Wie pakt de tweede plaats?

Wie pakt de tweede plaats?

23-04-2023

Vandaag kijken we met z’n allen uit naar de topper tussen PSV en Ajax. Een topper tussen 2 ploegen voor wie het seizoen eigenlijk al redelijk mislukt is. Feyenoord kan vandaag namelijk opnieuw een stap dichter bij de landstitel komen, waardoor PSV en Ajax voornamelijk om de 2e plek in de Eredivisie strijden. Een plek die recht geeft op play-offs voor de Champions League. Natuurlijk kijken we ook even over de grens. In het buitenland zien we dat Manchester United het in de halve finale van de FA Cup opneemt tegen reuzendoder Brighton Hove & Albion. Wij bereiden je voor op de 3 mooiste wedstrijd van de dag en geven je drie prachtige wedtips.

Pak €250 als met PSV-Ajax!

Voordat we beginnen met onze wedtips hebben wij nog een tip die wij niet achterwege kunnen laten. De bookmakers zijn weer als gekken aan het stunten met aanbiedingen voor nieuwe spelers, dus als je nog niet overal een account hebt, dan is dit je kans! In dit artikel lees je hoe je met een schamele inzet van €3 maar liefst €250 kunt verdienen als jij de juiste winnaar kiest. Wordt vandaag jouw geluksdag?

PSV - Ajax

Vanzelfsprekend trappen we af met PSV tegen Ajax, de nummer 3 en 2 van de Eredivisie. Beide ploegen hebben 62 punten, waarbij Ajax het voordeel van een beter doelsaldo heeft. In diverse podcasts in de Nederlandse media is al gesproken over de meest onvoorspelbare topper in jaren. Beide ploegen zijn bijzonder wisselvallig en lijken vooral moeite te hebben met het winnen van topwedstrijden. Toch lijkt PSV er momenteel iets beter in te zitten met een flink aantal overwinningen op rij. Aan de andere kant wist Ajax al lang niet meer te verliezen in Eindhoven. Wat denk jij? Wie trekt er vandaag aan het langste eind in Eindhoven?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Steven Berghuis

Een van de Ajacieden die de laatste weken iets positiever in het nieuws is, is Steven Berghuis. De ervaren speler staat de laatste tijd weer vaak op zijn bekende rechtsbuiten plek, waar hij vooral tegen Fortuna Sittard flink van zich liet spreken. Ook tegen FC Emmen loste de aanvaller 1 schot op doel, waardoor hij er weer dichtbij zat. Wij verwachten dat hij het vandaag opnieuw flikt. Zeker aangezien zijn directe tegenstander Patrick van Aanholt er niet om schroomt zo nu en dan naar voren te denderen. Meer dan 0,5 schoten op doel van Steven Berghuis levert je bij Jacks.nl een quotering van 1,83 op.

Feyenoord - FC Utrecht

We gaan door met Feyenoord, de overtuigende koploper die afgelopen donderdag helaas werd uitgeschakeld door AS Roma in de kwartfinale van de Europa League. Lang leek het erop dat de Rotterdammers het zouden gaan flikken. Echter was het superster Paulo Dybala die in de 89e minuut toch een verlenging afdwong. Voor nu kan de blik daarom volledig op de Eredivisie, de competitie die Feyenoord hoogstwaarschijnlijk gaat winnen. Vandaag spelen ze tegen het tegenvallende FC Utrecht. De Domstedelingen staan op een 7e plek en lijken zich opnieuw te gaan opmaken voor de play-offs voor Europees voetbal. Zet Feyenoord een nieuwe stap naar de titel?

Feyenoord wint & beide teams scoren

Ondanks het matige seizoen van FC Utrecht, gaat het de laatste wedstrijden voor de wind voor Utrecht. De laatste 2 wedstrijden werden gewonnen, waardoor de vorm er redelijk in lijkt te zitten. Feyenoord won echter de laatste 9 duels, waardoor wij toch denken dat Feyenoord opnieuw gaat winnen. Wij gaan hierin voor een overwinning van Feyenoord waarin beide teams op het scorebord komen te staan. Feyenoord wint & beide teams scoren levert je bij Unibet een quotering van 2,80 op.

Brighton Hove & Albion - Manchester United

Voor de laatste tip voor vandaag nemen we je mee naar Wembley. In dit magische stadion gaat Erik ten Hag opnieuw strijden voor een plek in de finale van een Engels bekertoernooi. The Mancunians hebben de laatste 4 bereikt en nemen het vandaag op tegen Brighton Hove & Albion. Op voorhand zou je verwachten dat dit een peulenschil zou zijn voor United, ware het niet dat Brighton een ongelooflijk goed seizoen kent. De ploeg staat op de zevende plek en won dit jaar al onder meer van Liverpool, Chelsea en Manchester United zelf. Weten The Red Devils de nare smaak van de wedstrijd tegen Sevilla weg te spoelen en bereiken zij de finale van het mooiste bekertoernooi op aarde?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Kaoru Mitoma

Sinds het WK is er een Japanner die het bijzonder lekker doet bij Brighton Hove & Albion. We hebben het over niemand minder dan Kaoru Mitoma. De rappe en behendige middenvelder is veelvuldig betrokken bij doelgevaar en neemt het doel vaak onder schot. Zo loste hij afgelopen week op Stamford Bridge 1 schot op doel. Dit deed hij een week eerder ook op bezoek bij Tottenham Hotspur. Wij verwachten dat hij het vandaag tegen Manchester United ook gaat doen. Zeker omdat het achterin wat minder loopt bij United door de afwezigheid van onder anderen Lisandro Martinez. Wij gaan voor meer dan 0,5 schoten op doel van Mitoma. Dit levert je bij BetCity een quotering van 1,66 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën