Kan Gimenez eindelijk weer scoren?

Kan Gimenez eindelijk weer scoren?

05-02-2024

Niet alleen gisteren, maar ook vandaag staat weer in het teken van allerlei toernooien buiten de nationale competities. In Ivoorkust staat bijvoorbeeld de halve finale van de Afrika Cup op het programma. Wij helpen je daarbij graag verder met het wedden op Ivoorkust - DR Congo. Op eigen bodem speelt Feyenoord de op het oog lastige thuiswedstrijden tegen AZ Alkmaar in de kwartfinale van de KNVB-Beker. Tot slot kijken we naar de Engelse FA Cup, waar het geplaagde Chelsea tegen Aston Villa speelt. Ben jij klaar voor een flinke portie wedinspiratie?

​Ivoorkust - DR Congo

Gastheer Ivoorkust kroop afgelopen week door het oog van de naald in de wedstrijd tegen Mali. Het thuisland leek op de rand van uitschakeling te staan, maar sleepte er in de 90e minuut toch nog een verlenging uit. Geheel in traditie werd er ook in de laatste minuten van de verlening gescoord door Ivoorkust, waardoor niet Mali maar Ivoorkust zich plaatste voor de halve finale van African Cup of Nations. In die halve finale speelt Ivoorkust tegen het sterke DR Congo. Het laatstgenoemde land staat niet bepaald bekend als sterkhouder in het internationale voetbal. Toch hielden zij Marokko in de groepsfase op een gelijkspel en wonnen zij na penalty’s van Egypte. Weten zij ook te stunten tegen het gastland?

Asian Handicap +0,5 - DR Congo

Ivoorkust mag dan wel het thuisland zijn, ze kropen deze editie van de Afrika Cup al meerdere malen door het oog van de naald. Niet voor niets verloren zij van Nigeria en Equatoriaal Guinea en staan ze alsnog in de halve finale. DR Congo is dit toernooi nog ongeslagen en boekte zoals gezegd zeer knappe resultaten tegen absolute grootmachten. Dit doen ze op een zeer degelijke manier met wedstrijden zonder al te veel treffers. Wij denken dat DR Congo ook Ivoorkust van winnen af gaat houden en gaan daarom voor een Asian Handicap +0,5 voor DR Congo. Dit levert je bij Unibet een quotering van 1,75 op.

Check de actuele Africa Cup quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Feyenoord - AZ Alkmaar

Afgelopen zondag heeft heel Nederland kunnen zien dat Feyenoord een magere 0-1 zege in Alkmaar boekte. Een zeer belangrijke zege voor de Rotterdammers die wellicht enigszins tegen de verhouding in was. Wel liep de ploeg van Arne Slot een beetje in op PSV, terwijl AZ Alkmaar juist werd achterhaald door Ajax. De titel lijkt ver weg voor beide ploegen, waardoor goede prestaties in het bekertoernooi zeer belangrijk zijn. Weet AZ Alkmaar te stunten in de Kuip? Of denderen de Rotterdammers door richting de finale die in eigen huis wordt gespeeld?

Doelpunt Santiago Giménez

Na afgelopen weekend gingen er vragen op of Feyenoord-spits Santiago Giménez wellicht de nieuwe Nicolai Jörgensen zou zijn? Niet bepaald een compliment en bovendien een wel erg snel getrokken conclusie. Santiago Giménez mag dan volop bekritiseerd worden, scoren deed hij wel in 3 van zijn laatste 4 duels in De Kuip. Op een doordeweekse avond in Rotterdam met het Legioen als twaalfde man, verwachten wij daarom een zege voor Feyenoord met minimaal een doelpunt van de topscorer van de Stadionclub. Een doelpunt van Santiago Giménez levert je bij bet365 een quotering van 2,10 op.

Check de actuele KNVB-Beker quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Aston Villa - Chelsea

We beëindigen deze Woensdag Preview met een wedstrijd in de 4e ronde van de Engelse FA Cup. Hier gaan Aston Villa en Chelsea op herhaling na het 0-0 gelijkspel van eind januari. Hierdoor krijgen beide ploegen een herkansing om de volgende ronde van het meest prestigieuze bekertoernooi op aarde te behalen. De odds liggen vandaag volledig in het voordeel van Aston Villa, aangezien The Villans een stuk beter presteren dan The Blues. Chelsea verloor afgelopen weekend in eigen huis met 2-4 van Wolverhampton Wanderers, terwijl Aston Villa juist met 0-5 won op bezoek bij Sheffield United. Welke ploeg bekert verder richting de 5e ronde van de FA Cup?

Winst Aston Villa

Wij kunnen ons vandaag niets anders voorstellen dan een zege voor Aston Villa. Chelsea presteert simpelweg erbarmelijk en kreeg maar liefst 8 tegendoelpunten in de laatste 2 gespeelde wedstrijden op Engelse bodem. En dan te bedenken dat de thuisploeg uit Birmingham dit seizoen in 9 van de 11 thuiswedstrijden het sterkste was en de 3 punten binnenhaalde. Wij gaan voor een zege van Aston Villa, een weddenschap die je bij Circus een quotering van 2,25 oplevert.

Check de actuele FA Cup quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën