Jong PSV tegen Jong Ajax

Jong PSV tegen Jong Ajax

15-12-2022

Tussen de halve finales en de finale van het WK in wordt er vanavond ook gespeeld in de Keuken Kampioen Divisie. Hierin gaat Jong Ajax op bezoek bij Jong PSV. Mocht dit net zo’n knaller worden als tijdens de wedstrijden tussen het eerste, dan mogen we een hoop verwachten. Beide ploegen lijken enorm aan elkaar gewaagd en dat is goed terug te zien aan de stand. Jong PSV staat momenteel 10e met 23 punten, terwijl de Amsterdammers 12e staan met 2 puntjes minder. Wie wint deze prestigieuze strijd tussen Eindhoven en de hoofdstad van Nederland?

Een knappe overwinning op Jong AZ Alkmaar

Jong PSV boekte afgelopen week een zeer knappe 3-2 overwinning op de leeftijdsgenoten van AZ Alkmaar. De Eindhovenaren hadden er na ruim een half uur al drie inliggen, waarna het in de tweede helft nog erg spannend werd. Gelukkig voor Jong PSV kwamen de Alkmaarders niet meer langszij en kon de ploeg van trainer Adil Ramzi weer wat plekjes stijgen. Wint hij vanavond weer, dan stijgt hij opnieuw vier plaatsen.

Een matig seizoen voor Jong Ajax

Jong Ajax staat normaal gesproken bekend als de beste beloftenploeg. Daar is dit seizoen helaas voor hen nog weinig van te merken. De 1-2 thuisnederlaag tegen Jong FC Utrecht toonde opnieuw aan dat de jonge Amsterdammers een zeer matig seizoen doormaken. Natuurlijk gaat het om de individuele ontwikkeling, echter zouden een paar positieve resultaten de ploeg van John Heitinga uiterst goed doen. Kunnen zij zich vanavond herpakken?

Meer dan 3,5 doelpunten

Als we kijken naar de laatste uitwedstrijden van Jong Ajax, dan valt op dat er bijzonder veel wordt gescoord. Zo vielen er in de laatste 5 wedstrijden op vreemde bodem maar liefst 21 doelpunten te vermelden. Dit is een gemiddelde van 4,2 doelpunten per wedstrijd. Wij verwachten dat beide ploegen er vandaag ook een mooie pot van gaan maken. Meer dan 3,5 doelpunten levert je bij Jack's een quotering van 2,25 op.

Jong PSV wint & beide teams scoren

We hebben afgelopen week kunnen zien dat Jong PSV goed uit de korte winterstop is gekomen. Voor Jong Ajax is dit na de nederlaag tegen de Domstedelingen absoluut niet het geval. Daarom hebben wij niet al te veel vertrouwen in een goede uitkomst voor Jong Ajax en verwachten dan ook dat Jong PSV vandaag gaat winnen. Wel zien we Jong Ajax minimaal 1 goaltje maken. Jong PSV wint en beide teams scoren levert je bij bet365 een quotering van 4,00 op.

Doelpunt Christian Rasmussen

Eén speler van Jong Ajax presteert dit seizoen wel naar behoren. Het gaat om de Deense spits Christian Rasmussen. Hij scoorde 6 keer in de laatste 7 wedstrijden, waardoor wij in hem degene zien die het voor Jong Ajax moet gaan doen. Er gaan al geruchten dat hij zou moeten worden overgeheveld naar het 1e. Reden genoeg voor de jonge aanvaller om vanavond opnieuw alles uit de kast te halen. Een doelpunt van Christian Rasmussen levert je bij Unibet een quotering van 2,50 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën