Speelronde 33 in de Eredivisie

Speelronde 33 in de Eredivisie

12-05-2024

Het is zondag 11 mei en dat betekent dat de Eredivisie het einde nadert. Dan weten we allemaal dat alle ploegen op zondagmiddag 14.30 uur aftrappen voor de beslissende wedstrijden. Vandaag staat speelronde 33 op het programma, waarbij vooral de strijd om de 3e en 5e plek interessant is. In Engeland speelt Arsenal een extreem belangrijke wedstrijd tegen Manchester United. Wint Arsenal? Dan is de kans groot dat we volgende week een waanzinnige ontknoping gaan krijgen tijdens de laatste speelronde in de Premier League. Wij bereiden je voor op de 3 mooiste potjes en geven je 3 wedtips. 

Ajax - Almere City

Voor Ajax is het vandaag alle hens aan dek. De ploeg zag FC Utrecht en NEC afgelopen week winnen en beseft hierdoor dat de 5e plek op de tocht staat. De Amsterdammers wonnen weliswaar met 1-4 op bezoek bij Volendam, maar konden niet spreken over een daverend optreden. Wint Ajax van Almere City en volgende week op bezoek bij Vitesse? Dan zijn de Amsterdammers zeker van de voorronde van het Europese voetbal van volgend seizoen. Almere City is uitgespeeld en lijkt hierdoor aan te treden met iets minder druk op de ketel. 

Doelpunt Kenneth Taylor

De laatste weken laat Ajax-middenvelder Kenneth Taylor wel degelijk zien dat hij een goede voetballer is. Dit bleek onder andere uit de 2 doelpunten die hij vorige week maakte tegen FC Volendam. Natuurlijk moet hij er dit seizoen veel meer maken, maar duidelijk is dat hij in vorm is. Wij denken dat ons een open wedstrijd te wachten staat, waarbij we genoeg treffers gaan zien. Wij zien Taylor er zeker eentje maken. Dit levert je bij Jacks.nl een quotering van 3,65 op. 

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker. 

Go Ahead Eagles - AZ Alkmaar

Vorige week verraste AZ Alkmaar gek genoeg veel mensen door de strijd om de 3e plaats volledig open te gooien. De Alkmaarders wonnen met 2-1 van FC Twente en staan momenteel nog maar 2 puntjes achter de ploeg uit Enschede. Toch hebben de Tukkers nog altijd de beste papieren. En dat komt voornamelijk door het lastige programma van de opponent uit Noord-Holland. Vandaag gaat AZ Alkmaar op bezoek bij Go Ahead Eagles, de nummer 8 van de competitie. Zij hebben nog 1 punt nodig om de play-offs te bereiken.

Doelpunt Vangelis Pavlidis

De laatste weken laat Vangelis Pavlidis weer zien waarom hij zo’n goede spits is. Hij was trefzeker in zijn laatste 4 duels en staat hierdoor inmiddels op 28 treffers in de competitie. De magische grens van 30 goals nadert, waardoor het niet anders kan dat hij zichzelf enorm in de kijker speelt. Wij denken dat hij ook tegen Go Ahead Eagles het net gaat vinden. De 29e treffer voor de Griek levert je bij LeoVegas  een quotering van 2,12 op. 

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker. 

Manchester United - Arsenal

We sluiten deze Zondag Preview af met een absolute kraker in Engeland. Arsenal droomt van een landskampioenschap en moet vandaag winnen op Old Trafford om deze droom levend te houden. Manchester United daarentegen ging afgelopen maandag snoeihard met 4-0 onderuit tegen Crystal Palace en wankelt enorm op de 8e plek in de competitie. Toch zagen we eerder dit seizoen dat The Red Devils tot grote hoogte kunnen stijgen. En dat terwijl we ook weten dat The Gunners de hete adem van Manchester City in de nek moeten voelen. Wie is er vandaag het beste bestand tegen de druk?

Asian Handicap +0,5 - Manchester United

Ondanks het feit dat wij Arsenal het beste gunnen, hebben wij toch het idee dat het vandaag mis gaat. De laatste jaren werd er namelijk steevast verloren in Manchester. United moet daarnaast tot op het bot gemotiveerd zijn om zich te revancheren van de snoeiharde nederlaag tegen Crystal Palace. Wij denken dat Arsenal vandaag de titel op het spel zet en puntverlies gaat leiden. Een Asian Handicap +0,5 voor Manchester United levert je bij bet365 een quotering van 3,10 op. 

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën