Negen wedstrijden in de KKD

Negen wedstrijden in de KKD

16-12-2022

Waar de meeste voetballiefhebbers reikhalzend uitkijken naar de finale van het WK van aanstaande zondag, staat er op deze vrijdag ‘gewoon’ een speelronde in de Keuken Kampioen Divisie op het programma. Er worden maar liefst negen wedstrijden gespeeld, waardoor we eigenlijk op voorhand al verzekerd zijn van het nodige spektakel. Koploper Heracles Almelo ontvangt laagvlieger FC Dordrecht, nummer drie MVV Maastricht neem het in Velsen-Zuid op tegen Telstar en het ADO van Dick Advocaat speelt thuis tegen TOP Oss. Wij bereiden je voor op deze drie wedstrijden en voorzien je de nodige wedtips.

Heracles Almelo - FC Dordrecht

Vanzelfsprekend beginnen we koploper Heracles Almelo. De ploeg van trainer John Lammers presteert meer dan prima en won afgelopen week knap met 3-1 op bezoek bij Roda JC. Dit betekende de 4e overwinning op rij. De tegenstander van vandaag zit er wat minder lekker in. De Dordtenaren staan op een 15e plek en wonnen maar 1 van de laatste 6 competitiewedstrijden. Die ene overwinning was overigens wel de laatst gespeelde wedstrijd van de Schapenkoppen. Kunnen zij verrassen tegen de gedoodverfde titelfavoriet?

Meer dan 3,5 doelpunten

Wij voorspellen regelmatig dat wedstrijden van Heracles meer dan 3,5 doelpunten opleveren. Gelukkig voor ons, en misschien ook voor jou, komt dit steeds uit. Als we concreet zijn dan blijkt dat er in 6 van de laatste 8 wedstrijden minimaal 4 doelpunten vallen. Wij achten de kans hierop vandaag bijzonder groot, aangezien wedstrijd van de bezoekers doorgaans ook vol doelpunten zitten. Meer dan 3,5 doelpunten levert je bij Holland Casino een quotering van 1,95 op.

Telstar - MVV Maastricht

Waar MVV Maastricht de laatste maanden een serieuze gooi naar promotie deed, gaat het de laatste weken absoluut een flink stuk minder. Dit heeft voornamelijk te maken met de zeer matige resultaten in uitwedstrijden. Zo werd er in november met 3-0 verloren op bezoek bij hekkensluiter Jong FC Utrecht, terwijl VVV-Venlo afgelopen week ook te sterk was voor de ploeg van Maurice Verberne. Telstar presteert zoals je van een ploeg als Telstar mag verwachten. Ze staan in de middenmoot en presteren enigszins wisselvallig. Kan MVV Maastricht de rug rechten? Of is ook Telstar een maatje te groot?

Asian Handicap +0,5 - MVV Maastricht

Wij hebben het idee dat het nu of nooit is voor MVV Maastricht. De Limburgers zijn genoodzaakt hoe dan ook weer een resultaat te boeken. Uit tegen VVV Venlo waren ze er dichtbij. Echter ging het toch flink mis in de slotfase, waardoor ze met lege handen huiswaarts keerden. Wij denken dat MVV er tegen Telstar wel minimaal een puntje uit gaat slepen. Dit leidt tot een Asian Handicap +0,5 voor MVV Maastricht. Bij LiveScore Bet ontvang je hier een quotering van 2,15 voor.

ADO - TOP Oss

Bij ADO Den Haag is het nog steeds geen hosanna, ondanks de aanstelling van Dick Advocaat. De eerste wedstrijd onder zijn bewind werd jammerlijk verloren met 4-1 van Almere City. ADO kwam nog op voorsprong, maar na een rode kaart van verdediger Daryl Werker ging het volledig de verkeerde kant op. Vandaag zijn er nieuwe kansen tegen TOP Oss, een ploeg die het nog slechter doet dan ADO. Met een negentiende plek en slechts 13 punten uit 16 wedstrijden doet TOP Oss het erg bedroevend. De laatste vier wedstrijden gingen allemaal verloren en dus lijkt dit een mooi moment voor ADO om het tij te gaan keren

ADO wint en beide teams scoren

Wij verwachten dat het schokeffect van de kleine Generaal nu echt gaat beginnen na een week volle bak trainen. ADO gaat deze pot dus winnen, maar wij verwachten wel de beide teams gaan scoren. ADO hield namelijk van de laatste negen wedstrijden slechts één keer de nul. We raden overigens niet aan om deze wedstrijd te gaan bekijken, want het zou nog wel eens pijn aan de ogen kunnen doen. Gelukkig is er altijd nog het schakelkanaal! ADO wint en beide teams scoren levert je bij bet365 een quotering op van 3,40. Mooi toch?

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën