KNVB Beker en de Premier League

KNVB Beker en de Premier League

28-02-2023

Welkom op de allereerste dag in de maand maart, een maand waarin wellicht de eerste grote beslissingen gaan vallen in de binnen- en buitenlandse competities. Ook de wedstrijden van vandaag hebben waarschijnlijk weer een hoge amusementswaarde. Zeker als we kijken naar de Engelse Premier League. Hierin ontvangt koploper Arsenal het laag geklasseerde Everton. Daarnaast ontvangt het geplaagde Liverpool het eveneens matig presterende Wolverhampton Wanderers. Natuurlijk kunnen we ook niet om het vaderlandse bekertoernooi heen, waarin Feyenoord op bezoek gaat in het Abe Lenstra Stadion. Wij bereiden jou optimaal voor en trakteren met 3 wedtips.

SC Heerenveen – Feyenoord

Vanavond staat de tweede achtste finale van de TOTO KNVB Beker op het programma. Koploper van de Eredivisie, Feyenoord, gaat op bezoek bij SC Heerenveen. Waar de thuisploeg dit jaar een zeer sterke reeks kende, gaat het de Friezen de laatste weken minder voor de wind. Een van de oorzaken hiervan is ongetwijfeld het ontbreken van doelman Andries Noppert. Niet voor niets werd er afgelopen weekend met 4-1 verloren van RKC Waalwijk. In eigen huis welteverstaan. Feyenoord draait een geweldige reeks en won afgelopen zondag met 4-2 in Sittard. Kunnen zij, net als in de Eredivisie en de Europa League, ook doorstoten in het bekertoernooi? 

Beide team scoren – JA 

We kunnen er niet omheen dat Feyenoord op dit moment wellicht de grootste kanshebber voor de landstitel is. Echter lijken de Rotterdammers wel bijzonder veel moeite te hebben met het houden van de ‘0’. De laatste keer dat dit lukte is alweer 7 wedstrijden geleden. Dit betekent dat tijdens de laatste 6 wedstrijden van Feyenoord beide teams tot scoren zijn gekomen. Een van deze potjes was toevalligerwijs de wedstrijd tegen Heerenveen in competitieverband. Wij verwachten dat beide ploegen ook vanavond het net weer gaan vinden. Beide teams scoren - JA levert je bij Circus een quotering van 1,69 op. 

Check de actuele KNVB Beker quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Arsenal – Everton

​In de Engelse Premier League staan vandaag twee inhaalwedstrijden op het programma. We beginnen met de wedstrijd van koploper Arsenal. Zij nemen het in het Emirates Stadium op tegen Everton. Niet al te lang geleden wist Everton voor een daverende verrassing te zorgen, door The Gunners op het eigen Goodison Park te verslaan. Dit zorgde er voor The Toffees helaas niet voor dat zij direct afscheid konden nemen van de onderste regionen. Nog altijd bungelt de ploeg uit Liverpool op een teleurstellende 18e plek. Arsenal kan na vandaag de voorsprong op naaste concurrent Manchester City weer laten oplopen tot 5 punten. Wat dat betreft is dit een wedstrijd van levensbelang voor de ploeg van Mikel Arteta. Lukt het Arsenal nu wel om te winnen van Everton?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Oleksandr Zinchenko

Een van de smaakmakers van Arsenal dit seizoen is de Oekrainer en oud-PSV’er Oleksandr Zinchenko. De linksback is met grote regelmaat te vinden in de vijandelijke '16' en schroomt er niet om het doel onder vuur te nemen. Dit leidde onlangs tegen Aston Villa nog tot een belangrijk doelpunt. Zo schoot hij verder in 3 van de laatste 4 wedstrijden minimaal 1 keer op doel. Wij denken dat hij dit vandaag tegen Everton opnieuw gaat doen. Zeker omdat Arsenal naar verwachting veruit de bovenliggende partij gaat zijn. Meer dan 0,5 schoten op doel van Oleksandr Zinchenko levert je bij Unibet een quotering van 3,25 op.  

Liverpool - Wolverhampton Wanderers 

We gaan door met twee ploegen die in redelijk zwaar weer verkeren. Te beginnen met Liverpool. The Reds spelen een verloren seizoen in de Premier League en gingen vorige week, tot overmaat van ramp, ook nog eens met 2-5 onderuit tegen Real Madrid. Ook afgelopen week kwam Liverpool niet verder dan een 0-0 gelijkspel op bezoek bij Crystal Palace. Dit alles resulteert waarschijnlijk in een uitschakeling in de Champions League en een huidige 7e positie. Tegenstander Wolves staat op een 15e positie en staat maar 3 puntjes boven de gevreesde degradatiestreep. Wel pakten zij afgelopen week een knap puntje bij de grote verrassing van het seizoen en tevens concurrent van Liverpool, Fulham. Weet Liverpool vanavond weer eens te winnen? 

Beide teams scoren – NEE 

Tijdens het geven van deze tip gaan we volledig af op de laatste statistieken van Liverpool in de Engelse Premier League. Beide teams scoren - NEE is namelijk een uitkomst die voorkomt in de laatste 6 wedstrijden van Liverpool. Dit betekent dat Liverpool in al deze wedstrijden geen doelpunt maakte of geen tegendoelpunten kreeg. De laatste twee edities tegen Wolves kenden daarnaast ook maar 1 ploeg die het net wist te vinden. Beide teams scoren - NEE levert je bij bet365 een quotering van 1,80 op. 

Check de actuele Premier League quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën