Belangrijke wedstrijden in de top

Belangrijke wedstrijden in de top

09-02-2024

Hoe gaat AZ Alkmaar om met de dramatische uitslagen van de laatste weken? En weet Girona het Real Madrid lastig te maken in Santiago Bernabeu in de strijd om de Spaanse landstitel? Zomaar twee vragen waarop we vanavond antwoord hebben. De mooiste wedstrijd van de dag is echter het treffen tussen de nummers 1 en 2 van de Duitse Bundesliga: Bayer Leverkusen en Bayern München. Wie mag zich na dit weekend lijstaanvoerder van Duitsland noemen? Oddsbeater.nl bereidt je voor op deze 3 wedstrijden en geeft je 3 wedtips.

Almere City - AZ Alkmaar

Ondanks het buitenlandse geweld op de velden dit weekend, beginnen we ons artikel met een wedstrijd in het Yanmar Stadion in Almere. Hier neemt Almere City het op tegen AZ Alkmaar. Almere City staat momenteel op een keurige 12e positie en is het jaar 2024 goed gestart. 7 punten uit 4 duels is namelijk uitstekend voor een promovendus. Wat dat betreft doen ze het beduidend beter dan de bezoekers uit Noord-Holland. AZ werd midweeks uitgeschakeld door Feyenoord in de beker en wist geen van de laatste 5 duels in de Eredivisie te winnen. Lukt het ze vandaag wel?

Asian Handicap +0,5 - Almere City 

Wij denken dat AZ Alkmaar ook deze wedstrijd weer niet gaat winnen. De ploeg moet ook in de Kuip weer een mentale tik hebben gehad. De zoveelste in korte tijd. Almere City heeft daarnaast een week lang de tijd gehad om zichzelf voor te bereiden en zit er simpelweg prima in. Niet voor niets verloor de ploeg van Alex Pastoor maar een keer in de laatste 7 thuisduels. Wij gaan voor een Asian Handicap +0,5 voor Almere City. Dit levert je bij Circus een quotering van 2,29 op. 

Check de actuele Eredivisie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Real Madrid - Girona

Naast de topper in de Bundesliga die we straks behandelen, staat er dit weekend nog een knaller van jewelste op het programma. In de Spaanse hoofdstad speelt Real Madrid namelijk de wedstrijd tegen titelconcurrent Girona. Beide ploegen staan ontzettend dicht bij elkaar op de ranglijst en lijken tot het einde van het seizoen in de titelstrijd verwikkeld te zijn. Real Madrid leek afgelopen weekend eindelijk afstand te kunnen nemen, ware het niet dat zij in de laatste minuut de 1-1 om de oren kregen tegen rivaal Atlético Madrid. Weet Girona de druk op de Koninklijke te behouden?

Minder dan 2,5 doelpunten

Duidelijk is dat Girona in Artem Dovbyk en Daley Blind vandaag twee absolute sterkhouders mist. De spits uit Oekraïne is geblesseerd, terwijl Daley Blind net even een kaartje te veel pakte. Wij verwachten mede hierdoor een georganiseerd Girona dat niet te veel weg wil geven. Enigszins op safe, zullen we maar zeggen. Om die reden verwachten wij minder dan 2,5 doelpunten. Net zoals er in 80% van de laatste 5 duels van Girona, waarin minder dan 3 goals vielen. Ditzelfde geldt voor de laatste 2 duels van Real Madrid. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij LivescoreBet een quotering van 2,90 op.

Check de actuele La Liga quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Bayer Leverkusen - Bayern München

De wedstrijd van het weekend gaat ongetwijfeld tussen Bayer Leverkusen en Bayern München, de twee grootste titelkandidaten in Duitsland. Leverkusen gaat vooralsnog ongeslagen aan kop, maar zag Der Rekordmeister twee weken geleden toch dichterbij komen door puntverlies tegen Gladbach. Bayern won inmiddels weer 3 keer achter elkaar en voert hiermee de druk flink toen op Die Werkself van Xabi Alonso. Blijft Bayer Leverkusen ook na vandaag ongeslagen in het seizoen 2023-2024? Of lopen ze juist uit op de concurrent uit het zuiden van Duitsland?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Florian Wirtz

De nog altijd jonge Florian Wirtz kent een uitstekend seizoen bij Bayer Leverkusen en is veelvuldig betrokken bij gevaar voor het doel van de tegenpartij. Niet voor niets loste hij minimaal 1 schot op doel in zijn laatste 3 duels. Bovendien zien we dit seizoen dat de achterhoede van Bayern München niet de allersterkste ooit is, waardoor wij absoluut kansen zien voor het aanvallende Leverkusen. Met minimaal 1 schot op doel van Wirtz als gevolg. Meer dan 0,5 schoten op doel van Florian Wirtz levert je bij Unibet een quotering van 2,06 op.

Check de actuele Bundesliga quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën