PSV tegen Arsenal

PSV tegen Arsenal

20-10-2022

Door het overlijden van de Britse Koningin van afgelopen maand wordt de Europa League wedstrijden tussen Arsenal en PSV vanavond gespeeld. Dit betekent dat zowel Arsenal als PSV een reuzenstap kunnen zetten naar de volgende ronde. Momenteel staat Arsenal op een keurige 9 uit 3, terwijl PSV het met 2 puntjes minder moet doen. Naast deze spannende wedstrijd voor de Eindhovenaren staan er ook de nodige wedstrijden in de Premier League en La Liga op het programma. Wat te denken van het treffen tussen Barcelona en Villarreal? Wij bereiden je voor op 3 wedstrijden en geven je per wedstrijd één wedtip. De wedstrookjes moeten immers toch gevuld worden.

Arsenal - PSV

Uiteraard beginnen we met de wedstrijd die voor ons Nederlanders het meest spectaculair en interessant is. Vanavond krijgt PSV de kans te laten zien hoe zij er Europees gezien voor staan. Dit moeten ze echter wel direct doen tegen de onbetwiste nummer 1 van Engeland op dit moment. Arsenal gaat als de brandweer en staat maar liefst 4 punten los op nummer 2 Manchester City. Een ongekende prestatie van de ploeg van Mikel Arteta. PSV doet het de laatste weken ook voortreffelijk en wist na de 3-0 nederlaag bij Cambuur alle wedstrijden te winnen. Wat dat betreft verkeert de ploeg van Ruud van Nistelrooij in goede vorm. Maar kunnen zij het ook Arsenal lastig maken?

50x je inzet als PSV scoort

Ook vandaag is het weer tijd voor een mooie Super Boost! Bij Jack's is het vandaag feest, want je krijgt 50x je inzet als PSV een doelpunt weet te scoren tegen Arsenal. In de laatste 4 wedstrijden scoorde PSV maar liefst 17 doelpunten dus een doelpuntje moet er vanavond wel inzitten, toch? Maak een account aan bij Jack's via deze link, zet één euro in op deze boost en je kunt vanavond hopelijk €50 bijschrijven op je account. Dat kun je niet laten liggen!

Meer dan 3,5 doelpunten

Het zal niet als een verrassing komen dat Arsenal veruit de favoriet is bij de bookmakers. The Gunners scoren er met name in eigen huis flink op los, terwijl dit bij PSV uiteraard niet anders is. Waar PSV na 10 wedstrijden al op 35 doelpunten staan, doet Arsenal het met 24 doelpunten uit 10 wedstrijden in de Premier League ook meer dan prima. Dit is dan ook de reden dat wij verwachten dat er meer dan 3,5 doelpunten gaan vallen. Dit levert je bij Jack's een quotering van 2,33 op.

FC Barcelona - Villarreal CF

De tweede wedstrijd van vandaag gaat tussen FC Barcelona en Villarreal CF. Het betreft hierin een wedstrijd tussen de huidige nummer 2 en 7 van La Liga. Bij de uitploeg zijn de ogen sinds afgelopen weekend weer volop gericht op Arnaut Danjuma. De oud-speler van NEC Nijmegen nam beide doelpunten op zijn conto tijdens de 2-0 winst op Osasuna. Het was voor het eerst sinds zijn langdurige blessure dat de aanvaller zich weer eens liet gelden. Komt dit net op tijd voor het aankomende WK 2022 in Qatar? Bij Barcelona is het de vraag of ze van de schrik zijn bekomen naar aanleiding van het 3-1 verlies tegen aartsrivaal Real Madrid. De Catalanen moeten in ieder geval winnen om in het spoor van de Koninklijke te blijven.

Minder dan 2,5 doelpunten

Vorig jaar wist Villarreal zeer knap met 2-0 te winnen in en tegen Barcelona. Dit soort uitslagen met weinig goals zien we de laatste tijd met enige regelmaat terug bij The Yellow Submarine. Zo vielen er in de 5 uitwedstrijden van Villarreal in dit seizoen maar 4 doelpunten. FC Barcelona heeft het de laatste weken ook een stuk moeilijker. Wat te denken van de zeer moeizame 1-0 winst in eigen huis op Celta de Vigo?. Wij zien het daarom vanavond somber in voor de liefhebbers van veel doelpunten. Wij gaan vol voor minder dan 2,5 goals in het Camp Nou. Dit levert je bij LiveScore Bet een quotering van 2,40 op.

De welkomstbonus van LiveScore Bet

Bookmaker LiveScore Bet is één van onze favoriete bookmakers, zie ook de hoge waardering die wij deze bookmaker geven op onze bookmaker pagina. De welkomstbonus voor nieuwe spelers is zeer gunstig, je krijgt namelijk een Free Bet ter hoogte van je eerste weddenschap tot maximaal €100. Ook kun je er dagelijks het gratis spel SQUADS spelen, waarmee je geld kunt als jouw doelpuntenmaker scoort.

Maak een account aan via deze link en claim jouw Free Bet!

Fulham - Aston Villa

In Engeland kijken we tot slot naar de wedstrijd tussen promovendus Fulham en het Aston Villa van trainer Steven Gerrard. Fulham doet het dit seizoen bijzonder goed en is inmiddels terug te vinden op een 12e plaats. Aston Villa daarentegen is op een 16e plek terug te vinden en dient toch echt punten te gaan pakken om niet in de strijd tegen degradatie te belanden. Aston Villa wist tijdens de huidige competitie nog niet te winnen op vreemde bodem, terwijl Fulham dit jaar pas 1 keer verloor in eigen huis. Wat dat betreft kunnen The Villans hun borst natmaken. Klimt Fulham naar het linkerrijtje en duwt het Aston Villa nog dieper de problemen in?

Doelpunt Aleksandar Mitrovic

De grote man dit jaar bij Fulham is zonder twijfel de Servische topspits Aleksandar Mitrovic. De kopsterke aanvaller scoort er lustig op los en is al meermaals winstgevend geweest voor ons als fanatieke sportwedders. De spits scoorde tot nu toe 7 keer in de Premier League, wat tevens betekent dat hij in 6 van de 9 wedstrijden op het scorebord verscheen. Daarvan maakte hij in 4 van de 5 thuiswedstrijden een doelpunt. Dit geeft ons reden genoeg ook vanavond weer een doelpunt van de goaltjesdief te verwachten. Een doelpunt van Aleksandar Mitrovic voor Fulham levert je bij bet365 een quotering van 2,50 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën