Krijgt Ajax wederom een dreun?

Krijgt Ajax wederom een dreun?

14-04-2024

Het is tijd voor de afsluiter van de week. We hebben het niet over de TV Show van Ivo Niehe of Boer zoekt vrouw, maar natuurlijk over de Zondag Preview. Op deze zondag in midden april speelt het geplaagde Ajax een thuiswedstrijd tegen FC Twente. Lonkt een nieuwe nederlaag voor de Amsterdammers? Iets eerder op de dag speelt Feyenoord een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. We sluiten deze Zondag Preview af met Arsenal tegen Aston Villa. Behouden The Gunners hun eerste plek in de Premier League?

Ajax - FC Twente

Nooit eerder rommelde het zo erg in Amsterdam als dat het nu doet. Toch een uitspraak die we al vele malen eerder hebben gehoord. Toch lijkt de Amsterdamse gifbeker compleet leeg te moeten, gezien de bestuurlijke crisis en de 0-6 nederlaag tegen eeuwige rivaal Feyenoord. Tot overmaat van ramp komt FC Twente vandaag op bezoek. De ploeg van Joseph Oosting stevent af op de voorronde van de Champions League en is inmiddels alweer 3 wedstrijden ongeslagen. Duwen zij Ajax in een nog dieper dal?

Winst FC Twente

Wij kunnen het ons niet voorstellen dat Ajax vandaag een resultaat behaalt. Het spel is om te janken en het boeken van een goed resultaat is alweer even geleden. Eerder dit seizoen was Ajax kansloos in Enschede, waardoor we de verwachting hebben dat FC Twente opnieuw de bovenliggende partij gaat zijn. Wij gaan daarom voor een zege voor de ploeg uit Overijssel. Dit levert je bij bet365 een quotering van 2,55 op. 

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker. 

Fortuna Sittard - Feyenoord

Voor Feyenoord was het afgelopen week een groot feest. Ze boekten namelijk de grootste zege ooit op Ajax. Toch zullen vele ogen al zijn gericht op de aanstaande bekerfinale tegen NEC. De titel kunnen de Rotterdammers vergeten, maar een prijs is altijd mooi meegenomen. Vandaag reizen de Zuid-Hollanders af naar Limburg. Fortuna Sittard staat op een knappe 10e plek en heeft nog een kleine kans op het behalen van de play-offs. Toch wil het de laatste weken niet helemaal lukken. De ploeg uit Sittard pakte namelijk maar 1 punt uit de laatste 3 duels. 

Meer dan 0,5 schoten op doel - Kaj Sierhuis

De grote man aan de kant van Fortuna Sittard is Kaj Sierhuis. De oud-speler van Ajax scoort meer dan ooit en zet zichzelf aardig in de etalage. Met 12 doelpunten tot nu toe voor een club van het formaat Fortuna kan het niet zijn dat hij nog veel langer in het geel speelt. Aangezien hij in elk van zijn laatste 3 thuiswedstrijden scoorde, verwachten wij vandaag minimaal 1 schot op doel van de in Griekenland geboren aanvaller. Meer dan 0,5 schoten op doel van Kaj Sierhuis levert je bij LeoVegas een quotering van 1,73 op. 

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker. 

Arsenal - Aston Villa

We beëindigen deze Zondag Preview met een wedstrijd tussen de nummers 1 en 5 van Engeland. Waar Arsenal droomt van een kampioenschap, is het Aston Villa dat smacht naar deelname aan de Champions League. Om dit voor elkaar te krijgen dienen beide ploegen vanzelfsprekend te winnen, aangezien de concurrentie momenteel moordend is. Arsenal speelde midweeks een leuke wedstrijd tegen Bayern München, terwijl The Villans een weekje vrij hadden. Wie trekt er vanavond aan het langste eind en doet zichzelf bijzonder veel plezier?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Ollie Watkins

Zoals bekend is Ollie Watkins by far de belangrijkste speler van Aston Villa. De Engels international scoorde inmiddels 18 keer in de Premier League en lijkt net als Kaj Sierhuis klaar voor een stap hogerop. Vorige week scoorde Watkins 2 keer tegen Brentford, waardoor hij zijn kleine vormdip weer te boven lijkt te zijn. Wij denken dat hij vandaag meer dan 0,5 keer op doel schiet. Een relatief lage drempel voor een spits van wereldformaat. Meer dan 0,5 schoten op doel van Ollie Watkins tegen Arsenal levert je bij Circus een quotering van 1,73 op.

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën