Maakt Almere de achterstand goed?

Maakt Almere de achterstand goed?

26-05-2023

Vanavond valt de eerste beslissing in de play-offs voor een plek in de Eredivisie van volgend jaar. Het Almere City van trainer Alex Pastoor gaat proberen om de 0-1 nederlaag van eerder deze week tegen FC Eindhoven proberen goed te maken. In Italië zien we een redelijk nietszeggend potje tussen het al gedegradeerde Sampdoria tegen Sassuolo. We sluiten deze Vrijdag Preview af met Vizela tegen Sporting Lissabon uit de Portugese Primeira Liga. Wellicht niet de meest spectaculaire wedstrijden die we ooit hebben behandeld, maar toch neemt dit niet weg dat het wedden op deze potjes zeer interessant kan zijn!

Almere City - FC Eindhoven

Het is aan Almere City zelf of zij er nog een succesvol seizoen van gaan maken. De tweede seizoenshelft in de Keuken Kampioen Divisie was absoluut veelbelovend. Toch kan de behaalde 3e plek vanavond zomaar waardeloos zijn. Afgelopen maandag werd er met 1-0 verloren in het Jan Louwers Stadion, waardoor de ploeg uit Flevoland vanavond moet winnen. Gezien de vorm van beide ploegen zou dit zeker moeten kunnen. Of ligt het FC Eindhoven van Rob Penders vanavond opnieuw dwars?

Doelpunt Álvaro Peña

Een van de sterkhouders van Almere City is de Spaanse middenvelder Álvaro Peña. De oud-speler van Amorebieta, Albacete en Mirandes wist het net de afgelopen weken meermaals te vinden, waardoor er ook vanavond het nodige van hem mag worden verwacht. Niet voor niets was hij trefzeker in 3 van zijn laatste 4 wedstrijden in de reguliere competitie. Een doelpunt van Álvaro Peña levert je bij Holland Casino een quotering van 5,00 op.

Sampdoria - Sassuolo

De Serie A kent nog 2 speelronden, waarbij er inmiddels 2 van de 3 degradanten bekend zijn. Naast het Cremonese van Cyriel Dessers degradeerde Sampdoria voor het eerst in jaren terug naar de Serie B. Toch dienen de laatste 2 wedstrijden om ‘des keizers baard’ gewoon te worden gespeeld. Vanavond speelt ‘Samp’ de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen het ietwat tegenvallende Sassuolo. Zij staan op een 13e positie en beëindigen het seizoen vrij roemloos.

Minder dan 2,5 doelpunten

Wij gaan vanavond voor een wedstrijd waarin niet al te veel gescoord wordt. Ten eerste omdat Sampdoria maar 2 keer wist te scoren in de laatste 5 duels. Daarbij zien we dat Sassuolo in de laatste 3 duels op vreemde bodem ook maar 2 keer wist te scoren. Voor ons reden genoeg om in te zetten op een wedstrijd met minder dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij Circus een quotering van 2,31 op. 

Check de actuele Serie A odds in onze Oddsvergelijker. 

Vizela - Sporting Lissabon

Voor Sporting Lissabon staat vanavond alweer de laatste wedstrijd van het jaar op het programma. In een enigszins teleurstellend jaar in de eigen competitie, stevent de ploeg van trainer Rúben Amorim af op een 4e plek. Dit betekent dat de ploeg uit de Portugese hoofdstad volgend jaar geen Champions League speelt. Vanavond spelen ze tegen Vizela, de nummer 11 van de competitie. Sluiten Verde-E-Brancos, zoals Sporting ook wel wordt genoemd, het seizoen af met een glimlach?

European Handicap - 1 Sporting Lissabon

Wij kiezen vanavond voor een wedstrijd waarin Sporting redelijk ruim wint. In eerste instantie omdat Sporting alle onderlinge ontmoetingen tot nu toe wist te winnen. Met een onderling doelsaldo van 12-4 verwachten wij dat Sporting vandaag hoe dan ook gaat winnen, waarbij er een verschil van 2 doelpunten is. Zeker omdat 4 van de laatste 5 wedstrijden overtuigend wist te winnen. Vizela daarentegen zit als 6 wedstrijden zonder winst. Een European Handicap -1 voor Sporting levert je bij bet365 een quotering van 2,30 op. 

Check de actuele Primeira Liga odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën