Wordt Feyenoord winterkampioen?

Wordt Feyenoord winterkampioen?

13-11-2022

Welkom op de laatste speeldag voor het WK in Qatar. Na vandaag zijn alle internationals uitgevlogen en gaan zij zich voorbereiden op het grootste voetbaltoernooi ter wereld. Er worden echter nog een aantal dure punten verdeeld, waardoor de trainers waarschijnlijk nog eenmaal het uitersten van hun spelers vragen. Vandaag ontvangt Feyenoord stadsgenoot Excelsior, gaat Manchester United op bezoek bij Fulham en zien we in Italië de topper tussen Atalanta Bergamo en Inter Milan op het programma staan. Wij bereiden je voor op deze 3 potjes en geven je drie wedtips.

Feyenoord - Excelsior

De ploeg van Arne Slot, Feyenoord, presteert dit seizoen tot nu toe meer dan prima. Ze hebben de groepsfase van de Europa League gewonnen en staan 2e in de Eredivisie. Feyenoord kan vandaag ook nog eens de koppositie pakken als ze minimaal een punt pakken. En dat is knap gezien het feit dat er zoveel spelers zijn vertrokken. Tegenstander van vandaag is stadsgenoot Excelsior Rotterdam. De Kralingers ondergaan een prima seizoen en zijn terug te vinden op een voor Excelsior knappe 12e positie. Weet Feyenoord vandaag opnieuw te winnen in de eigen Kuip?

Feyenoord wint zonder tegendoelpunt

Het is eigenlijk heel simpel. Feyenoord won dit seizoen 5 van de 6 thuiswedstrijden en kreeg maar 1 tegendoelpunt te verwerken, terwijl Excelsior alleen op de eerste speeldag 3 punten wist te pakken in een uitwedstrijd. Hierdoor lijkt duidelijk dat Feyenoord deze wedstrijd hoe dan ook gaat winnen. Wij verwachten, net als afgelopen week tegen Cambuur, dat dit gaat gebeuren zonder tegendoelpunt te hoeven incasseren. Het is namelijk alleen Fortuna speler Inigo Cordoba gelukt om Justin Bijlow in de Kuip te passeren. Feyenoord wint zonder tegendoelpunt levert je bij Unibet een quotering van 1,95 op.

Fulham - Manchester United

Manchester United kende afgelopen week een week met twee gezichten. Eerst werd er kansloos van Aston Villa verloren met 3-1, terwijl er een aantal dagen later in eigen huis met 4-2 werd afgerekend met The Villans. De nederlaag was echter in de competitie en kwam toch aan als een keiharde klap, aangezien The Mancunians net zo lekker bezig waren. Fulham presteert geweldig, staat momenteel 9e en wist vorige week bijna een punt uit het vuur te slepen op bezoek bij regerend landskampioen Manchester City. Kan Fulham opnieuw verrassen op het eigen Craven Cottage?

Asian Handicap +0,5 - Fulham

Ondanks het feit dat wij Erik ten Hag alles gunnen, verwachten wij een bijzonder lastig potje. Sterker nog, wij denken dat United niet gaat winnen. Fulham won dit seizoen eerder in eigen huis van Liverpool en wist in totaal 6 van de 7 thuiswedstrijden winnend of met een gelijkspel af te sluiten. Hierdoor gaan wij voor een Asian Handicap +0,5 voor Fulham. Dit kun je zien als hetzelfde als een dubbele kans, maar dan met een hogere quotering. Slim hé? Een Asian Handicap +0,5 voor Fulham levert je bij bet365 een quotering van  op 1,97,

Atalanta Bergamo - Inter Milan

Tot slot richten we ons op het treffen tussen Marten de Roon en Denzel Dumfries, oftewel Atalanta Bergamo - Inter Milan. Het gaat hier om de nummer 5 en 6, waarbij beide ploegen ongetwijfeld hogere ambities hebben. Inter won afgelopen week in eigen huis met 6-1 van Bologna, terwijl Atalanta voor de 2e keer op rij verloor. Ditmaal was het laaggeklasseerde Lecce met 2-1 te sterk voor de ploeg van Gian Piero Gasperini. Welke ploeg gaat met een lekker gevoel de winterstop in?

Minder dan 2,5 doelpunten

Wij zijn het eens met de stelling dat in het verleden behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst bieden. Toch zegt het ons iets en kan je hier echt wel voor een deel op bouwen. Zo vallen er in wedstrijden tussen Atalanta en Inter vaak niet al te veel goals. In 80% van de laatste 10 onderlinge wedstrijden vielen minder dan 2,5 doelpunten. Dit is voor ons reden genoeg hier ook vanavond vol voor te gaan. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij Circus een quotering van 2,09 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën