Real Madrid in actie

Real Madrid in actie

07-11-2022

Na een zeer enerverende voetbaldag in de Eredivisie en de Premier League, zijn alle ogen alweer naar voren gericht. We zitten een kleine twee weken voor aanvang van het WK in Qatar en de laatste wedstrijden in binnen- en buitenland worden de komende week afgewerkt. Te beginnen met een aantal interessante potjes op deze maandag, waarop onder andere Real Madrid in actie komt. Daarnaast lichten we twee potjes in de Keuken Kampioen Divisie uit. En natuurlijk geven we je per wedstrijd een wedtip.

Jong FC Utrecht - FC Eindhoven

We beginnen deze maandag preview met de wedstrijd van FC Eindhoven. De huidige nummer 4 van de Keuken Kampioen Divisie gaat op bezoek bij hekkensluiter Jong FC Utrecht. Eindhoven ging lange tijd behoorlijk lekker, waarbij het zelfs even aan de koppositie kon ruiken. Echter zit de klad er de laatste weken wat meer in, waardoor de achterstand op de koplopers inmiddels weer flink is uitgebouwd. Toch worden bovenin met enige regelmaat punten verloren, waardoor de ploeg van Rob Penders zomaar gekke dingen kan laten zien. Te beginnen bij het tweede elftal van FC Utrecht, de ploeg die al 7 wedstrijden op rij niet won.

Winst FC Eindhoven

Een blik op de ranglijst kan bijna niets anders concluderen dan een overwinning voor de Eindhovenaren. Jong FC Utrecht verloor de laatste 4 duels redelijk kansloos en staat mede hierdoor stijf onderaan. Daarbij is de quotering voor winst van de bezoekers er eentje die we absoluut niet kunnen laten liggen. Winst voor FC Eindhoven levert je bij Circus een quotering van 2,15 op.

Jong PSV - Almere City

De tweede wedstrijd waar we het over gaan hebben is die tussen Jong PSV en Almere City. De uitploeg verraste vorige week vriend en vijand door een 2-0 achterstand bij rust tegen koploper Heracles Almelo om te draaien naar een 3-2 overwinning. Hierdoor blijft Almere City prima presteren en staat de ploeg bij winst op een mooie plek in het linkerrijtje. Echter is een overwinning bij Jong PSV absoluut geen zekerheid. De Eindhovenaren zijn lekker bezig en zijn al 4 wedstrijden ongeslagen.

Meer dan 2,5 doelpunten

Als we kijken naar de wedstrijden tussen beiden ploegen van vorig jaar, dan zien we dat daar in totaal 14 doelpunten in vielen. 10 voor Jong PSV en 4 voor Almere City. Hieruit alleen al blijkt dat wedstrijden tussen beide ploegen doelpuntrijke potjes zijn. In maar liefst 8 van de laatste 9 wedstrijden vielen er meer dan 2,5 doelpunten te noteren. Wij verwachten dat dit ook vanavond weer gaat gebeuren. Meer dan 2,5 doelpunten levert je bij Jack's een quotering van 1,67 op.

Rayo Vallecano - Real Madrid

Van Almere City en FC Eindhoven is het een kleine overgang naar Real Madrid, de regerend landskampioen van Spanje. Zij gaan vanavond op bezoek bij stadsgenoot Rayo Vallecano en nemen bij winst de koppositie weer over van FC Barcelona. Waar ‘De Koninklijke’ lange tijd onaantastbaar waren hebben ze inmiddels wat mindere resultaten geboekt. Zo werd er vorige week in eigen huis met 1-1 gelijk gespeeld tegen laagvlieger Girona. Tegenstander Rayo Vallecano presteert prima en staat momenteel op een keurige 9e plek. Kan de thuisploeg voor een verrassing zorgen? Of laat Real Madrid deze week niet met zich sollen?

Real Madrid wint & Beide teams scoren

Real heeft het de laatste weken iets moeilijker, waarbij Rayo Vallecano over het algemeen ook niet de meest favoriete tegenstander is. Wij hebben gezien dat Real Madrid zich keurig herstelde tegen Celtic, waardoor wij zeker een overwinning van de ploeg van Carlo Ancelotti verwachten. Wel zien wij dat Rayo Vallecano thuis uiterst goed presteert en redelijk veel scoort. Dit geeft ons aanleiding genoeg te verwachten dat Real Madrid wint en dat beide teams gaan scoren. Dit levert je bij Unibet een quotering van 3,60 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën