Kan PSV de kwartfinale bereiken?

Kan PSV de kwartfinale bereiken?

13-03-2024

Zes van de acht kwartfinalisten het Miljardenbal zijn inmiddels bekend. Deze worden vanavond aangevuld met Borussia Dortmund of PSV en Atlético Madrid of Inter Milan. Voor liefhebbers van het Nederlandse voetbal staat de wedstrijd tussen Dortmund en PSV al weken in het zicht, aangezien de Eindhovenaren zich voor het eerst in jaren weer eens kunnen plaatsen voor de kwartfinale van de Champions League. Weten zij te winnen in Duitsland? In Madrid speelt Atlético de uiterst lastige thuiswedstrijd tegen Inter Milan. De Italianen wonnen 3 weken geleden met 1-0 van de Madrilenen, waardoor de ploeg van Memphis Depay vandaag moet winnen in het eigen Wanda Metropolitano.

Borussia Dortmund - PSV

Vanzelfsprekend beginnen we deze Woensdag Preview met het succesvolle PSV van Peter Bosz. Zoals vaker vermeld ondergaan de Eindhovenaren een ongekend seizoen en stevenen zij zonder problemen af op de landstitel in de Eredivisie. De ploeg is na 25 wedstrijden nog altijd ongeslagen en presteert hierdoor fabelachtig. Borussia Dortmund wist de laatste 2 duels in de Bundesliga te winnen en staat hierdoor op een 4e plek in de Duitse competitie. Toch laag voor een club van het formaat Dortmund. Wel positief is de vorm van Donyell Malen. De Nederlander weet de laatste weken met grote regelmaat het net te vinden en was ook afgelopen weekend trefzeker in het duel tegen Werder Bremen. Weet PSV Malen en co de baas te zijn en plaatsen zij zich voor de laatste 8?

Asian Handicap +0,5 - PSV

Als we de bookmakers mogen geloven, dan is Borussia Dortmund de favoriet vanavond. Geen gekke gedachte, al weten we allemaal dat het dit jaar alleen Arsenal lukte om van PSV te winnen. Door de vorm van de Brabanders hebben wij het grootste vertrouwen in een goed resultaat van PSV, waarbij men in ieder geval niet verliest. Dit leidt tot een Asian Handicap +0,5 voor PSV en levert je bij bet365 een quotering van 1,70 op.

Schot op doel - Malick Tillman

Voetballiefhebbers die onlangs hebben gekeken naar PSV - Feyenoord, weten allemaal dat de potentie van Malick Tillman groots is. Met zijn techniek en snelheid is hij een plaag voor iedere defensie. In die wedstrijd hebben wij gezien dat hij een fraaie toekomst tegemoet gaat. Wij verwachten een basisplek voor de Amerikaan die doorgaans het nodige gevaar verzorgt. Zo loste hij tegen Go Ahead Eagles 3 schoten op doel en stond dit aantal tegen Feyenoord op 2. Daarom kiezen wij voor meer dan 0,5 schoten op doel van Malick Tillman. Dit levert je bij bet365 een quotering van 2,20 op. 

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker. 

Atlético Madrid - Inter Milan

In Madrid is het vandaag aan Atlético Madrid om het seizoen nog enige vorm van glans te geven. De ploeg van Diego Simeone presteert wisselvalliger dan ooit en ging afgelopen weekend kansloos met 2-0 onderuit tegen het laag geklasseerde Cadiz. En dan te beseffen dat Inter Milan op bezoek komt. De ploeg van Simone Inzaghi is al bijna verzekerd van de Scudetto, terwijl de ploeg van Stefan de Vrij, Denzel Dumfries en Davy Klaassen een 1-0 voorsprong verdedigt. Daarnaast wist Inter Milan de laatste 13(!) wedstrijden allemaal in winst op te zetten. Een onmogelijk opgaven voor Atléti?

Draw no bet - Atlético Madrid

De reden dat Atlético Madrid nog meedoet in de strijd om een Champions League ticket in de Spaanse La Liga komt voornamelijk door de goede prestaties in eigen huis. Van de 14 duels in Madrid werden er namelijk 13 gewonnen en eindigde er 1 in een gelijkspel. Wat dat betreft blijkt dat het thuisvoordeel wel degelijk een grote impact heeft voor Los Colchoneros. Wij durven daarom een klein gokje te wagen en in te zetten op een draw no bet voor Atlético Madrid. Dit levert je bij Jack’s.nl een quotering van 2,17 op. 

Meer dan 0,5 schoten op doel - Nicolò Barella

Een speler die eigenlijk altijd verzekerd is van een basisplek bij Inter Milan is Nicolò Barella. De nummer 23 van Inter Milan loste in elk van zijn laatste 2 duels een schot op doel en was met name in de thuiswedstrijd tegen Genoa een cadeautje voor het oog. Typisch zo’n speler met de Italiaanse klasse waar wij graag naar kijken. Wij denken dat Inter Milan vandaag een aantal kansen gaat krijgen, waarbij de grote meneren opstaan. Wij gaan daardoor voor minimaal 1 schot op doel voor Nicolò Barella. Dit levert je bij LeoVegas een quotering van 3,20 op. 

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën