Kunnen Ajax en PSV in de buurt blijven?

Kunnen Ajax en PSV in de buurt blijven?

19-02-2023

Vandaag nemen we maar voor lief dat het weer oer-Hollands takkeweer weer is. We gaan ons namelijk weer opmaken voor een geweldige voetbaldag, waarin zowel Ajax als PSV in actie komen. Ajax ontvangt Sparta Rotterdam in de eigen Johan Cruijff Arena, terwijl PSV het in de Galgenwaard opneemt tegen FC Utrecht. Na de overwinning van Feyenoord op AZ moeten beide teams aan de bak om in de buurt van de koppositie te blijven. Ook nemen we een kijkje in de Premier League, waarin het sterk presterende Manchester United van Erik ten Hag gaat spelen tegen Leicester. Wij bereiden je voor op alle drie de wedstrijden en geven je uiteraard de nodige tips die jij kunt invullen op jouw wedstrookjes. Succes!

Ajax - Sparta

We beginnen met de wedstrijd van 16.45 uur tussen Ajax en Sparta. Ajax kreeg afgelopen donderdag de nodige kritiek te verwerken, aangezien zij in eigen huis weinig in konden brengen tegen het stugge Union Berlin. Er werd geen enkele keer op doel geschoten, waardoor het lijkt alsof de Amsterdammers weer met beide beentjes op de grond staan. Spelers als Bergwijn, Taylor en Berghuis lijken net even de juiste vorm te missen, waardoor Sparta het Ajax van John Heitinga weleens lastig zou kunnen gaan maken. Sparta staat op een bijzonder knappe 6e positie en is al 10 wedstrijden ongeslagen.

Ajax wint & beide teams scoren

Wij denken dat Ajax een zeer lastige middag tegemoet gaat. We zien Ajax wel gewoon winnen, aangezien zij simpelweg een veel sterkere selectie hebben. Wel heeft iedereen gezien dat RKC Waalwijk het Ajax vorige week erg lastig maakte, waarbij zij meerdere kansen hadden om te scoren. Dit lukte hen een keer. Wij schatten Sparta nog hoger in dan de Waalwijkers, aangezien zij gewoon een zeer sterke ploeg zijn. Daarom denken wij dat Ajax wint en dat beide teams scoren. Net als in de laatste 3 edities in Amsterdam. Ajax wint & beide teams scoren levert je bij Unibet een quotering van 3,00 op.

FC Utrecht - PSV

Na de flinke afstraffing van PSV in Sevilla nemen de Eindhovenaren het vandaag op tegen FC Utrecht. PSV staat momenteel op een 4e positie en heeft vandaag hoe dan ook de kans om in te lopen op AZ. Wel moet er dan worden gewonnen van FC Utrecht, de nummer 7 van de Eredivisie. Ondanks de 2-0 nederlaag tegen Vitesse, kent FC Utrecht een sterke periode. Zo schakelden zij onder andere AZ Alkmaar af in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker. Wij zijn zeer benieuwd wat er tijdens deze wedstrijd gaat gebeuren, aangezien het zomaar eens een hele dure middag kan worden voor de ploeg van Ruud van Nistelrooij.

Asian Handicap +0,5 - FC Utrecht

We gaan vandaag voor een kleine verrassing, waarin FC Utrecht niet verliest van PSV. PSV heeft een zware wedstrijd op donderdagavond gehad, waarin het echt de deksel op de neus wist te krijgen. Daarnaast blijkt dat PSV het vaak redelijk lastig heeft in de Domstad. Vorig jaar werd er dan wel met 1-0 gewonnen, de 3 edities hiervoor pakten de Brabanders geen 3 punten. Daarnaast pakte FC Utrecht 13 punten in de laatste 5 wedstrijden. Wij gaan voor een Asian Handicap +0,5 voor FC Utrecht. Dit levert je bij Jack's een quotering van 1,88 op.

Check de actuele Eredivisie quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Manchester United - Leicester City

Wij hebben afgelopen donderdag op het puntje van onze stoel gezeten tijdens de wedstrijd tussen FC Barcelona en Manchester United. Het 2-2 gelijkspel stond bol van aanvallend en attractief voetbal, waaruit blijkt dat Erik ten Hag The Mancunians echt weer op de kaart heeft gezet. Ook in de Premier League staat United er goed voor. De huidige 3e positie is alweer een stuk beter dan de afgelopen jaren, waardoor het rode gedeelte van Manchester zich wellicht weer eens mag gaan opmaken voor Champions League voetbal. Dan moet er vandaag wel worden gewonnen van Leicester City. The Foxes, de nummer 13 van de Premier League, gaan op bezoek bij Manchester United en kunnen wat dat betreft hun borst nat maken.

Doelpunt Marcus Rashford

We kunnen al weken niet meer om Marcus Rashford heen. De aanvaller kent een dijk van een seizoen en was ook tegen FC Barcelona weer een van de beste spelers van het veld. Hij maakte een keurig doelpunt en was ook nog eens nauw betrokken bij de tweede treffer van de Engelsen. Ook in de laatste 4 wedstrijden van Rashford was het weer raak, waardoor we opnieuw voor een doelpunt van de jonge aanvaller gaan. Een doelpunt van Marcus Rashford levert je bij Unibet een quotering van 2,60 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën