Qarabag-Ajax voorspellingen en wedtips

Qarabag-Ajax voorspellingen en wedtips

22-10-2024

Wat zullen de Ajax-fans blij zijn dat er weer met grote regelmaat drie punten worden behaald. Afgelopen weekend kropen de Amsterdammers door het oog van de naald dankzij een 4-3 zege op bezoek bij Heracles Almelo. Na twee keer op een achterstand te hebben gestaan liet Ajax over een gezond staaltje vechtersmentaliteit te beschikken. Donderdagavond gaat Ajax op bezoek bij Qarabag uit Azerbeidzjan. Pakt Ajax de tweede zege in drie duels in de Europa League? Hier komt onze voorspelling!

€50 aan Free Bets bij BetMGM!

De Europa League is los met drie Nederlandse ploegen: AZ Alkmaar, FC Twente en Ajax. Natuurlijk maakt het wedden op de Europa League dit geweldige toernooi nog leuker. Toch gaat het spelen bij BetMGM nog een stapje verder aangezien je geniet van een daverende welkomstbonus. Als jij €10 of meer inzet, dan krijg je een bonus van €50 die bestaat uit 5 Free Bets van €10. Reden genoeg om je vandaag nog aan te melden en te genieten van deze lekkere boost!

Qarabag-Ajax voorbeschouwing

Bij ploegen als Qarabag weet je eigenlijk niet wat je moet verwachten. Als je kijkt naar de resultaten in eigen land, dan lijkt het allemaal heel wat. Na negen duels staat de teller op 24 punten, wat betekent dat er acht van de negen competitieduels werden gewonnen. In Europa gaat het allemaal een stuk minder. Op bezoek bij Tottenham werd er tegen 10 man met 3-0 verloren. In eigen huis ging het niet veel beter tegen het Zweedse Malmö FF. Dankzij twee treffers van Erik Botheim won Malmö met 1-2 in Baku. Kunnen ze tegen Ajax de eerste drie punten bijschrijven?

Ajax presteert dit seizoen nogal wisselvallig. Toch staat de ploeg van Francesco Farioli er goed voor. In de Europa League pakte Ajax vier punten uit twee duels, waardoor men vandaag een zeer goede slag kan slaan met het oog op de volgende ronde. In de Eredivisie boekte Ajax de vierde zege in vijf duels waardoor de recordkampioen weer meedoet om de bovenste plekken. Kan Ajax vandaag een goed resultaat boeken in het Tofiq Bəhramov adına Respublika stadionu? Hier komen de wedtips.

Qarabag-Ajax wedtips

Het lijkt een open deur, maar we zijn het er toch allemaal over eens dat Ajax donderdagavond de favoriet is? Wij staan dan ook ontzettend te kijken van de hoge odds die je krijgt bij een Amsterdamse zege. Eerder won Ajax dit seizoen op bezoek bij Vojvodina Novi Sad, Panathinaikos en Jagiellonia Bialystok. Wij denken dat Ajax ook in Azerbeidzjan aan het langste eind zal trekken. Als Malmö het kan, dan kan Ajax het ook. Een zege voor Ajax levert je bij bookmaker 711 een quotering van 2,23 op.

Check de actuele Europa League odds in onze Oddsvergelijker.

Qarabag-Ajax odds

Het leek voor veel supporters een vreemde gewaarwording, Wout Weghorst in een Ajax-shirt. Toch doet Weghorst het vooralsnog fantastisch. Tegen FC Groningen en Heracles Almelo kroonde de boomlange aanvaller zichzelf tot matchwinner. Wij denken dat hij ook tegen Qarabag minuten gaat maken en opnieuw scoort. Een vierde treffer voor Ajax van Wout Weghorst levert je bij BetMGM een quotering van 3,40 op.

Check de actuele Europa League odds in onze Oddsvergelijker.


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën