Manchester United-FC Twente voorspelling en tips

Manchester United-FC Twente voorspelling en tips

24-09-2024

De gehele omgeving van Enschede kijkt al weken reikhalzend uit naar de wedstrijd Manchester United-FC Twente. Een ploeg uit het nuchtere Overijssel dat op bezoek gaat bij een van de grootste clubs ter wereld. Het is daarnaast het weerzien tussen Erik ten Hag en zijn oude ploeg in de beginfase van de Europa League. Kan het steeds sterker wordende FC Twente stunten op Old Trafford? Wij vertellen  je meer over dit duel dat wordt gespeeld op woensdagavond 25 september om 21.00 uur.

€77 aan Free Bets bij 711!

Wedden op Manchester United-FC Twente maakt dit bijzondere duel mogelijk nog specialer. Zeker als jij de juiste keuzes maakt en mogelijk profiteert van onze winstgevende wedtips. Het wordt allemaal nog mooier als je gaat wedden bij bookmaker 711, een online casino dat sinds kort over een geweldig Sportsbook beschikt. Zeker omdat je na het registreren geniet van een fantastische welkomstbonus van €77. Deze bestaat uit 7 Free Bets van €11. Maak vandaag nog een account aan en pak deze giga bonus!

Manchester United-FC Twente voorbeschouwing

We hoeven het niet meer te hebben over het bijzondere feit dat Erik ten Hag nog altijd de hoofdcoach van Manchester United is. The Red Devils zijn al lange tijd niet meer wat het is en weten dit seizoen ook nog niet te overtuigen. Na vijf duels staan The Mancunians op een 11e plek met twee zeges, twee nederlagen en een gelijkspel. Dit gelijkspel werd afgelopen weekend behaald in de wedstrijd op bezoek bij het altijd lastige Crystal Palace. Toch lijkt het spel zeker een stukje beter te worden. Wij hopen vanzelfsprekend dat de ploeg die zijn thuiswedstrijden in het Theater of Dreams speelt er dit seizoen weer bovenop komt.

Het begin van de Eredivisie leek niet richting de kant van FC Twente te vallen. Er werd verloren van FC Utrecht, terwijl men niet verder kwam dan gelijke spelen tegen PEC Zwolle en Sparta Rotterdam. Toch lijkt de ploeg weer in de winning mood te zijn beland. Sterker nog, midweeks werd met 2-0 van SC Heerenveen gewonnen terwijl Almere City afgelopen zondag in Almere met 0-5 aan de kant werd gezet. Hierdoor is de weg omhoog ingezet. Ben jij klaar voor onze voorspelling?

Manchester United-FC Twente wedtips

We weten allemaal dat de Engelsen vandaag by far de favoriet zijn. Absoluut geen schande overigens. Toch kent FC Twente een speler die momenteel topscorer van de Eredivisie is. Zes doelpunten in zes duels van Sem Steijn is daarnaast een prestatie van jewelste. Zeker als je je bedenkt dat hij er vorig jaar in totaal 17 maakte. Wij gaan voor een gokje en hopen op een treffer van de zoon van Maurice Steijn. Dit levert je bij bet365 een quotering van 5,00 op.

Check de actuele Europa League odds in onze Oddsvergelijker.

Manchester United-FC Twente odds

Even voor de duidelijkheid, het lijkt ons slim om eventueel maar een van onze twee wedtips te kiezen. Dit zeggen we omdat wedtip 2 bestaat uit minder dan 0,5 doelpunten voor FC Twente. Dit doen we omdat FC Twente in de laatste drie duels in de Europa League niet wist te scoren. Ook al is dit jaren geleden, het zegt toch iets over de prestaties van de Tukkers. Daarnaast hield Manchester United het doel schoon in twee van de laatste drie duels in eigen huis. Minder dan 0,5 doelpunten voor FC Twente levert je bij bookmaker 711 een quotering van 2,10 op.

Check de actuele Europa League odds in onze Oddsvergelijker.


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën