Weet Ajax de lastige uitwedstrijd te winnen?

Weet Ajax de lastige uitwedstrijd te winnen?

26-01-2024

Voor Almere City staat vanavond wellicht de lastigste wedstrijd van het seizoen te wachten. De uitstekend presterende promovendus reist vandaag af naar Eindhoven om het op te nemen tegen koploper PSV. Het altijd veelbesproken Ajax speelt in Almelo op kunstgras tegen Heracles Almelo. Tot slot zien we in de Spaanse La Liga dat het Las Palmas van Daley Sinkgraven lijstaanvoerder Real Madrid ontvangt op het schitterende Gran Canaria. Kortom, ingrediënten alom voor een prachtige zaterdag!

PSV - Almere City

Voor PSV kwam er vorige week een einde aan een zegereeks van 17 duels op rij. Het clubrecord werd dan wel geëvenaard, wel moeten ze dit delen met de succesploeg van tientallen jaren geleden. Vandaag kan PSV opnieuw goede zaken doen in de strijd om de landstitel in de op papier eenvoudige ontmoeting met Almere City. Ondanks dat de ploeg van Alex Pastoor keurig presteert, lijkt een stunt er vandaag simpelweg niet in te zitten.

​Beide teams scoren - JA

Natuurlijk weten we allemaal dat de kans enorm groot is dat PSV vanavond gaat winnen. Toch valt op dat de Eindhovenaren de laatste weken vrij veel tegendoelpunten krijgen. Zo hielden de Brabanders maar 2 keer de ‘0’ in de laatste 11 duels. Wat dat betreft liggen er kansen op een goal voor de ploeg uit Flevoland. Ook omdat zij in elk van hun laatste 6 duels tot scoren kwamen. Wij verwachten daarom dat beide ploegen vandaag het net gaan vinden. Beide teams scoren - JA levert je bij Jack’s een quotering van 2,08 op.

Check de actuele Eredivisie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Heracles Almelo - Ajax

We gaan gauw door naar het oosten van het land, waar Ajax het in Almelo opneemt tegen Heracles. Ajax zit zoals bekend in een rommelige fase, maar is het jaar met 2 zeges toch prima hervat. De druk op FC Twente en AZ Alkmaar zit er lekker op, waardoor de ploeg van John van ’t Schip vandaag niet mag verzaken. Heracles Almelo staat op een 15e positie met 5 puntjes boven de degradatiestreep. Wint Ajax deze vaak lastige uitwedstrijd op het altijd stroeve en dorre kunstgras in Overijssel?

Doelpunt Brian Brobbey

Als er dit seizoen een speler bij Ajax is die uitblinkt, dan is het wel de veel bekritiseerde Brian Brobbey. Toch laat de nog altijd jonge aanvaller de laatste weken keer op keer zien dat hij absoluut een geweldige spits in wording is. Kijk alleen al naar zijn tweede doelpunt tegen RKC Waalwijk. In zijn laatste 10 duels scoorde Brobbey daarnaast 11 keer. Duidelijker worden de cijfers niet, toch? Om die reden kiezen wij vandaag voor een duel met minimaal 1 treffer van de aanvalsleider van Ajax. Een goal van Brobbey levert je bij bet365 een quotering van 2,50 op.

Check de actuele Eredivisie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Las Palmas - Real Madrid

Real Madrid kwam de laatste week voornamelijk in het nieuws dankzij de ietwat vreemd tot stand gekomen zege op hekkensluiter Almeria. De nummer 20 van La Liga stond met 0-2 voor in Santiago Bernabeu, waarna Vinicius Jr. zomaar met de arm zorgde voor een 2-2 stand. Vervolgens scoorde Dani Carvajal in de 99e minuut de winnende tegen de touwen. Vandaag reist de Koninklijke af naar Gran Canaria om het op te nemen tegen Las Palmas. De thuisploeg presteert uitstekend, staat op een verdienstelijke 8e positie en wist de laatste 2 La Liga-duels overtuigend en zonder tegendoelpunten te winnen van Villarreal en Rayo Vallecano.

Asian Handicap +0,5 - Las Palmas

Las Palmas is dit seizoen een zeer lastig te nemen horde wanneer men speelt in Estadio de Gran Canaria. Barcelona won onlangs in de 90e minuut door een gegeven pingel tegen Daley Sinkgraven, terwijl voor de rest alleen Rayo Vallecano won. Inderdaad, ook met een pingel in de 90e minuut. Wel werden grotere clubs als Atlético Madrid en Villarreal knap verslagen. Wij kiezen daarom voor een levensgrote verrassing en gaan voor minimaal een gelijkspel voor de eilandbewoners. Een Asian Handicap +0,5 voor Las Palmas tegen het niet in vorm verkerende Real Madrid levert je bij Jack’s een quotering van 2,95 op.

Check de actuele La Liga quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën