9 wedstrijden op het tweede niveau van Nederland. Wat ons betreft kun je de klok er dus op gelijk zetten dat dit vanavond ook gaat gebeuren. Dit levert je bij Jack's een quotering van 1,81 op.

MVV Maastricht - Helmond Sport

Natuurlijk kunnen we de vrijdag preview niet voorbij laten gaan zonder naar de verrassing van dit seizoen te kijken. Het is namelijk MVV Maastricht dat momenteel zeer knap op een 2e positie terug te vinden is. Er werden thuis 17 punten behaald uit 7 wedstrijden. En dat lijkt een lastig verhaal te worden voor het bezoekende Helmond Sport. De Brabanders staan momenteel op een 19e plek, waarbij gezegd moet worden dat ze vorige week wel knap met 2-1 van ADO Den Haag wisten winnen. Al kun je jezelf ook afvragen hoe knap dit überhaupt is. Weet MVV vanavond voor het eerst in jaren de nummer 1 positie in de Keuken Kampioen Divisie te pakken?

Winst MVV Maastricht

Buiten het feit dat wij het de ploeg van trainer Maurice Verberne gunnen, is het vaak leuk een oud Eredivisie ploeg na jarenlange decepties weer eens te zien presteren. Het lijkt erop dat de bookmakers nog niet helemaal wakker zijn. MVV staat 2e, Helmond 19e. En toch ontvang je voor winst van de thuisploeg een quotering van 2,01 bij Circus. Wat ons betreft een zekerheid en een bet die je hoe dan ook moet plaatsen!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën