Zet FC Volendam de opmars voort?

Zet FC Volendam de opmars voort?

12-04-2024

We naderen de slotfase van de competities in Nederland en in het buitenland. En dat betekent dat veel ploegen moeten winnen en zich vooral geen puntverlies kunnen veroorloven. Dit geldt onder andere voor FC Volendam dat vandaag aantreedt tegen concurrent Excelsior. In de Keuken Kampioen Divisie speelt titelkandidaat Willem II de belangrijke thuiswedstrijd tegen Jong AZ Alkmaar, terwijl nummer 2 Roda JC Kerkrade bij TOP Oss op bezoek gaat. Wij geven jou 3 wedtips en hoop je hiermee te inspireren met het invullen van jouw wedstrookjes. 

Excelsior - FC Volendam

Er is FC Volendam alles aan gelegen om vandaag te winnen van Excelsior. Zo kort kunnen we zijn. Opvallend genoeg presteren de Volendammers de laatste weken uitstekend, aangezien men maar 1 van de laatste 5 duels verloor. En dat is toch knap te noemen. Dit geldt ook voor de zege op RKC Waalwijk van afgelopen weekend. Excelsior zit daarentegen in een fase waar niemand in wil belanden. In de laatste 10 duels pakte de ploeg van Marinus Dijkhuizen namelijk maar 1 punt. Dan weet je eigenlijk hoe laat het is. Kan Volendam vandaag op gelijke hoogte komen met de Kralingers? 

Asian Handicap +0,5 – FC Volendam

Als je de resultaten van de laatste maand onder de loep neemt, dan lijkt het alsof FC Volendam vanavond zomaar eens kan verrassen. Met het moraal zit het ongetwijfeld goed, terwijl de spelers van Excelsior op geen enkele manier vertrouwen kunnen hebben. Wij denken daarom dat Excelsior niet wint. Een Asian Handicap +0,5 voor FC Volendam levert je bij LeoVegas een quotering van 2,14 op. 

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker. 

Willem II – Jong AZ Alkmaar

Heel even leek het alsof Willem II het zichzelf weer eens moeilijk ging maken. Het was namelijk pas in de laatste minuut dat de Tilburgers op gelijke hoogte kwamen met Jong FC Utrecht in de uitwedstrijd van afgelopen maandag. En dat tegen de nummer 20 van de ranglijst. Hieruit blijkt maar weer eens dat Willem II het moeilijk heeft tegen beloftenploegen. Helaas voor hen staat vandaag opnieuw een wedstrijd tegen talenten op het programma: Jong AZ Alkmaar. De Noord-Hollanders doen het fantastisch en staan 8e

Beide teams scoren – JA

Jong AZ Alkmaar doet het geweldig en scoorde afgelopen maandag nog 3 keer tegen FC Emmen. Bovendien wist men ook in de 3 laatste duels op vreemde bodem minimaal 1 keer te scoren. Willem II daarentegen hield maar 2 keer de nul in de laatste 7 thuisduels. Gezien de aardige prestaties van Jong AZ Alkmaar en de wisselvallige resultaten van Willem II tegen beloftenploegen, verwachten wij dat beide ploegen vandaag het net gaan vinden. Beide teams scoren – JA levert je bij bet365 een quotering van 1,80 op.  

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie odds in onze Oddsvergelijker.  

TOP Oss – Roda JC Kerkrade

De nummer 2 van de ranglijst, Roda JC Kerkrade, staat vandaag voor een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. Althans, de laatste 5 duels voor de ploeg van trainer Bas Sibum zijn van groot belang voor de Limburgers. Pakt de ploeg uit Kerkrade 13 punten uit de laatste 5 duels? Dan zijn ze zeker van Eredivisie voetbal tijdens het seizoen 2024-2025. Te beginnen met het uitduel tegen TOP Oss. Zij staan op een 17e plek en spelen eigenlijk nergens meer voor. Is deze eerste horde een gemakkelijk te nemen horde voor Roda JC Kerkrade? 

Winst Roda JC

Roda JC heeft een overwinning nodig om in het spoor van Willem II te blijven en het gat met FC Groningen te handhaven. Met de vorm van Roda JC zit het wel goed en dat kunnen we niet zeggen van de tegenstander. Een overwinning voor Roda JC in Oss lijkt dan ook niet meer dan logisch. De bookmakers geven je er een mooie quotering voor, dus dat is onze wedtip voor vandaag. Een overwinning van Roda JC levert je bij Circus een quotering van 1,77 op. 

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën