Zorgt Ajax voor een verassing?

Zorgt Ajax voor een verassing?

02-02-2024

Ben jij klaar voor de absolute topper van deze week in de Eredivisie? Vanavond om 20.00 uur staat in Amsterdam namelijk de kraker tussen Ajax en PSV op het programma. Snoept Ajax net als FC Utrecht punten af van de trotse Eindhovense koploper? Nummer 3 FC Twente neemt het vandaag in eigen huis op tegen RKC Waalwijk. Tot slot gaan we even over de landsgrenzen en reizen we af naar Duitsland waar de verrassende koploper Bayer Leverkusen afreist naar Darmstadt 98. Ben jij klaar voor 3 gloednieuwe wedtips?

Ajax - PSV

Natuurlijk lichten we Ajax - PSV vandaag als eerste uit. Ondanks dat deze wedstrijd weinig invloed zal hebben op de titelstrijd, blijven wedstrijden tussen deze twee grootmachten in Nederland om van te smullen. Ajax pakt de laatste maanden bijzonder veel punten, maar toch ziet iedereen dat het nog altijd moeizaam gaat voor de recordkampioen. PSV gaat nog altijd fier aan kop. Toch beginnen ook bij de Brabanders de eerste haarscheurtjes zichtbaar te worden. Het klinkt misschien gek, maar weet Ajax, met debutant Jordan Henderson in de gelederen, te verrassen in de Johan Cruijff Arena?

Doelpunt Brian Brobbey

Als er een voetballer in de Eredivisie het ongelijk van veel analisten bewijst, dan is het wel Brian Brobbey. De veel bekritiseerde spits van de hoofdstedelingen scoort er de laatste weken flink op los en wordt inmiddels veelal genoemd als eerste spits van het Nederlands Elftal. Niet gek met 9 doelpunten in de laatste 6 Eredivisie-duels. Wij denken dat hij ook tegen PSV gaat scoren. Een nieuwe treffer van Brian Brobbey levert je bij bet365 een quotering van 3,40 op.

Check de actuele Eredivisie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

FC Twente - RKC Waalwijk

Ongeacht de uitslag in Amsterdam, dient FC Twente vandaag weer eens te winnen in de Nederlandse competitie. Uit de laatste 2 duels pakten de Tukkers maar 1 puntje, waardoor Ajax inloopt en Feyenoord uitloopt. Vandaag neemt de ploeg uit Enschede het op tegen RKC Waalwijk, de nummer 16 van de Eredivisie. De ploeg uit Waalwijk weet al weken niet meer wat winnen is en boekte de laatste zege in de Eredivisie op 26 november. Kunnen zij verrassen in de Grolsch Veste? Of zitten ze na vandaag nog dieper in degradatienood?

Meer dan 3,5 doelpunten

Wij verwachten vandaag een wedstrijd met een flink aantal doelpunten. Niet voor niets vielen er in de laatste 5 duels in Enschede maar liefst 21 treffers. Dit is een gemiddelde van 4,2 doelpunten per duel, waardoor wij vanavond opnieuw minimaal 2 treffers verwachten. Ook omdat FC Twente ongeveer een half jaar geleden een keer met 0-5 van RKC Waalwijk wist te winnen. Meer dan 3,5 doelpunten tijdens FC Twente - RKC Waalwijk levert je bij Unibet een quotering van 2,50 op.

Check de actuele Eredivisie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Darmstadt 98 - Bayer Leverkusen

Je bent van ons gewend dat we grote Engelse of Spaanse clubs behandelen in onze Previews. Toch willen we vandaag de Duitse koploper Bayer Leverkusen een keertje uitlichten. De ploeg van Xabi Alonso kent een waanzinnig seizoen en verloor nog geen enkele wedstrijd. Vorige week leed men weliswaar puntenverlies tegen Gladbach, deze week speelt Die Werkself tegen Darmstadt, de nummer 18 van de ranglijst. Blijft Leverkusen strijden om de titel? Of verandert Leverkusen al snel in Neverkusen?

Bayer Leverkusen wint zonder tegendoelpunt

Wij kunnen ons vandaag niets anders voorstellen dan een zege voor Leverkusen. Darmstadt staat niet voor niets laatste en Leverkusen kent nu eenmaal het seizoen van hun leven. Opvallend is dat Darmstadt in 4 van de laatste 5 duels in het eigen Merck-Stadion am Böllenfalltor niet tot scoren kwam. Wij denken daarom dat Bayer Leverkusen vandaag de 7e zege in 8 uitduels boekt en geen tegendoelpunt krijgt. Bayer Leverkusen wint zonder tegendoelpunt levert je bij bet365 een quotering van 2,25 op.

Check de actuele Bundesliga quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën