Het is tijd voor de Klassieker

Het is tijd voor de Klassieker

22-01-2023

We sluiten de week af met de Weekend Preview van de Zondag, waarin de meeste ogen gericht zullen zijn op de Klassieker in de Eredivisie. Vandaag heeft Feyenoord de kans een gat van 8 punten te slaan richting Ajax, indien de Rotterdammers Ajax weten te verslaan. In Engeland staat er met Arsenal tegen Manchester United ook een ware klassieker op het programma. Voert United de druk op The Gunners op in de strijd om de Engelse landstitel? We sluiten het artikel af met het treffen tussen Juventus en Atalanta Bergamo, een topper uit de Serie A. Ben jij klaar om de zondagavond winstgevend af te sluiten?

Pak €350 met slechts €4 inzet

Voordat we beginnen met onze wedtips hebben wij nog een tip die wij niet achterwege kunnen laten. De bookmakers zijn weer als gekken aan het stunten met aanbiedingen voor nieuwe spelers, dus als je nog niet overal een account hebt, dan is dit je kans! In dit artikel lees je hoe je met een schamele inzet van €4 maar liefst €350 kunt verdienen met de Klassieker. En als je dan nog niet genoeg hebt, dan kun je ook nog in dit artikel lezen hoe je €300 aan Free Bets kunt verdienen met de Klassieker. Vandaag is jouw geluksdag!

Feyenoord - Ajax

Het rommelt als een malle binnen de muren van de Johan Cruijff Arena. De druk op de ploeg van Alfred Schreuder neemt grote vormen aan. Zeker gezien het interview van Daley Blind lijkt het erop alsof alles flink overhoop ligt in Amsterdam. Feyenoord presteert waanzinnig goed. Vorige week werd ‘gewoon’ met 3-0 gewonnen op bezoek bij FC Groningen, waardoor de ploeg van Arne Slot een mooi gaatje heeft geslagen als we het hebben over het kampioenschap. Weet Feyenoord ook Ajax te verslaan? Dan staat Feyenoord na vandaag maar liefst 8(!) punten los van de regerend landskampioen.

Draw no bet - Feyenoord

Wij zien Ajax vandaag niet winnen. De vorm is allesbehalve aanwezig en ze spelen tegen een tegenstander die bijzonder goed in vorm is. Met de fanatieke steun van Het Legioen zien wij geen andere optie dan een overwinning voor de Rotterdammers. Wel met een kleine kanttekening dat jij jouw inzet terug krijgt in het geval van een gelijkspel. Wij gaan daarom voor een Draw No Bet, die je bij Jack’s een quotering van 1,96 oplevert.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Kokcu en Tadic schieten op doel

Onze favoriete bookmaker bet365 heeft een geweldige boost beschikbaar gemaakt voor de Klassieker. Je krijgt namelijk een quotering van 4,00 bij bet365 als je inzet op Kokcu en Tadic meer dan 0,5 schoten op doel. De normale quotering is 2,30, dus we spreken hier van een verhoging van maar liefst 73,9%! Dat laat je toch niet liggen? Je kunt trouwens voor vandaag meer dan 60 boosted odds terugvinden in ons Boosted Odds overzicht.

Arsenal - Manchester United

De tweede topper van vandaag gaat tussen Arsenal en Manchester United. Arsenal ondergaat een waanzinnig goed seizoen en gaat fier aan kop in de grootste voetbalcompetitie op aarde. Dit is een prestatie die werkelijk waar niemand voorafgaand aan het seizoen voor ogen had. Ditzelfde kan worden gezegd van Manchester United, de ploeg van Erik ten Hag. Sinds het WK presteert United uitstekend, waardoor zij volle bak meedoen om eindelijk weer eens mee te doen aan de Champions League. Weet Arsenal ook deze wedstrijd weer te overleven en nemen zij revanche voor de eerdere ontmoeting van dit jaar, waarin The Mancunians met 3-1 te sterk waren voor The Gunners?

Beide teams scoren - JA

Het is duidelijk dat beide ploegen in vorm zijn. De een na de andere overwinning binnengesleept, waaruit blijkt dat het in aanvallend opzicht wel snor zit bij beide teams. Dat is dan ook de reden dat wij verwachten dat beide ploegen vandaag op het scorebord zullen verschijnen. Een resultaat dat tijdens de afgelopen 3 onderlinge ontmoetingen ook werd behaald. Beide teams scoren - JA levert je bij Unibet een quotering van 1,70 op.

Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Juventus - Atalanta

We sluiten deze zondag af met de wedstrijd tussen Juventus en Atalanta. Het gaat hierbij om de nummer 10 tegen de nummer 5 van de Serie A. Juventus kende een waanzinnige reeks, waardoor zij zomaar waren opgeklommen naar een 2e positie. Vorige week gingen zij echter kansloos met 5-1 onderuit tegen koploper Napoli, waardoor de Oude Dame weer met beide benen op de grond staat. Tot overmaat van ramp kregen ze ook nog eens 15 minpunten op hun broek als straf en dus is de tiende plaats een feit. Atalanta kende een zeer moeizame fase, maar lijkt weer enigszins op te krabbelen. Vorige week werd knap met 2-1 gewonnen bij Bologna, terwijl de laatst gespeelde wedstrijd met maar liefst 8-2 werd gewonnen van Salernitana.

Meer dan 0,5 schoten op doel - Teun Koopmeiners

De laatste weken is er opnieuw een belangrijke rol weggelegd voor Teun Koopmeiners. De oud-speler van AZ Alkmaar kent een meer dan prima seizoen en wist zowel tegen Bologna als Salernitana het net te vinden. Wij verwachten dat hij tegen Juventus minimaal 1 schot op doel gaat lossen. Niet gek voor een speler die regelmatig van afstand schiet en vaak verantwoordelijk is voor de penalty’s en vrije trappen. Meer dan 0,5 schoten op doel van Teun Koopmeiners tegen Juventus levert je bij Jack's een quotering van 2,80 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën