Nederland - Bosnië voorspellingen en tips

Nederland - Bosnië voorspellingen en tips

04-09-2024

Het is eigenlijk pas twee maanden geleden dat Nederland op EURO 2024 werd uitgeschakeld door Engeland. Na een succesvol verlopen toernooi in juni en juli is de Nations League inmiddels ook van start gegaan. Eerder hebben we landen als Italië, Frankrijk en Portugal in actie zien komen, terwijl het vandaag de beurt aan Nederland is. Ronald Koeman heeft de in zijn ogen beste spelers geselecteerd voor de duels met Bosnië-Herzegovina en Duitsland en hoopt de Nations League hierdoor goed te beginnen. Oddsbeater.nl vertelt je alles over deze wedstrijd en geeft je wedtips.

BetMGM - 50x je inzet als Nederland wint

BetMGM is sinds kort beschikbaar voor Nederlanders en maakt nu al een verpletterende indruk! Deze aanbieder gebruikt dezelfde odds provider als Unibet en heeft fantastische promoties.  Als welkomstaanbieding kun je kiezen voor de ''Golden Boost'', je krijgt namelijk 50x je inzet als Nederland wint van Bosnië!

Een account aanmaken kun je doen via deze link.

Nederland en het minder hoog ingeschatte Bosnië-Herzegovina komen uit in groep 3 van League A. Dit wil zeggen dat beide landen acteren op het hoogste niveau in de Nations League. Samen met Hongarije en Duitsland gaan ze strijden om een plekje in de Final Four. Opvallend genoeg speelden beide landen in de geschiedenis maar twee keer eerder tegen elkaar. De laatste editie werd met 3-1 gewonnen door Nederland.

Het zou vreemd zijn als we opeens een compleet ander Oranje zouden zien, aangezien het EK pas net afgelopen is. Toch zijn er een aantal opvallende zaken te noemen. Topscorer Memphis Depay is afwezig omdat hij nog geen nieuwe club heeft. We zien een mogelijke debutant in de vorm van Jean-Paul van Hecke, terwijl zelfs Justin Kluivert er weer eens bij zit. Weet Nederland dit klusje te klaren en spelen ze over een paar dagen vol vertrouwen tegen Duitsland?

We weten allemaal dat Nederland op papier de betere gaat zijn. Toch is het spelen tegen dit soort landen altijd lastig. Echter zal het Nederlands elftal van bondscoach Ronald Koeman niet bang worden van de huidige vorm van de Bosniërs. Er werden namelijk al zes wedstrijden op rij verloren. Dat je tegen Portugal verliest is oké, maar een 4-1 nederlaag tegen Luxemburg is toch wel beschamend te noemen. Wij zijn benieuwd hoe de oostblokkers deze keer voor de dag komen. Hier komen onze Nederland - Bosnië wedtips.

Nederland - Bosnië-Herzegovina wedtips

We hebben gezien dat Xavi Simons het seizoen in de Duitse Bundesliga weer goed is gestart. Bovendien eindigde hij het EK in stijl tegen Engeland door het maken van een voortreffelijk doelpunt. Wij denken dat Nederland vandaag redelijk eenvoudig gaat winnen, waarbij de nog altijd jonge spelmaker een doelpunt voor zijn rekening neemt. Een doelpunt van Xavi Simons tegen Bosnië levert je bij bet365 een quotering van 3,00 op.

Check de actuele Nations League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Nederland - Bosnië odds

Wij hebben toch wel het nodige vertrouwen in Nederland. We zien een excellerende Ryan Gravenberch op het middenveld die hopelijk de boel zal aansturen. Daarnaast verkeert Bosnië in een slechte vorm. Vorige keer wist Nederland overtuigend met 3-1 te winnen en wij verwachten dat Nederland deze marge opnieuw gaan halen. Minimaal welteverstaan. Een Nederlandse zege met minimaal twee doelpunten verschil levert je bij ZEbet een quotering van 1,70 op.

Check de actuele Nations League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën