Zwitserland-Spanje voorspellingen en tips

Zwitserland-Spanje voorspellingen en tips

06-09-2024

De eerste speelronde in de Nations League zit erop en wij blikken alvast vooruit op Zwitserland - Spanje, een duel uit groep 4 van League A. Beide landen hebben tegen respectievelijk Denemarken en Servië gespeeld en weten daardoor direct wat hen te doen staat. Spanje is uiteraard de grote favoriet, aangezien zij niet voor niets de regerend Europees kampioen zijn. Het duel Zwitserland - Spanje wordt gespeeld op 8 september om 20.45 uur. De locatie? Het Stade de Genève in Lancy. Hier komt onze Zwitserland - Spanje voorbeschouwing.

€50 aan Free Bets bij BetMGM 

Wat is er niet leuker dan verwend te worden als je ergens nieuw bent? Dit is precies wat BetMGM jou aanbiedt. Zodra jij een account aanmaakt en een storting van €10 of meer verricht, krijg je direct 5 Free Bets ter waarde van €10. Oftewel, een storting van minimaal €10 levert je direct €50 aan weddenschappen op. Hierdoor geniet je optimaal van het gloednieuwe aanbod dat BetMGM jou te bieden heeft. Hoge odds, een fijne gameplay en natuurlijk de kans op het winnen van geweldige prijzen. Maak hier een account voor BetMGM aan.  

Voor Spanje is het ongetwijfeld nog nagenieten van een geweldige zomer. EURO 2024 werd op een enigszins overtuigende manier gewonnen, waarbij vooral spelers als Nico Williams en Lamine Yamal hun absolute doorbraak kenden. Daarnaast is Spanje tevens de regerend kampioen van de Nations League na de winst in de finale van Kroatië. Zwitserland gaat proberen om voor het eerst in de geschiedenis de Final Four te halen.

Als we terug denken aan Zwitserland op EURO 2024 dan kan het niet anders dat er een kleine glimlach tevoorschijn komt. Met name de 2-0 zege op Italië was er eentje om in te lijsten. Een lange tijd leek het erop dat ook Engeland de bietenbrug op ging, ware het niet dat Bukayo Saka de bal in de slotminuten opeens achter Yann Sommer schoot. Penalty's zorgden er uiteindelijk voor dat de Zwitsers al in de kwartfinale mochten inpakken. Hoe ver komen ze nu? 

Als titelhouder in de Nations League en op het EK is het natuurlijk de vraag wie Spanje als eerste op een nederlaag gaat trakteren. Het is inmiddels talloze grote landen niet gelukt, aangezien de Spanjaarden op het EK te sterk waren voor landen als Frankrijk, Duitsland en Engeland. Bovendien hebben we gezien dat diverse spelers, waaronder Dani Olmo, de volgende stap in hun carrière hebben gemaakt. Verslaat Spanje vandaag ook Zwitserland? Hier komen onze wedtips voor Zwitserland - Spanje. 

 Zwitserland - Spanje wedtips

Dat Spanje de favoriet is, staat als een paal boven water. Toch hebben we ook gezien dat scoren tegen La Furia Roja absoluut tot de mogelijkheden behoort. Zo kreeg Spanje op het EK in elk van de laatste vier duels minimaal een tegendoelpunt. Het is dat de aanval van bondscoach de la Fuente zo goed presteert. Wij denken dat beide teams hierdoor gaan scoren. Dit levert je bij ZEbet een quotering van 2,05 op.

Check de actuele Nations League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Zwitserland - Spanje odds

Het is opvallend te noemen hoe erg Zwitserland en Spanje aan elkaar gewaagd zijn. Zeker als je de historie tussen beide landen eens onder de loep neemt. In totaal speelden beide landen 11 keer tegen elkaar, waarbij Spanje niet eens de helft van alle wedstrijden wist te winnen. Opvallender is echter het lage aantal doelpunten in de laatste zeven wedstrijden. Dit waren er maar 12. Om precies te zijn een gemiddelde van 1,7 doelpunten per wedstrijd. Wij gaan mede hierdoor voor minder dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij Circus een quotering van 1,72 op.

Check de actuele Nations League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën