Bet Builder tips voor dit weekend

Bet Builder tips voor dit weekend

28-04-2023

Vorige week hebben we je haarfijn uitgelegd hoe je eenvoudig meerdere weddenschappen op één wedstrijd afsluit door middel van de Bet Builder van bet365. Je kunt dit het beste zien als het bouwen van je eigen weddenschap. Deze Bet Builder wedmarkt is er eentje die je vooral bij bet365 zeer eenvoudig speelt. Elke week zorgt deze betrouwbare bookmaker voor een leuk aanbod aan Bet Builders op de mooiste wedstrijden die worden gespeeld. Sterker nog, deze Bet Builders krijgen ook regelmatig een extra Boost, waardoor de quoteringen zo nu en dan de pan uit rijzen.

Tot en met het einde van het seizoen publiceren wij wekelijks een artikel met de mooiste bet365 Bet Builders, waardoor jij eenvoudig meerdere weddenschappen op één wedstrijd afsluit. Denk hierbij aan het inzetten op de winnaar van de wedstrijd, een doelpuntenmaker, het aantal doelpunten en het aantal geloste schoten van bepalende spelers. Deze week kiezen we voor de wedstrijden VfL Bochum - Borussia Dortmund, FC Barcelona - Real Betis Sevilla en Ajax - PSV.

VfL Bochum - Borussia Dortmund

Voor de vrijdag pakken we de wedstrijd VfL Bochum - Borussia Dortmund op. Het gaat om de koploper van de Duitse Bundesliga, een prestatie die absoluut de nodige aandacht verdient. Zij spelen vanavond tegen nummer 15 VfL Bochum, de oude club van onder andere Jurgen Locadia. Voor beide ploegen uit het westen van Duitsland zijn de punten van levensbelang. Voor de thuisploeg om degradatie af te wenden, terwijl Dortmund zichzelf na jaren weer eens kan kronen tot de kampioen van Duitsland.

Bet Builder tip VfL Bochum - Borussia Dortmund

Dortmund is de grote favoriet, waardoor we hoe dan ook een Bet Builder ontwerpen, waarin de geelhemden winnen. Opvallend is dat Dortmund in de laatste 3 duels op vreemde bodem minimaal 2 tegendoelpunten per wedstrijd incasseerde. Om die reden denken wij dat beide teams gaan scoren. Gezien het feit dat Donyell Malen daarnaast in bloedvorm is, kan een doelpunt van hem niet ontbreken. Het zou de 6e wedstrijd op rij zijn met een doelpunt van de Nederlander.

De Bet Builder Dortmund wint - Beide teams scoren - Doelpunt Donyell Malen levert je bij bet365 een quotering van 5,50 op.

FC Barcelona - Real Betis Sevilla

De wedstrijd van zaterdag die we gebruiken voor ons Bet Builder artikel is die tussen FC Barcelona en Real Betis Sevilla. Barça kreeg afgelopen week een gevoelige tik, aangezien er met 2-1 van Rayo Vallecano werd verloren. Betis verzuimde juist in te lopen op Real Sociedad door in eigen huis niet verder te komen dan een 0-0 gelijkspel. Hierdoor is Champions League voetbal momenteel redelijk ver weg voor de Andalusiërs. Iets dat tegenstander Barcelona allang en breed binnen heeft gehaald.

Bet Builder tip FC Barcelona - Real Betis Sevilla

Wij denken dat Barcelona vandaag wint zonder tegendoelpunt in een wedstrijd met maximaal 2 doelpunten, waarin sterspeler Robert Lewandowski meer dan 1,5x op doel schiet. Barcelona hield thuis namelijk al in 7 van de 10 wedstrijden de 0, terwijl in 8 van die laatste 10 thuiswedstrijden niet meer dan 2 doelpunten vielen. Daarnaast liet Lewandowski afgelopen donderdag tegen Vallecano flink bezig te zijn met 3 geloste schoten op doel.

De Bet Builder Barcelona wint zonder tegendoelpunt - Minder dan 3 doelpunten - Meer dan 1,5 schoten op doel van Robert Lewandowski levert je bij bet365 een quotering van 6,50 op.

Ajax - PSV

We sluiten af met de Nederlandse bekerfinale tussen Ajax en PSV. Ajax is uit op eerherstel na de armzalige 3-0 nederlaag tegen PSV Eindhoven. Het lijkt er dit moment op dat de gehele club weer in brand staat, aangezien grootheden als Winston Bogarde en Gerald Vanenburg er afgelopen week niet omheen draaiden. PSV komt ongetwijfeld met de borst vooruit richting De Kuip. Hoe kan het ook anders na een 3-0 overwinning op de grootste rivaal?

Bet Builder tip Ajax - PSV

Als we kijken naar de laatste 6 onderlinge duels tussen beide Nederlandse topploegen, dan zien we dat in al deze 6 wedstrijden meer werd gescoord in de 2e helft dan in de 1e helft. Wij verwachten dat deze lijn wordt doorgezet. Daarnaast zien we Ajax deze wedstrijd wel scoren. Ondanks de 3-0 nederlaag in Eindhoven kreeg Ajax toch een aantal 100% kansen die er normaal in gaan. Tot slot kunnen we niet om het wonderkind Xavi Simons heen. De aanvaller scoorde dit seizoen al 2 keer tegen Ajax en was vorige week ook erg belangrijk. Bij deze is de Bet gebouwd!

De Bet Builder Beide teams scoren - Xavi Simons scoort in de wedstrijd - De meeste doelpunten worden gescoord in de 2e helft levert je bij bet365 een quotering van 6,00 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën