PSG tegen Barcelona!

PSG tegen Barcelona!

09-04-2024

Na de clashes Arsenal - Bayern München en Real Madrid - Mancester City staan er vandaag opnieuw 2 kwartfinales in de Champions League op het programma: Atlético Madrid - Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain - FC Barcelona. Op het eerste gezicht stuk voor stuk outsiders voor het winnen van de beker. Oddsbeater.nl bereidt jou voor op deze kwartfinales en geeft je 3 wedtips.

Atlético Madrid - Borussia Dortmund

We trappen af in Madrid. Hier speelt Atlético Madrid de heenwedstrijd in eigen stadion tegen het Borussia Dortmund dat PSV onlangs uitschakelde in de achtste finale. Voor beide ploegen is de gang van zaken in de nationale competitie een ietwat teleurstellende. Atlético Madrid staat op een matige 4e plek, waarbij Champions League voetbal nog allesbehalve een zekerheid is in het volgende seizoen. Dortmund staat 5e en kan de deelname aan de nieuwe opzet van het Miljardenbal vergeten als men zo doorgaat. Tenzij de Champions League van dit seizoen gewonnen wordt!

Winst Atlético Madrid

Atlético Madrid presteert bijzonder wisselvallig in La Liga, maar presteert het toch altijd weer om boven zichzelf uit te stijgen in de Champions League. Het uitschakelen van Inter Milan, de trotse koploper van de Serie A, is namelijk bijzonder knap te noemen. Om die reden, plus de ervaring van de Madrilenen in de Champions League, verwachten wij dat de ploeg van de onlangs geblesseerd geraakte Memphis Depay aan het langste eind gaat trekken. Net zoals ze dit in de enige onderlinge ontmoeting ooit in Madrid deden. Winst voor Atlético Madrid levert je bij Circus een quotering van 1,88 op.

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Meer dan 2,5 doelpunten

Gek genoeg zijn de wedstrijden van Atlético Madrid dit seizoen doelpuntrijker dan ooit. Zo vielen er in 4 van de laatste 5 thuiswedstrijden in de Champions League 3 of meer treffers. Sterker nog, dit waren er 20. Dit betekent een gemiddelde van 4 treffers per duel in het Estadio Metropolitano. Wij gaan daarom voor meer 2,5 doelpunten, een weddenschap die je bij Unibet een quotering van 1,96 oplevert.

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Paris SG - FC Barcelona

Voor de laatste wedstrijd van deze Champions League Previews reizen we af naar het Parc des Princes. Hier spelen de titelverdedigers in Frankrijk en Spanje tegen elkaar voor een plek in de halve finale van de Champions League. Beide ploegen hebben weleens beter gepresteerd, maar toch ligt die plek bij de laatste 4 nog binnen handbereik. Wel is duidelijk dat het enigszins rommelt in Parijs. Sterspeler Kylian Mbappe werd onlangs tegen zijn zin in gewisseld en afgelopen weekend kwam men niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen hekkensluiter Clermont. En Barcelona? Dat staat na een goede reeks weer 2e in Spanje en mag nog dromen van de landstitel.

​Winst Paris SG

Ondanks dat het rommelt in de Franse hoofdstad zijn de overige resultaten prima te noemen. En dat is prettig voor hen, aangezien FC Barcelona matig presteert in uitduels in Europa. Zo werd er geen van de laatste 3 duels op vreemde bodem gewonnen. Bovendien werden de laatste 2 duels van Barça in Parijs ook niet gewonnen door de Catalanen.Daarom gaan wij voor winst voor de thuisploeg. Dit levert je bij Circus een quotering van 2,05 op.

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Doelpunt Kylian Mbappe

Het mag geen verrassing zijn dat de meeste ogen vanavond gericht zijn op de Franse superster Kylian Mbappe. De nog altijd jonge aanvoerder van de Fransen presteert al jaren op de top van zijn kunnen en maakte 4 treffers in zijn laatste 2 duels met de Spanjaarden. Daarom lijkt het erop alsof Real Madrid een zeer waardevolle speler gaat binnenhalen tijdens de komende transferperiode. Wij gaan voor een nieuwe treffer van Mbappe tegen Barcelona. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,00 op.

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën