Wie wint de KKD?

Wie wint de KKD?

12-05-2023

Na een week vol Europees topvoetbal zijn we aanbeland in het weekend dat Feyenoord zich, net als FC Barcelona, hoogstwaarschijnlijk gaat kronen tot landskampioen. De Rotterdammers moeten hier nog 2 dagen geduld voor opbrengen, aangezien we ons eerst opmaken voor een lekker avondje vrijdagavondvoetbal. Zo zien we naast FC Twente - NEC Nijmegen een volledige speelronde in de KKD. Door het grote aanbod blijven we vandaag lekker in Nederland, waarbij wij jou trakteren op 3 gloednieuwe wedtips!

FC Twente - NEC Nijmegen

We trappen af op het hoogste niveau van Nederland. In Enschede is het FC Twente dat gaat proberen om AZ nog onder enige druk te zetten met het oog op de 4e plek. Toch is het belangrijk dat de ploeg uit Overijssel ook achterom kijkt, aangezien het pas een week geleden is dat de ploeg van Ron Jans toenmalig nummer 5 Sparta Rotterdam passeerde. Bij tegenstander NEC Nijmegen ging het de laatste week vooral over de blunderende doelman Jasper Cillessen. Heeft de Oranje-international zich herpakt? Of gaat het seizoen van de ploeg van Rogier Meijer uit als een nachtkaars?

Beide teams scoren - JA

Het moge duidelijk zijn dat FC Twente vanavond de gedoodverfde favoriet is. Zeker gezien de geweldige prestaties in thuiswedstrijden lijkt een overwinning absoluut voor de hand te liggen. Echter is het juist NEC dat geweldige resultaten boekt in wedstrijden op vreemde bodem. Tien punten uit de laatste 5 uitduels is namelijk een puike prestatie. Om die reden verwachten wij dat NEC het FC Twente moeilijk gaat maken, waarbij beide ploegen op het scorebord zullen komen. Net zoals de wedstrijd van vorig jaar waarin NEC met 1-2 won. Beide teams scoren levert je bij Jacks.nl een quotering van 1,75 op.

Check de actuele Eredivisie odds nu in onze Oddsvergelijker.

NAC Breda - Heracles Almelo

De topper van de avond in de Keuken Kampioen Divisie gaat tussen nummer 5 NAC Breda en koploper Heracles Almelo. Je leest het goed, Heracles is inderdaad de lijstaanvoerder van de KKD. Een zeer goede reeks en minder positieve resultaten in Zwolle zorgen ervoor dat de ploeg van John Lammers momenteel op doelsaldo aan kop gaat in de competitie. Toch is tegenstander NAC Breda misschien wel net zo goed in vorm als de Heraclieden. De Brabanders van Peter Hyballa stevenen af op de play-offs en kunnen een nieuwe overwinning maar al te goed gebruiken.

Meer dan 3,5 doelpunten

Wedstrijden van NAC Breda in eigen huis leveren doorgaans een fiks aantal doelpunten op. Opvallend genoeg is dit ook van toepassing op de uitwedstrijden van Heracles. Om die reden verwachten wij een zeer doelpuntrijke wedstrijd, waarin beide ploegen samen voor minimaal 4 doelpunten gaan zorgen. Net als tijdens de 5-1 zege van Heracles op NAC Breda afgelopen november. Wij gaan voor meer dan 3,5 doelpunten. Dit levert je bij Circus een quotering van 2,27 op.

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie odds nu in onze Oddsvergelijker.

Willem II - Jong FC Utrecht

In de strijd om de 4e periode heeft Willem II momenteel de beste papieren. De ploeg uit Tilburg pakte 20 punten uit de laatste 8 duels, waardoor ze aan kop gaan in de laatste periode van de reguliere competitie. Ondanks dat er afgelopen week 2 punten werden verloren op bezoek bij Telstar lijken de Brabanders in bloedvorm. Kijk alleen al naar de 4 thuiszeges op rij die de laatste weken werden geboekt. Tegenstander Jong FC Utrecht speelt eigenlijk nergens meer voor en is bijna 100% zeker van de laatste plaats. Vermaakt Willem II het eigen Koning Willem II Stadion nog eenmaal tijdens de competitie?

Willem II wint zonder tegendoelpunt

Jong FC Utrecht heeft bijzonder veel moeite met scoren. Zo wisten de jonge Domstedelingen de laatste 4 duels maar 1 keer te scoren. Kijken we naar de meest recente uitduels van Jong FC Utrecht, dan zien we dat het laatste uitdoelpunt dateert van 4 februari in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. De 6 daarop volgende wedstrijden werd er niet gescoord. Als je het vervolgens opneemt tegen de ploeg in vorm, dan verwachten wij opnieuw geen doelpunt. Wel zien we Willem II ‘gewoon’ winnen. Wij gaan daarom voor Willem II wint zonder tegendoelpunt. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,90 op.

Check de actuele KKD odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën