Girona-Feyenoord voorspellingen en tips

Girona-Feyenoord voorspellingen en tips

01-10-2024

Ook woensdagavond 2 oktober staat in het teken van Europees topvoetbal. Met gelukkig ook veel Nederlandse inbreng. Zo gaat Feyenoord op bezoek bij Girona. Beide ploegen verloren hun eerste duel in de grootste voetbalcompetitie ter wereld en hunkeren daardoor naar de eerste punten. Toch rommelt het bij beide ploegen en lijdt men meer puntverlies dan gewenst. Welke van de twee ploegen stijgt boven zichzelf uit en pakt de eerste drie punten in de Champions League?

€50 aan Free Bets bij BetMGM!

Wedden op de Champions League is iets wat je eigenlijk niet aan je voorbij mag laten gaan. Het gaat om de grootste voetbalcompetitie op aarde waarin de beste ploegen ter wereld uitkomen. Wedden op Girona-Feyenoord wordt nog leuker als je dit doet bij bookmaker 711 en hier nog geen account hebt. Als jij je registreert bij deze nieuwe aanbieder van sportweddenschappen, dan krijg jij een welkomstbonus van €77, verdeeld over 7 Free Bets van €11. Wil jij direct profiteren van deze geweldige actie? Maak dan nu een account aan via deze link.

Girona-Feyenoord voorbeschouwing

Voor Girona is het een sprookje om in de Champions League uit te komen. Toch zien we dat het dit jaar een stuk minder gaat dan vorig seizoen. Op zich niet vreemd voor een ploeg die nog niet zo lang aan de top staat. In La Liga gaat het ook een stukje minder. Er werd namelijk al sinds 1 september niet meer gewonnen door de Nederlands getinte ploeg. Helaas voor de Spanjaarden raakte Daley Blind geblesseerd tegen Celta de Vigo, waardoor de routinier even uit de roulatie is. Kan Girona eindelijk weer eens winnen?

De grote vraag in Rotterdam is wanneer de ploeg weer vlagen van het voetbal onder Arne Slot gaat zien? Het loopt niet bij Feyenoord. Ook afgelopen weekend ging het weer mis voor de Stadionclub. Sterker nog, de Rotterdammers kwamen goed weg dankzij een late gelijkmaker in de Goffert. Wij hopen natuurlijk van harte op een goed resultaat voor de ploeg van Brian Priske. Zeker als Feyenoord nog iets wil betekenen in de Champions League. Hier komt onze Girona-Feyenoord voorspelling.

Girona-Feyenoord wedtips

Zoals gezegd loopt het niet bij Girona en Feyenoord. Vooral in aanvallend opzicht lukt het maar niet om tegenstanders eenvoudig opzij te zetten. Het gevolg hiervan is vaak een duel met weinig treffers. In de laatste vier wedstrijden van Girona werd namelijk geen enkele keer meer dan twee keer gescoord. Ditzelfde geldt voor drie van de laatste vier Eredivisie-duels van Feyenoord. Wij gaan daarom voor minder dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij bookmaker 711 een quotering van 2,32 op.

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker.

Girona-Feyenoord odds

Er zijn weinig lichtpuntjes te melden bij Feyenoord. Hierdoor lijkt het erop dat er veel op de schouders van Quinten Timber gaat komen. Toeval of niet, Timber is de laatste weken bijzonder vaak betrokken bij doelpogingen. Zo loste hij in vier van zijn laatste vijf duels minimaal een schot op doel. Wij denken dat hij het ook in het Estadi Municipal de Montilivi gaat doen. Meer dan 0,5 schoten op doel van Quinten Timber levert je bij BetMGM een quotering van 2,17 op.

​Check de actuele Champions League quoteringen in onze Oddsvergelijker.


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën