Tottenham Hotspur-AZ voorspellingen en tips

Tottenham Hotspur-AZ voorspellingen en tips

22-10-2024

Wat kan AZ Alkmaar zich donderdagavond weer in de kijker spelen voor heel Europa. De Noord-Hollanders reizen namelijk af naar Londen om tegen Tottenham Hotspur te spelen. Dit alles gaat gebeuren in speelronde 3 in de Europa League. AZ Alkmaar won met 3-2 van IF Elfsborg, maar ging niet veel later met 2-0 onderuit in Bilbao. Tottenham Hotspur won van Ferencvaros en Qarabag, de club waar Ajax donderdag tegen speelt. Duidelijk is dat AZ behoefte heeft aan een goed resultaat om nog kans te maken op de volgende week in het tweede toernooi van Europa. Hier komen onze voorspellingen!

€50 aan Free Bets bij BetMGM!

De Europa League is klaar voor speelronde drie met drie Nederlandse ploegen: AZ Alkmaar, FC Twente en Ajax. Natuurlijk maakt het wedden op de Europa League dit geweldige toernooi nog leuker. Toch gaat het spelen bij BetMGM nog een stapje verder aangezien je geniet van een daverende welkomstbonus. Als jij €10 of meer inzet, dan krijg je een bonus van €50 die bestaat uit 5 Free Bets van €10. Reden genoeg om je vandaag nog aan te melden en te genieten van deze lekkere boost!

Tottenham Hotspur-AZ voorbeschouwing

Op papier lijkt het een eenvoudig avondje voor Tottenham Hotspur te worden. De Engelsen hebben vanzelfsprekend een veel betere selectie en presteren de laatste weken alleraardigst. In de Premier League staat men momenteel 7e. Toch werd er onlangs met 0-3 op Old Trafford gewonnen en werd West Ham United afgelopen week met 4-1 naar huis gestuurd. In Europa is men vooralsnog ongeslagen. Lonkt er een nieuwe zege voor de Spurs?

AZ Alkmaar zit weer even in de hoek waar de klappen vallen. Het wordt maar weer eens duidelijk dat AZ Alkmaar geen onderdeel uitmaakt van de traditionele top-3. Dit komt vooral doordat alweer vier wedstrijden op rij verloren werden en het toch nog altijd rustig is in Alkmaar Zaanstad. De afgelopen tijd werd verloren van achtereenvolgens FC Utrecht, Athletic de Bilbao, Fortuna Sittard en PSV. Kan AZ vandaag eindelijk weer eens een puntje pakken? Het zou een prestatie van wereldformaat zijn voor de ploeg van Maarten Martens.

Tottenham Hotspur-AZ wedtips

Het moge duidelijk zijn dat Tottenham Hotspur bij uitstek dé favoriet is. Er wordt de laatste weken veel gescoord door de Spurs. En dat is slecht nieuws, aangezien AZ Alkmaar de laatste weken juist bijzonder moeilijk tot scoren komt. Wij denken hierdoor dat Tottenham Hotspur met minimaal twee doelpunten verschil gaat winnen. Dit leidt tot een 3-way handicap -1 voor de Londenaren en bij bookmaker 711 levert dit jou een quotering op van 2,23.

Check de actuele Europa League odds in onze Oddsvergelijker.

Tottenham Hotspur-AZ odds

Een van de beste spelers van Tottenham Hotspur is Brennan Johnson. De 23-jarige aanvaller uit Wales scoorde dit seizoen alweer drie keer in de Premier League en was in beide wedstrijden in de Europa League trefzeker. Tot de wedstrijd tegen West Ham United lukte het de in Nottingham geboren voetballer namelijk om zeven keer op rij te scoren. Wij denken dat hij het ook tegen AZ Alkmaar gaat flikken. Een doelpunt van Johnson levert je bij bet365 een quotering van 2,75 op. Pakken die hap!

Check de actuele Europa League odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën