Kan FC Utrecht het tij keren?

Kan FC Utrecht het tij keren?

06-10-2023

Gezien het gebrek aan internationale toppers op de Europese velden, focussen we ons vandaag op een compleet Nederlands avondje. In de Eredivisie neemt FC Volendam het op tegen het geplaagde FC Utrecht. Verder zien we in de KKD dat Roda JC Kerkrade een nieuwe gooi naar de periodetitel gaat doen. De koploper ontvangt Jong AZ Alkmaar in eigen huis, terwijl nummer twee ADO Den Haag een op het oog eenvoudig avondje tegemoet gaat in de thuiswedstrijd tegen TOP Oss. Wij geven je 3 wedtips!

FC Volendam - FC Utrecht

We trappen af op het hoogste niveau in Nederland en zien dat de nummers 18 en 17 het vandaag tegen elkaar opnemen. Hekkensluiter FC Volendam heeft momenteel 2 puntjes meer dan de naaste achtervolgers uit de Domstad, maar heeft daarnaast wel een wedstrijd minder gespeeld. Dit betekent dat de Domstedelingen momenteel de meeste verliespunten in de Eredivisie hebben. Een vreemde gewaarwording. Weten beide ploegen de boel achterin nu wel een keer dicht te houden? Of is het weer dweilen met de kraan open?

Dubbele kans 1X - FC Volendam

Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te weten dat FC Utrecht een grotere en betere club dan ‘het andere oranje’ is. Dit laat de geschiedenis ook goed zien, aangezien FC Volendam van de 18 onderlinge ontmoetingen tot nu toe maar 1 keer wist te winnen. Maar dit seizoen is alles anders. FC Utrecht heeft het erg zwaar en dan is een uitwedstrijd op het kunstgras in Volendam altijd lastig. Wij verwachten dat FC Volendam vanavond minimaal een puntje gaat pakken en FC Utrecht nog meer in de zorgen drukt. Een dubbele kans 1X weddenschap levert je bij Unibet een quotering op van 2,08. Dat is een mooie verdubbelaar!

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker. 

Roda JC Kerkrade - Jong AZ Alkmaar

Voor Roda JC Kerkrade is de kans op winst in de eerste periode aanzienlijk. Mochten de Limburgers van Jong AZ Alkmaar winnen, dan is de ploeg verzekerd van een plek in de play-offs. Gezien de 12e positie op de ranglijst, lijkt het alsof Roda JC weinig moeite gaat hebben met de beloftenploeg uit Noord-Holland. Zeker niet omdat de ploeg uit Kerkrade juist alle thuiswedstrijden met minimaal 2 doelpunten verschil wist te winnen. Wij verwachten daarom dat de ploeg van trainer Bas Sibum de champagne alvast langzaam kan ontkurken.

European Handicap -1 - Roda JC Kerkrade

Zoals je inmiddels weet presteert Roda JC Kerkrade uitermate sterk in het eigen Parkstad Limburg Stadion. En dat terwijl Jong AZ Alkmaar dit seizoen nog geen enkele uitwedstrijd wist te winnen. Alleen op bezoek bij FC Dordrecht werd onlangs een puntje veroverd. Wij gaan daarom opnieuw voor een ruime zege voor de ploeg uit het zuiden van Nederland. Net als vorig jaar tijdens de 2-0 thuiszege. Een European Handicap -1 voor Roda JC Kerkrade levert je bij Jacks.nl een quotering van 2,43 op. 

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie odds in onze Oddsvergelijker. 

ADO Den Haag - TOP Oss

We sluiten deze Vrijdag Preview af met de wedstrijd tussen het verrassend sterk presterende ADO Den Haag en TOP Oss. De Hagenezen staan op een keurige 2e positie en verkeren de laatste weken in bloedvorm. De ploeg is inmiddels alweer 6 wedstrijden ongeslagen en speelde naast 4 overwinningen alleen gelijk tegen FC Eindhoven en Telstar. TOP Oss staat op een teleurstellende 18e positie en weet alweer 6 wedstrijden op rij niet wat winnen is. 1 en 1 is 2 zeggen ze weleens. En daarom lijkt het erop alsof ADO ook na vandaag nog op die keurige 2e plek zal staan. 

Doelpunt Henk Veerman

In 3 van de laatste 4 duels van ADO Den Haag was Henk Veerman een van de doelpuntenmakers. Zowel tegen Telstar, FC Eindhoven en FC Groningen was de in Purmerend geboren aanvaller goed voor minimaal 1 treffer. In deze belangrijke wedstrijd, waarin de ploeg uit de Hofstad veruit favoriet is, verwachten wij een aanvallende thuisploeg met meerdere treffers als gevolg. Waaronder minimaal 1 van jawel, Henk Veerman. Een doelpunt van Henk Veerman levert je bij Jacks.nl een quotering van 1,98 op. 

Check de actuele KKD odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën