De Premier League titelrace nadert zijn kookpunt!

De Premier League titelrace nadert zijn kookpunt!

03-05-2024

Op de dag van de Dodenherdenking staat er uiteraard geen Eredivisie voetbal op het programma. Ook dit weekend staat er een aangepaste speelronde ingeroosterd, waardoor er op vrijdag, zondag en maandag gevoetbald wordt. Dit betekent echter niet dat het in andere landen ook stilligt op deze zaterdag. De Premier League nadert namelijk z’n kookpunt, aangezien zowel Arsenal als Manchester City vandaag in actie komen. In Spanje kan Real Madrid daarnaast kampioen worden. Wij bereiden je voor op de wedstrijden van de 3 genoemde topclubs en geven je 3 wedtips.

Manchester City - Wolverhampton Wanderers 

We trappen af met de gedoodverfde favoriet voor het binnenhalen van de Engelse landstitel. Manchester City speelt vandaag thuis tegen Wolverhampton Wanderers en hoopt hiermee in het spoor te blijven van Arsenal. De ploeg uit Noord-Londen komt eerder op de dag in actie en heeft nog altijd een wedstrijd meer gespeeld. Wat dat betreft zullen The Citizens de druk van The Gunners ongetwijfeld voelen. City moet echter goed opletten, want eerder dit seizoen won Wolverhampton Wanderers zowaar van de regerend kampioen. Maken de oranjehemden het de blauwhemden opnieuw lastig?

Doelpunt Phil Foden

Dit seizoen is de absolute doorbraak van Phil Foden. Hij wordt momenteel gezien als een van de beste voetballers in Engeland en laat de laatste weken vaak genoeg zien dat hij in bloedvorm verkeert. Niet voor niets scoorde hij 5 treffers in zijn laatste 4 duels. Wij denken dat hij het vandaag tegen de Wolves opnieuw gaat flikken. Een doelpunt van Phil Foden levert je bij Unibet een quotering van 2,17 op.

Check de actuele Premier League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Arsenal - Bournemouth

De huidige koploper van de Premier League is Arsenal. The Gunners hebben helaas wel meer verliespunten dan concurrent Manchester City, maar kan middels een zege op Bournemouth wel extra druk op de ploeg van Pep Guardiola veroorzaken. Dan moet er wel gewonnen worden van Bournemouth, de middenmoter die een alleraardigst seizoen beleeft. Onder andere door de inbreng van Justin Kluivert.

Doelpunt Kai Havertz

Ook tijdens dit duel kiezen we voor een doelpuntenmaker die de laatste weken steeds vaker op het scoreformulier staat. We hebben het ditmaal over Kai Havertz. De international van Duitsland die onlangs nog tegen Frankrijk wist te scoren doet het de laatste maanden uitstekend voor de ploeg uit Noord-Londen. Zo scoorde hij vorige week tegen Tottenham Hotspur en was hij een week eerder goed voor 2 treffers tegen Chelsea. Wij verwachten een nieuw doelpunt tegen Bournemouth. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,18 op.

Check de actuele Premier League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Real Madrid - Cadiz

Als Real Madrid vandaag wint van Cadiz en Barcelona niet van Girona wint, dan kronen de Koninklijke zichzelf als kampioen van Spanje. Die zege op Cadiz lijkt er ongetwijfeld te komen, aangezien de Madrilenen in bloedvorm verkeren in La Liga. Cadiz staat op het punt van degraderen en Real Madrid is inmiddels al 27(!) competitieduels ongeslagen. Een ongekende luxe voor de ploeg van Carlo Ancelotti. Herovert Real Madrid vanavond de titel in Spanje?

3-way Handicap -1 Real Madrid

Zoals we al genoemd hebben, zijn we ervan overtuigd dat Real Madrid gaat winnen. Sterker nog, wij verwachten een zege met minimaal doelpunten verschil. Want Cadiz is in uitwedstrijden namelijk zeer pover. Al 11 uitduels op rij werd er niet gewonnen en daarnaast scoorde men maar in 2 van de laatste 7 duels op vreemde bodem. Wij gaan daarom voor een 3-way Handicap -1 voor Real Madrid, waarin de hoofdstedelingen met minimaal 2 doelpunten verschil winnen. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,95 op.

Check de actuele La Liga quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën