PSV-Sturm Graz - de wedtips

PSV-Sturm Graz - de wedtips

08-08-2023

Voor PSV is de maand augustus uiterst goed begonnen. Enigszins tegen de verwachtingen in werd namelijk afgelopen vrijdag beslag gelegd op de Johan Cruijff Schaal. De Eindhovenaren waren door een laat doelpunt van Noa Lang met 1-0 te sterk voor Feyenoord, waardoor de eerste prijs van het seizoen binnen is. De tweede belangrijke pot staat echter alweer op het programma.

Vandaag speelt PSV tegen Sturm Graz in de kwalificatiereeks voor Champions League voetbal. Verschaffen de Brabanders zichzelf een goede uitgangspositie? OddsBeater vertelt je alles over het treffen met de Oostenrijkers en geeft je, zoals vanouds, 3 wedtips. Laat die betslips maar vollopen.

PSV - Sturm Graz

De gedachten aan de Champions League zullen veel PSV-supporters direct doen terugdenken aan de dramatisch verlopen wedstrijden tegen Glasgow Rangers van vorig jaar. In een duel tegen een club van zeer middelmatige kwaliteit verspeelde PSV een gigantische kans op deelname aan het miljardenbal.

Dit jaar heeft PSV door de 2e plek in het afgelopen seizoen opnieuw een kans met het Oostenrijkse Sturm Graz als tegenstanders. De ploeg van Kjell Scherpen kent een overtuigende start van het seizoen in de Bundesliga en incasseerde na twee duels nog geen enkele tegentreffer. Lukt het PSV om wel te scoren tegen het Alpenland?

Minder dan 2,5 doelpunten

Ondanks het feit dat PSV onder Peter Bosz streeft naar zeer aanvallend voetbal, blijven de grote uitslagen nog enigszins uit. De laatste 2 duels werden met 1-0 gewonnen, waarbij we ook niet kunnen spreken van een stortbui aan kansen over en weer. Wij gaan daarom opnieuw voor een wedstrijd, waarin PSV een zuinige zege boekt. Met minder dan 2,5 doelpunten welteverstaan. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,23 op.

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker.

Beide teams scoren - NEE

Wij hebben het vermoeden dat er vanavond maar 1 van de 2 ploegen op het scorebord komt te staan. Dit is een resultaat dat in 5 van de laatste 6 duels van Sturm Graz winnend was, terwijl we ook zien dat dit bij PSV recentelijk meermaals voorkomt. Om die reden vullen wij ‘beide teams scoren - NEE’ in op ons wedstrookje. Dit levert je bij Jacks.nl een quotering van 2,06 op.

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker.

Doelpunt Noa Lang

Als er 1 speler zijn stempel drukt in de voorbereiding van PSV, dan is het Noa Lang. De kersverse aankoop was matchwinner in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal en laat zien dat hij, naast zijn interessante karakter, over zeer bijzondere kwaliteiten beschikt. Wij verwachten dat hij zich vandaag opnieuw gaat laten zien middels een goaltje. Dit levert je bij bet365 een quotering van 2,50 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën