PSV-Sporting voorspellingen en tips

PSV-Sporting voorspellingen en tips

30-09-2024

Het Nederlands voetbal staat dinsdagavond 1 oktober in het teken van PSV Eindhoven. De trotse koploper van de Eredivisie speelt in de Champions League tegen het Portugese Sporting Lissabon. Beide ploegen gaan ruim aan kop in de nationale competitie en zijn het seizoen voortvarend gestart. Totdat PSV twee weken geleden klop kreeg van Juventus, waardoor de Brabanders weer even met beide benen op de grond stonden. Een overwinning is daarom noodzakelijk. Wij geven jou met alle liefde een gloednieuwe voorspelling.

€50 aan Free Bets bij BetMGM!

Wedden op de Champions League is iets wat je eigenlijk niet aan je voorbij mag laten gaan. Het gaat om de grootste voetbalcompetitie op aarde waarin de beste ploegen ter wereld uitkomen. Wedden op PSV-Sporting wordt nog leuker als je dit doet bij bookmaker BetMGM en hier nog geen account hebt. Als jij je registreert bij deze nieuwe aanbieder van sportweddenschappen, dan krijg jij een welkomstbonus van €50, verdeeld over 5 Free Bets van €10. Wil jij direct profiteren van deze geweldige actie? Maak dan nu een account aan via deze link.

PSV-Sporting voorbeschouwing

Voorafgaand aan het duel van PSV tegen Juventus hadden veel mensen vertrouwen in een goede afloop voor de Eindhovenaren. Toch kwam de ploeg van Peter Bosz van een koude kermis thuis na een enigszins kansloze 3-1 nederlaag. Het leidde tot bakken met kritiek op de landskampioen van Nederland, waarbij spelers als Joey Veerman en Johan Bakayoko het flink moesten ontgelden. Afgelopen weekend won PSV eenvoudig met 2-0 op bezoek bij Willem II. Kunnen ze ook punten pakken tegen de kampioen van Portugal?

Een lange tijd ging het in Portugal vooral tussen Benfica en Porto. Sporting Lissabon kon het tempo maar mondjesmaat bijbenen en won amper titels. Tot vorig jaar. Sporting Lissabon werd weer eens kampioen en doet het ook dit jaar voortreffelijk. De zeven gespeelde duels in de Primeira Liga werden allemaal gewonnen, terwijl er in de Champions League met 2-0 van Lille werd gewonnen. Kortom, de ploeg van Ruben Amorim is vooralsnog ongenaakbaar. Hier komen de wedtips voor PSV-Sporting!

PSV-Sporting wedtips

Wij gaan voor een enigszins verrassend wedtip. Zeker omdat we niet ergens ook hopen dat deze wedtip niet juist is. Het valt namelijk op dat Sporting Lissabon de boel achterin goed op orde heeft. De ploeg heeft namelijk al zes wedstrijden geen enkel tegendoelpunt geïncasseerd. En dat terwijl er ook tegen ploegen als Porto en Lille werd gespeeld. Wij denken dat de Uruguayaanse doelman Franco Israël opnieuw niet hoeft te vissen. Minder dan 0,5 doelpunten voor PSV levert je bij BetMGM een quotering van 3,95 op.

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker.

PSV-Sporting odds

Een van de beste spelers van Sporting Lissabon is de Zweed Viktor Gyökeres. De 26-jarige oud-aanvaller van Brighton & Hove Albion en Coventry City doet het voortreffelijk in de Portugese hoofdstad en weet dit seizoen ook bijna wekelijks te scoren. In de laatste 10 duels scoorde hij namelijk 14 (!) keer. Een man om in de gaten te houden dus. Wij denken dat dit niet lukt en dat Gyökeres gaat scoren. Dit levert je bij 711 een quotering van 2,18 op.

​Check de actuele Champions League quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën