Keert NAC Breda terug in de Eredivisie?

Keert NAC Breda terug in de Eredivisie?

31-05-2024

Over een week beginnen de beste voetballanden van Europa aan hun eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het EK 2024. En toch wordt er nog altijd gevoetbald. Zo staat in Nederland de return tussen Excelsior en NAC Breda op het spel, wordt er in België gestreden om een plek in de voorronde van de Conference League en staat er in Italië zelfs nog een competitieduel op het programma. Oddsbeater.nl vertelt je meer over de 3 mooiste wedstrijden van vandaag en geeft je 3 wedtips.

Excelsior - NAC Breda

Er lijkt een vloek te liggen op de prestaties in de nacompetitie van de nummer 16 van de Eredivisie. Keer op keer gaat het mis. En ook dit jaar lijkt Excelsior, de nummer 16 van de Eredivisie, het niet te gaan redden in de play-offs voor degradatie. Afgelopen week werd er namelijk met 6-2 verloren van NAC Breda. Ondanks een alleraardigste eerste helft viel de ploeg van Marinus Dijkhuizen als een kaartenhuis in elkaar. Kunnen de Kralingers vandaag voor een ongekende stunt zorgen? Of reizen er volgend jaar 17 Eredivisieploegen volgend jaar weer af naar het Rat Verlegh Stadion?

Winst Excelsior

We hebben dit jaar wel vaker gezien dat Excelsior eigenlijk gewoon een erg sterke ploeg kan zijn. Niet voor niets won men onlangs in eigen huis met 7-1 van ADO Den Haag en 4-0 van Heracles Almelo. Wij denken dat het goedmaken van 4 treffers te veel van het goede is, maar dat de ploeg uit Rotterdam wel gaat winnen. Een zege voor Excelsior op NAC Breda levert je bij Circus een quotering van 2,00 op.

Check de actuele Eredivisie Play-offs quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Genk - Gent

In België staat vandaag de strijd om een plek in de UEFA Europa Play-offs op het programma. Het gaat hierbij om een duel tussen de nummer 5 van de zogenoemde kampioensgroep en de winnaar van de zogenoemde Conference League Play-offs groep. Oftewel Genk tegen Gent. Opvallend genoeg heeft Gent inmiddels veel meer punten behaald dan de gastheren van vandaag, waardoor het lijkt alsof de bezoekers de beste papieren hebben. Wie stroomt er door naar Europa en begint het seizoen 2024-2025 in een wel erg vroeg stadium?

Doelpunt Matias Fernandez-Pardo 

Zoals gezegd presteert Gent momenteel een stuk beter dan Genk, de ploeg waar Mario Been ooit trainer was. Genk verloor namelijk 5 van de laatste 6 duels. Gent daarentegen won 6 van de laatste 7 duels. Uiteraard speelde Gent tegen minder goede tegenstanders, maar winnen moet iedereen een goed gevoel geven. Het is hierin vooral Matias Fernandez-Pardo die er lekker in zit. De Belgische aanvaller scoorde 5 keer in zijn laatste 5 duels en lijkt hiermee de smaak te pakken te hebben. Wij denken dat hij vandaag opnieuw scoort. Een treffer van Fernandez-Pardo levert je bij LeoVegas een quotering van 5,80 op. Dat laat je toch niet aan je voorbijgaan? 

Check de actuele Conference League Play-offs quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Atalanta Bergamo - Fiorentina

Het mag dan wel juni zijn, in Italië wordt er gewoon nog in de Serie A gespeeld. Dankzij knappe resultaten van Atalanta Bergamo in de Serie A, Coppa Italia en de Europa League, kwam het speelschema voor de ploeg uit Lombardijen namelijk even in het geding. Om die reden speelt de Europa League-winnaar vandaag wedstrijd nummer 8 van het Serie A seizoen. Dit alles moet gebeuren tegen Fiorentina, de ploeg die de UEFA Europa Conference League finale zo jammerlijk verloor van Olympiakos. Wint Atalanta vandaag? Dan eindigt de ploeg als derde. Fiorentina kan geen kant meer op en weet nu al dat het als achtste eindigt.

Meer dan 1,5 schoten op doel - Ademola Lookman

Het is geen verrassing dat Atalanta vandaag de grote favoriet is. Zij kunnen immers nog 3e worden en kennen niet de pijn van het verliezen van een Europese finale. Voor La Viola is de nederlaag tegen het Griekse Olympiakos namelijk nog vers. Daarom verwachten wij een overtuigend en aanvallend Atalanta met opnieuw een uitblinkende Ademola Lookman. De hattrick held van de Europa League finale scoorde een paar dagen later ook tegen Torino, waardoor wij hem vandaag minimaal 2 keer op doel zien schieten. Meer dan 1,5 schoten op doel levert je bij betMGM een quotering van 2,43 op.

Check de actuele Serie A quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.​

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën