Vrijdagavondvoetbal

Vrijdagavondvoetbal

11-11-2022

Het weekend staat op het punt van beginnen. Het laatste weekend voor het WK 2022 in Qatar welteverstaan. Wij hebben een volledige pagina op onze website toegewijd aan dit omstreden WK, waarop jij alles leest over wat er staat te gebeuren. Voordat het volgende week zover is, gaan we je dit weekend nog maar eens verwennen met de nodige wedtips. Ook vandaag hebben we weer een drietal boeiende potjes onderzocht, waarbij wij tot 3 wedtips zijn gekomen. 

Sparta Rotterdam - FC Twente

Het is waarschijnlijk een van de eerste keer dat de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en FC Twente te boek staat als een subtopper. We hebben het namelijk over de nummer 4 en 6 van de huidige Eredivisie. Sparta presteert uiterst sterk en kan zich zowaar al vrij snel verzekerd wanen van lijfsbehoud. Sterker nog, als ze op deze manier doorgaan strijden ze gewoon mee om de plekken voor Europees voetbal. Een knap staaltje werk van trainer Maurice Steijn. Lukt het ze vanavond opnieuw boven zichzelf uit te stijgen en kunnen de naaste concurrent uit Enschede verslaan?

Asian Handicap +0 voor Sparta

Sparta won vorige week met maar liefst 4-0 op bezoek bij Vitesse. Daarbij wisten zij de afgelopen 5 Eredivisiewedstrijden in eigen huis te winnen. Het spookt dus blijkbaar op Het Kasteel. FC Twente daarentegen won maar 1 van de laatste 5 duels in de competitie en kwam vorige week niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Go Ahead Eagles. Wij verwachten daarom dat Sparta wel eens kan gaan verrassen. Al moet je de ploeg van Ron Jans nooit afschrijven. 

Wij zouden daarom voor een Draw no Bet voor Sparta willen gaan. Dit levert je bij Jack's een quotering van 2,48 op. Maar wist je dat een Asian Handicap +0 voor Sparta exact hetzelfde is als een Draw no Bet? Echter ontvang je hiervoor een quotering van 2,50 bij Jack's. Dan lijkt het ons duidelijk waar je voor zou moeten kiezen.

Heracles Almelo - NAC Breda

De tweede wedstrijd van vandaag is er eentje uit de Keuken Kampioen Divisie. Hier neemt koploper Heracles Almelo het op tegen nummer 11 NAC Breda. Heracles won vorige week knap en laat met 2-1 op bezoek bij Willem II, waardoor de voorsprong van 1 punt op MVV Maastricht nog intact is. NAC presteert redelijk matig en kwam vorige week niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Telstar in eigen huis. Heracles wil de koppositie vanavond hoe dan ook vasthouden en zal er hard voor strijden de 3 punten in Overijssel te houden. 

Heracles meer dan 2,5 doelpunten

Heracles presteert sterk in eigen huis. In de 6 wedstrijden tot nu toe werd in totaal 19 keer gescoord. Dit is een gemiddelde van 3,16, waarbij de ploeg van John Lammers in 4 van deze 6 wedstrijden 3 of meer goals wist te maken. Wij verwachten dat dit ook tegen NAC Breda moet lukken. Zij kregen namelijk 10 tegendoelpunten te verwerken in de laatste 4 uitwedstrijden, waaruit blijkt dat het met de Bredase verdediging niet al te lekker loopt. Meer dan 2,5 doelpunten voor Heracles Almelo levert je bij TOTO een quotering van 2,40 op. 

Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund

We sluiten de vrijdagavond af met het treffen tussen twee West-Duitse ploegen: Borussia Mönchengladbach en Borussia Dortmund. We zijn het er allemaal over eens dat beide ploegen eigenlijk onder hun kunnen presteren. De bezoekende ploeg van onder andere Donyell Malen staat namelijk op een teleurstellende 6e plek, terwijl de thuisploeg het met een 9e plek nog slechter doet. Gladbach won maar 1 van de laatste 5 duels, terwijl Dortmund afgelopen week mede door een doelpunt van Micky van der Ven met 2-0 verloor van VFL Wolfsburg. Welke ploeg gaat er met een nog enigszins aangenaam de winterstop in?

Asian Handicap +0 - Borussia Mönchengladbach

Dortmund presteert dit seizoen zeer matig in uitwedstrijden. Zo gingen er namelijk 4 van de laatste 5 uitwedstrijden verloren. Gladbach daarentegen doet het juist redelijk tot goed in thuiswedstrijden. In de 7 thuiswedstrijden tot nu toe werden er 5 in winst omgezet. Ook valt op dat Dortmund de laatste twee wedstrijden in het Stadion im Borussia Park in Gladbach verloor.  Een Asian Handicap +0 voor Gladbach levert je bij LivescoreBet een quotering van 2,40. Bij winst van Gladbach is de winst voor jou, bij een gelijkspel krijg je jouw inzet terug. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën