Eredivisie op maandag!

Eredivisie op maandag!

06-05-2024

Het is de eerste maandag in mei en we willen je er direct aan herinneren dat het aanstaande zondag Moederdag is. Geen dank. Toch willen we het graag bij het voetbal en het uitdelen van wedtips houden. Vandaag staat er met Excelsior - NEC een wedstrijd in de Eredivisie op het programma, terwijl Manchester United in de Premier League tegen Crystal Palace speelt. Tot slot kijken we in het prachtige Salerno naar het duel tussen Salernitana en het Nederlands getinte Atalanta Bergamo. Daar gaan we!

Excelsior - NEC

Voor NEC is het zaak zich zo snel mogelijk te herpakken van het verlies in de bekerfinale. De wedstrijd tegen AZ Alkmaar ging namelijk kansloos verloren, waardoor de nog altijd loerende 5e plek tot de opties behoort. Vandaag reist de ploeg van de geprezen Rogier Meijer naar Kralingen, waar Excelsior wacht. De Rotterdammers vechten nog tegen degradatie en kunnen de punten goed gebruiken. Zeker om RKC Waalwijk van de 15e plek af te stoten. Weet NEC zich te herpakken?

Doelpunt Lazaros Lamprou

Een van de spelers die Excelsior aan lijfsbehoud kan gaan helpen is Lazaros Lamprou. De buitenspeler scoorde tegen Ajax en was een week eerder zelfs tweemaal doeltreffend in het thuisduel met FC Volendam. Het is daarom duidelijk dat het met de vorm wel snor zit. Aangezien NEC niet in de beste vorm verkeert en de klad er enigszins in lijkt te zitten, verwachten wij een nieuwe treffer van de Griek. Dit levert je bij Circus een quotering van 4,50 op .

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker. 

Crystal Palace - Manchester United

Van het Van Dongen & De Roo Stadion gaan we naar Selhurst Park. Hier speelt het wisselvallige Manchester United van Erik ten Hag tegen Crystal Palace, de huidige nummer 14 van de Premier League. De ploeg is daarmee veilig en is hierdoor ook volgend jaar verzekerd van Premier League voetbal. Manchester United stevent af op Europa League voetbal, maar krijgt het maar niet voor elkaar om een goede reeks neer te zetten. Om die reden verwachten wij een heet middagje voor The Mancunians.

Doelpunt Jean-Philippe Mateta

We kunnen niet heen om de kwaliteiten van Jean-Philippe Mateta. De in Sevran geboren Fransman verkeert in de vorm van zijn leven en scoort er lustig op los. Hij scoorde in elk van zijn laatste 5 thuisduels en toont hiermee aan dat hij en Selhurst Park elkaar goed gezind zijn. Daarnaast krijgt Manchester United het zelden voor elkaar om het doel schoon te houden. Wij denken daarom dat Mateta opnieuw trefzeker is. Een doelpunt van de aanvaller levert je bij Circus een quotering van 2,80 op. 

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker. 

Salernitana - Atalanta Bergamo

In Italië is het inmiddels bekend dat Inter Milan kampioen is en dat Salernitana degradeert. Wat dat betreft is het goed nieuws voor Atalanta Bergamo, aangezien zij de punten goed kunnen gebruiken met het oog op Europees voetbal. Sterker nog, de ploeg van Teun Koopmeiners maakt nog kans op Champions League voetbal. Met 3 verliespunten minder dan nummer 4 Bologna is niets namelijk uitgesloten. Wel dient er te worden gewonnen van Salernitana, de ploeg die dit seizoen 15 punten pakte in 34 duels. Een terechte degradant dus.

Minder dan 0,5 doelpunten - Salernitana

Wij hebben genoeg gezien van Salernitana. De ploeg is al lang en breed uitgespeeld en lijkt er zelfs een beetje met de pet naar te gooien. In 4 van de laatste 6 duels werd niet gescoord, waaruit blijkt dat het meer dan terecht is dat de ploeg volgend jaar actief is in de Serie B. Wij denken hierdoor dat ze ook niet zullen scoren tegen Atalanta. Puur omdat de ploeg uit Lombardije in een aardige vorm verkeert en simpelweg moet winnen. Minder dan 0,5 doelpunten van Salernitana levert je bij LeoVegas een quotering van 2,08 op. 

Check de actuele Serie A odds in onze Oddsvergelijker. 


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën