Wint Real Madrid weer de Champions League?

Wint Real Madrid weer de Champions League?

31-05-2024

Ben jij klaar voor de Champions League finale van het seizoen 2023-2024? Wij wel! De eindstrijd gaat dit jaar tussen Borussia Dortmund en Real Madrid, een finale waar weinig mensen voorafgaand het seizoen op hadden gerekend. De finale wordt gespeeld op Wembley, de plek waar Borussia Dortmund een decennium geleden de Champions League finale verloor van Bayern München. Inderdaad, door dat belangrijke doelpunt van Arjen Robben. Oddsbeater.nl duikt vandaag de statistieken, vertelt je meer over deze krachtmeting en trakteert jou op 3 wedtips. Veel plezier tijdens de Champions League finale.

Dortmund, de grote verrassing

Wie Borussia Dortmund dit seizoen heeft zien spelen in de Bundesliga, kan zich waarschijnlijk maar moeilijk voorstellen dat het de Duitsers zijn die in de finale van het grootste clubtoernooi op aarde staan. Dankzij een geweldige campagne waarin Dortmund onder andere PSV, Paris-SG en Atlético Madrid uitschakelde is het vandaag de beurt aan Real Madrid. Het Borussia Dortmund van Donyell Malen en Ian Maatsen is uiteraard zwaar de underdog en heeft wat ons betreft een wonder nodig om de beker te winnen. Al weten we allemaal dat finales wedstrijden op zich zijn. Kijk maar eens naar de finale tussen Manchester City en Chelsea van een paar jaar geleden. Een wedstrijd die uiteindelijk werd gewonnen door Chelsea.

Pakt Real Madrid Champions League nummer 15?

Je kan je vast nog wel herinneren dat aanhangers van Real Madrid spraken over La Decima. Dit ging toentertijd om de 10e eindzege van De Koninklijke in Europa. Inmiddels staat de teller op 14, waardoor de ploeg van Carlo Ancelotti het Miljardenbal vandaag voor de 15e keer kan winnen. Een prestatie waar geen enkele club in Europa ook maar enigszins in de buurt van komt. De Madrilenen kennen een geweldig voetbalseizoen, werden kampioen van Spanje en rekenden in de kwart- en halve finales van de Champions League af met titelverdediger Manchester City en Bayern München. Kortom, een zege op Dortmund lijkt hierdoor voor de hand te liggen.

Winst Real Madrid 

Het lijkt enigszins makkelijk bedacht, maar toch vinden wij de odds voor een zege voor Real Madrid toch nog aan de hoge kant. Een inzet van €10 op winst voor de Spanjaarden levert je namelijk toch een winst van €7,00 op. Wij kunnen het ons niet voorstellen dat de afzwaaiende Toni Kroos, Vinicius Junior en Rodrygo de club in de steek laten. Een zege voor Real Madrid levert je bij Circus een quotering van 1,70 op.  

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Meer dan 0,5 schoten op doel - Marcel Sabitzer

In 3 van de laatste 4 Champions League duels loste Marcel Sabitzer minimaal 1 schot op doel. In het laatste duel tegen Paris-SG schoot hij zelfs 3 keer tussen de palen. Met een gemiddelde van 1,66 schoten op doel in zijn laatste 3 CL duels, verwachten wij opnieuw een schot op doel van de Oostenrijker. Meer dan 0,5 schoten op doel van Sabitzer levert je bij bet365 een quotering van 2,25 op.

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Meer dan 1,5 schoten op doel - Jude Bellingham

Het is op z’n zachtst gezegd een pikant duel voor Jude Bellingham. De Engelsman, die gek genoeg nooit op hoog niveau speelde in zijn thuisland, maakte afgelopen zomer de veelbesproken transfer van Borussia Dortmund naar Real Madrid. Hij kent een geweldig debuutseizoen en moet gebrand zijn op een goede prestatie tijdens het duel van vanavond. Wij denken dat hij meer dan 1,5 schoten op doel gaat lossen. Al is het alleen maar omdat hij elk van zijn 2 laatste duels minimaal 1 poging op doel loste. Dit levert je bij bet365 een quotering van 3,40 op.

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën