Wordt het Groningen of Fortuna in de halve finale van de KNVB beker?

Wordt het Groningen of Fortuna in de halve finale van de KNVB beker?

07-02-2024

Op deze donderdag, 8 februari is er sprake van een redelijk karig voetbalweekend. Toch weerhoudt die ons er niet van om weer flink in de statistieken te duiken en op zoek te gaan naar de meest interessante wedtips. Vandaag vertellen we je meer over FC Groningen - Fortuna Sittard in de TOTO KNVB-Beker, Rouen - AS Monaco in de Coupe de France en Vizela - Benfica in de Portugese beker. Ben jij klaar voor de nodige wed inspiratie?

FC Groningen - Fortuna Sittard

De kwartfinale van het Nederlandse bekertoernooi bevat deze editie een groot aantal ploegen die je hier niet 1, 2, 3 verwacht. Twee van de ploegen zijn FC Groningen en Fortuna Sittard, waarvan er eentje na vanavond zeker is van een plekje in de halve finale. FC Groningen begon het seizoen bijzonder matig, maar lijkt er steeds beter in te komen. Wel dienen nederlagen als afgelopen weekend tegen FC Dordrecht te allen tijde voorkomen te worden. Fortuna Sittard presteert keurig, staat 10e in de Eredivisie en is al 4 wedstrijden op rij ongeslagen. Wie bekert er vandaag verder?

Doelpunt Romano Postema

De grote man voor FC Groningen in de beker is Romano Postema. Zowel tegen Willem II als Excelsior was de aanvaller trefzeker, waardoor hij zijn ploeg steeds eigenhandig een rondje verder schopte. Vandaag zien wij twee gelijkwaardige ploegen in actie, waarbij wij opnieuw voor een treffer voor Postema gaan. Dit levert je bij Unibet een quotering van 3,05 op.

Check de actuele KNVB-Beker quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Rouen - AS Monaco

Lange tijd was AS Monaco nog enigszins interessant om te volgen door de invalbeurten van Myron Boadu. Na het vertrek van de spits richting FC Twente is deze interesse echter flink verwaterd. Dat neemt niet weg dat de Monegasken gewoon lekker door voetballen. De ietwat tegenvallende nummer 5 van de Ligue 1 speelt vandaag de achtste finale van de Coupe de France tegen Rouen, een ploeg van het derde niveau in Frankrijk. Kan Rouen verrassen? Of gaat de ploeg uit het Prinsdom eenvoudig verder?

Beide teams scoren - JA

Duidelijk is dat AS Monaco de grote favoriet is. Toch zien wij in ieder geval kansen voor Rouen om het doel te vinden. Niet voor niets schakelde de club het Toulouse van Thijs Dallinga uit door na een 3-3 gelijkspel te sterk te zijn na penalty’s. Met het scoren zit het daarom wel goed. AS Monaco hield daarnaast al 6 wedstrijden het doel niet schoon, waardoor wij verwachten dat Rouen er vandaag minimaal eentje in prikt. Met de kanttekening dat we verwachten dat Monaco er een stukje meer maakt. Beide teams scoren - JA levert je bij bet365 een quotering van 1,80 op.

Check de actuele Coupe de France quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Vizela - Benfica

We sluiten deze Donderdag Preview af met een duel om de Taça de Portugal tussen Vizela en Benfica. Dit duel in de kwartfinale gaat tussen de nummers 18 en 1 van de Primeira Liga, waardoor het lijkt alsof het Benfica van Roger Schmidt met 2 vingers in de neus door zal bekeren. Toch kan het ook spoken in Estádio do Vizela, het stadion waar Benfica eerder seizoen zeer nipt met 1-2 wist te winnen. Wie bekert er door naar de halve finale, waarin de winnaar het opneemt tegen de winnaar van União de Leiria - Sporting Lissabon?

Doelpunt Arthur Cabral

De man in vorm bij Benfica is de Braziliaan Arthur Cabral. De oud-speler van FC Basel en Fiorentina speelt een redelijk tot goed seizoen en wist het net te vinden in zijn laatste 2 gespeelde duels. Zowel tegen Estrela als Gil Vicente was het raak, waardoor we een nieuw doelpunt tegen degradatiekandidaat Vizela absoluut niet uitsluiten. Sterker nog, wij gaan voor een nieuw doelpunt van de 25-jarige aanvaller. Dit levert je bij Unibet een quotering van 1,89 op.

Check de actuele Taça de Portugal quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën